Yksityiset yritykset ja koronan leviäminen

MTV uutiset livessä todettiin juuri, että julkiset kuntosalit ja monet muut paikat ovat kiinni. Pääosin vastaavat yksiyiset kohteet ovat avoinna.

Myös ryhmäliikuntatunteja yhä pidetään, vaikkakin virallinen suositus on, että kaikkia kontakteja vältetään.

 

Korona kiihtyy ja leviää
Koronatilanne pahenee kautta Suomen. Kuulun itse siihen ryhmään joka ei mahdollista sairastumista liiemmin pelkää. Olen minä silti maskeja itselleni hankkinut.

Osa ihmisistä pelkää koronaa mielestäni kohtuuttomasti. Yksi asia on varmaa: kukaan ei elä ikuisesti, mutta tottakai elämän laadullakin on merkityksensä.

Varmaa lienee myös se, että korona on ihmiskunnan riesana nyt ja aina. Ajatelkaa: -79 julistettiin isorokko hävitetyksi. Koronan kohdalla niin ei tule käymään, koska korona käyttää isäntänään myös eläimiä. Koronasta on tulossa influenssa kaltainen vitsaus – virus muuntuu ja uudenlainen rokote tarvitaan joka vuosi.

Virukselta suojautuminen on tärkeämpää kuin mitä moni ymmärtää. Olen antanut itseni ymmärtää, että mitä helpommin korona-virus pääsee leviämään, niin sitä ärhäkämpi siitä tulee. Tuo tarkoittaa niin ikään sitä, että mitä paremmin virukselta suojaudumme, niin sitä leppoisammin virus ihmisiä kohtelee. On siis järkevää käyttää maskia ja pitää etäisyyksiä.

Totta on myös se, että meidän on pakko sopeutua uuteen normaaliin. Aikaan jona korona-virus on koko ajan uhkana. Onko tuossa mielessä sitten oikein sulkea monet yhteiskunnan toiminnot? Meidän on kuitenkin pakko oppia elämään koronan kanssa. Toimikaamme järkevästi!

Pahoin pelkään, että ellei valmiuslaki ole käytössä jo ennen joulua, niin viimeistään se otetaan käyttöön tammikuussa. Niin ikään, vaikkakin pm. Marin pyrkii välttämään maskipakon säätämistä Suomeen voi tuonkin pakon käyttöönotto olla edessämme pikapuoliin. Oma toiveeni on: pidetään yhteiskunta auki! Vähiten hyötyä näen siinä, että suurin joukoin eristäydymme koteihimme, ellei ole aivan pakko.
JuhaniVehmaskangas
Pori

Olen "merkillisten tilanteiden mies" (poliisi niin todennut).
Syynä tuohon jossain määrin pidän sitä, että minulla on suuret silmät ja isot korvat - tarkoitan, että näen ja kuulen asioita jotka monilta muilta jäävät huomaamatta. Olen mielestäni jonkinlainen oikeusturva-aktivisti, perusoikeuksien puolustaja.

Monenlaisessa mukana ollut taustavaikuttaja minä olen. Toki vaikutan jossain määrin yhä - ehkä sopivasti, joskus liikaa... mutku...

Lempinimet: ”proffa” ja ”kekkonen”.
ex. "perushullu professori".

p.045-2345936 - www.vehmaskangas.fi
Anonyymi PALAUTE: http://www.vehmaskangas.fi/Ratkaisuja/palaute_US.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu