Viinaa saatava suomalaisilta yrityksiltä postitse

Niin se on. Suomalaiset toimijat pitää asettaa samalle viivalle ulkomaalaisten kanssa, aivan kuten kansanedustaja Jari Myllykoski lakialoitteessaan esittää.

Keskeinen kysymys kuuluu: miten Suomeen on voitu säätää Laki joka estää kohtelemasta suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä samalla tavalla. Suomalaisten tappioksi.

Ellei lakialoite johda muutokseen, niin asia pitää saattaa korkeimman oikeuden tutkittavaksi. Asiastahan on olemassa korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu. Mutta pitää siis saada KKO:n ratkaisu.

Tuollaisen ratkaisun saaminen vaatii vastavirtaan kulkemista, rohkeutta. Tuomiokin siitä voi Suomessa tulla (sakkoja), ja tottakai pari tonnia oikeudenkäyntikuluja, ellei sitten suomalaisyrittäjä ole jo ennen oikeudenkäyntiä konkurssissa.

Olisiko sellainen mahdollista, että valtio joutuisi jotain korvaamaan?

Luottakaamme siihen, että tulevaisuudessa kaikki on paremmin!

 

JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu