”Varoitus”(?) US:n blogien ylläpidolle

Sain aiemmin tänään varoituksen kirjoituksestani. Kommentoin asiaa toisella kirjoituksella: Pahoitteluni, anteeksi

Varoitukseen johtanut kirjoitukseni löytyy nyt omilta ww-sivuiltani. Sieltä löytyy myös aikaisempi, Asia Bibi… kirjoitus, jonka vuoksi sain aikoinaan lähes vuoden kirjoituskiellon.

Eräät rikoslain ja yhdenvertaisuuslain säädökset:

Kuten palstaa seuranneet ovat varmasti havainneet, niin joku saattaa saada aina kirjoittaessaan juttunsa toimituksen poimintoihin. Joku saa juttunsa sinne joskus. Sitten on suuri joukko niitä joiden kirjoituksia ei koskaan nosteta poimintoihin. Ymmärrän toki, että kaikki kirjoitukset eivät ole sellaisia, että niitä voisi edes ajatella nostettavan poimintoihin. Mutta mielestäni ei voi olla automaatio, että joku saa juttunsa joka kerta poimintoihin. Mitä mieltä asiasta ovat järkevästi ajattelevat blogistit (huomatkaa: rajoitin vastaajat niihin, jotka kokevat olevansa järkeviä).

Tämän kirjoituksen julkaisuhetkestä eteenpäin seuraan tarkasti poimintoja, ja kerään materiaalia mahdollisen syrjinnän osoittamiseksi.

TOIVOMUS

US:n ylläpito voisi soveltaa jonkinlaista…, sanoisinko järkevää toimintatapaa. Varoitukset ja bannaukset pitäisi perustella. Minulle todettiin: olet saanut varoituksen. Miksi? Nyt annoin ylläpidolle varoituksen – ymmärtääkö kukaan miksi? Oikeutetun toimenpiteen perusteleminen on helppoa.

Kun tuollaisia varoituksia jaellaan, ja ihmisiä bannataan, eli suljetaan yleisen palvelun ulkopuolelle, niin kyllä se pitäisi pystyä perustelemaan. Mielestäni olisi kohtuullista, että jos US:n blogistiin kohdistuva toimenpide perustuu ilmiantoon, niin kohde saisi tietää ilmiantajien nimet ja heidän esittämänsä väitteet. Se olisi omiaan jotta ilmiantajat harkitsisivat ilmiantojaan, jotka tottakai voivat joskus olla jopa aiheellisia, mutta joskus voivat olla myös puhdasta haitan- ja kiusantekoa, jollainen jäisi pois kun olisi tiedossa, että tieto menee kohteelle (blogistille joka on toiminut ”väärin”).

Selvää lienee, että jatkossa kun US:n ylläpito kenelle tahansa ilmoituksia lähettää niin viestissä on US:n taholta lähettäjän nimi!
-taitaa olla vain toiveajattelua kuitenkin. Tuskin on ylläpidossa henkilöitä jatka aina olisivat valmiita ns. seisomaan tekojensa takana?

Bannaamisesta ja uhkailusta, myös aiemmat tapaukset, otan mielelläni vastaan tietoa: jussinposti@dlc.fi (luottamuksella)

 

* * *

Toivomus, ihan muuhun liittyen:

Lukekaa:
http://vehmaskangas.fi/kansalaisaloite/

https://vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/hallinto-oikeus/

Allekirjoittakaa, kertokaa eteenpäin…

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/6035

Kiitokset!

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu