Valtuutettu vaatii vahingonkorvauksia

Mihin on maailma mennyt?

Salolainen valtuutettu Jaana Haapasalo (sit) vaatii 500 euron korvauksia siitä, että hänen päälleen roiskui vettä kun hän oli uimahallissa uimassa.

”Perhosuimarin ’uhriksi’ joutunut valtuutettu aikoo taistella loppuun asti saadakseen itselleen oikeutta.” kertoo Iltalehti.

Voisiko veikata, että kyseinen valtuutettu istuu seuraavassakin valtuustossa?

VALTUUSTOKAUDEN OPPEJA?

”Aikoo valittaa hallinto-oikeuteen

Haapasalo ei aio kuitenkaan luovuttaa, vaan aikoo valittaa hallinto-oikeuteen.”

Kyllä valtuutetun pitäisi sen verran tietää, että ei tuollaisesta asiasta voi hallinto-oikeuden kautta mitään korvauksia saada. Asia pitäisi viedä käräjäoikeuteen. Pakko kysyä, että millaisia ”fatipäitä” valtuutettuina istuu? (Mikä onkaan hallinto-oikeuden ratkaisun hinta?)

Eipä silti, eräässä sosiaalipuolen jutussa Porissa kerran lähetin jokaiselle lautakunnan jäsenelle tarkat pykälät ja selvitykset siitä, miksi eräs päätös oli virheellinen. Mutta niin vaan esittelijän laiton päätös pysyi, kukaan ei sitä rohjennut(?) kyseenalaistaa – hallinto-oikeus sitten päätöksen kumosi. Aikaa kului, rahaa paloi, turhaan.

HARVA MUISTAA… 

Joskus takavuosina Porissa hallinto-oikeus kumosi erästä rantasaunaa koskeneen rakennuslupapäätöksen – tai siis sen, että lupaa ei myönnetty. Taisi viedä kolme kierrosta tuo juttu, siis hallinto-oikeudessa, jos oikein muistan, ennen kuin rakentaja luvan sai. Sellaisia ”fatipäitä” oli päättämässä silloin – saivat sitten käräjäoikeudessa tuomiot virkarikoksesta. Tuon jälkeen lautakunnan jäsenet vannoivat, että eivät enää jatkossa ole mukana kuntapolitiikassa. Oikeus voitti!(?)

MUKAAN POLITIIKKAAN – PÄÄTTÄJÄKSI!

Ensi keväänä jälleen valitaan uudet kunnanvaltuutetut. Oletko sinä lähdossä ehdolle? Ehkä sinusta tulee päättäjä. Totean vaan, että mielestäni pelkkä halu olla päättämässä ei riitä, pitää olla myös kykyä, taitoa, ja uskallusta!

 

 

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu