Viherpiipertäminen tulee kalliiksi

Sähköautolla tai sähköpotkulaudalla nykyihmisen kulkea pitää  – siten säästää luontoa!

Sähköpotkulauta on merkillinen nimi. Sitä lautaako potkitaan?

SÄHKÖPOTKULAUTAILU on johtanut lukuisiin onnettomuuksiin. Niiden vuoksi on mm. tapaturmapäivystyksiin pitänyt palkata lisää henkilökuntaa.

Tyypillisesti sähkölaudan kanssa kurvaillessa onnettomuuteen joutuu humalainen parikymppinen mies.

Kuluja tulee sitten sekä päivystyksessä käynnistä, että jälkihoidosta. Pitäisikö humalassa lautaileminen kieltää – kaikenlainen lautailu… se tosin saattaisi lisätä työttömyyttä.

 

SÄHKÖAUTOT yleistyvät. Kuten myös sähköauto-onnettomuudet. Sähköauton syttyessä tuleen vaikkapa kolaritilanteessa on auton sammuttaminen lähes mahdotonta, ellei ole oikeita välineitä.

Kun sähköautot yleistyvät niin minkä verran lukittavia vesitiiviitä kontteja ja niiden kuljetuskalustoa pitää Suomeen hankkia? Mitä se maksaa – onko ekologista?

Olisiko järkevämpää siirtyä piipertämään biodieselin ja kaasun kanssa. Sähkölautojen sijaan pitäisi ihmisten liikkua perinteisillä pyörillä tai kävellen. Siinä tosin kuluu enemmän liikkujan itsensä energiaa mikä saattaa johtaa jossain määrin jopa laihtumiseen. Kyllä se kuitenkin niin on, että ei liikkumalla laihdu. Viherpiipertäjä syokin vähemmän. Etenkin hän syö vähemmän lihaa ja riisiä.

TODELLISET VIHERPIIPERTÄJÄT eivät osta sähkökäyttöisikä liikkumisvälineitä vaan pyrkivät liikkumaan lihasvoimalla aina kun mahdollista. Kakkosena tulee sitten joukkoliikenne. Vasta pakottavassa tapauksessa tuollainen henkilö piipertää omalla autolla yhtään mihinkään.

FAKTA: eniten liikenneonnettomuuksia sattuu niille jatka kulkevat omalla autolla. (kannattaa siis pyrkiä lainaamaan autoa naapurilta tms.)

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu