US:n tulossa olevat muutokset sääntöihin ja muualle

US:n blogialusta toimii nykyisin kohtuullisen hyvin. Taannoiset ongelmat on selätetty.

Nykyisin ainakin ”minun silmissäni” suurin ongelma ovat blogistit jotka eivät noudata sääntöjä. Heihin nähden ”ilmoita asiaston viesti” -napinpainajat lienevät nykyisin pienempi ongelma. Entä ylläpidon kyky itsenäiseen ajatteluun?

YKSI NYKYONGELMA ON SELÄTETTÄVISSÄ HELPOSTI:

Kun blogisteille huomautetaan ajoissa (kts. kuva yllä: HUOM!) sääntökohdasta joka kieltää pelkillä ISOILLA OTSIKOINNIN niin kansanedustaja Arto Satonenkin tuon ajoissa huomaa – ainakin minä siihen luotan! Ymmärrän kyllä, että näkyvyyttä pitää saada, mutta kyllä ainakin kansanedustajan pitäisi myös osata lukea ja ymmärtää lukemansa. Minä en aina kaikkea ymmärrä (”kovapäisyys”?).

in k

Tuon otsikon Arto korjasi kun häntä olin huomauttanut asiasta. Sittemmin hän on poistanut koko jutun blogiarkistosta – miksiköhän? Hän näyttää poistaneen muitakin juttuja – tuolloin ko. juttu ei ollut ainoa ”TOITOTETTU”.

TULEVIA asiasanoja?

  • yhdenvertaisuus
  • Juhani

Bannatut

Välillä aina tulee todettua, että joku blogisti on ollut ”liian pitkään” hiljaa. Ehkä jatkossa sivuilla on linkki listaan josta voi käydä katsomassa ketkä ovat sillä hetkellä kirjoituskiellossa ja keille on annettu varoitus ”asiattomasta sisällöstä”.
– itse asiassa on minullekin joku aina joskus soittanut ja kertonut, että olen nyt bannattuna… (kiitos!).

Vuosikymmeniä saattaa mennä siihen, että kirjoituskiellon saanut saisi tiedot mahdollisista ilmiantajista, joiden näkemysten vuoksi banni on asetettu. Puhumattakaan siitä, että ylläpito perustelisi bannit muuten kuin ns. näennäisperusteluilla.

Mitä hyvää/pahaa seuraisi siitä, että bannit perusteltaisiin?

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu