Elämmekö hullujenhuoneella?

tässä äänipodissa (Brysselin kone) prof. Matti Viren ihmettelee, miksei EU:n 750 miljardin euron elvytyspaketista ole tehty vaikuttavuuslaskelmia, itse lisään että tietenkin tarkoituksella, ..

minunkin kuuleman mukaan politiikassa yleisesti halutaan tieteellisesti perusteltua tietoon pohjautuvia päätöksiä; tämä pätee sata kertaa pienemmissä asioissa, mutta siis ei tässä vuosituhannen suurimmassa hankkeessa, ..

talousprofessori Matti Virenin mukaan vaikuttavuuslaskelmat olisi helppo tehdä; mutta ilman tarkkoja laskelmiakin voidaan päätellä, että Suomi ei hyödy näistä juuri mitään ja rahamme menevät kankkulan kaivoon, ..

huomionarvoista on myös se, kyse elvytyspaketissa ei ole oikeasti koronasta, vaan 1800-luvulta lähtien heikkoa taloutta harjoittaneen Italian pelastamisesta joka oli tarpeen ilman koronaakin, viime kädessä Saksan ja Ranskan pankkien avustamisesta, ..

lisäksi tulee tässäkin hyvin esille se, että kun Merkel ja Macron joskus keväällä kahdestaan sopivat asiasta, niin homma oli oikeasti jo taputeltu, .. kuulostaa Neuvostoliitolta, ..

onnettominta asiassa on se, että nyt tämän ’elvytyspaketin’ myötä talouden rakenteita ei taaskaan korjata, vaan lisätään velkaa, ..

maksamme tällä tietoa selvää rahaa EU:lle tämän takia 100 miljoonaa euroa vuodessa 30 vuoden ajan, velkavastuut tämän päälle, ..

joidenkin keskeistenkin poliitikkojemme mielestä tuo on pikkujuttu, ..

Nykyään tuntuu usein siltä, että elämme hullujenhuoneella.

***     ***     ***     ***     ***

artikkelikuva Pixabay

JuhaVuorioOulu

Perussuomalainen DI ja Oulun kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja sekä oman valtuustoryhmänsä (ps.) puheenjohtaja. Olen työskennellyt erilaisissa tuotekehitystehtävissä 30 vuotta elektroniikan, tietoliikenteen sekä matkapuhelinten parissa. Kouluni olen käynyt Oulussa syntyperäinen oululainen kun olen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu