Asiattomien tuotteiden boikotti, 6kk

Yritykset ottavat vakavasti niiden tuotteisiin kohdistuvat boikotit ja boikottiuhat. Boikotit voivat vaikuttaa paljonkin niiden tuotteiden myyntiin – myös muiden tuotteiden kuin niiden, joita erityisen asiattomina pidetään. Boikoteilla voi siis vaikuttaa.

Miten olisi puolen vuoden boikotti, koskien niitä yrityksiä, jotka asiattomasti alistuvat nykymuodin mukaisiin oikeaoppisuusvaatimuksiin, ja nimeävät ja kuvittavat sellaisia tuotteitaan uudelleen, joissa ei normaalikansalaisen mielessä ole mitään vikaa? Minusta esimerkiksi nimi geisha on hieno, perinteinen, Japanin kulttuuria kunnioittava ja arvostava, eikä ole mitään järkeä hävittää tuollaista perinteistä, kansan rakastamaa ja Japanin kulttuurista hienolla tavalla muistuttavaa tuotetta hetkellisten muotioikkujen vuoksi. Sopivan tasoinen boikottiuhka voisi pelastaa joitain hienoja tuotteita tällaiselta poliittiselta kuolemalta.

Sellaisia tuotteita ei nyt heti tule mieleen, jotka olisivat ihan aikuisten oikeasti sopimattomia, ja joiden myyminen olisi jotenkin karkeasti väärin. Tuollaisen puolen vuoden boikotin voi siis aika huoletta julistaa mitä tahansa turhia nimenmuutoksia suunnittelevia yrityksiä tai niiden tuotteita vastaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu