Avominne-klinikat ja kultainen hanhi

Blogisti Keski-Korhonen kirjoitti viimeisimmässään seuraavaa:

”Vuoden toipumiskeskeisen hoidon avulla, himo huumeisiin on mahdollista saada asianmukaisella oppimisprosesseihin perustuvalla lääkkeettömällä hoidolla hallintaan.”

Ja asianmukaista oppimisprosesseihin perustuvaa lääkkeetöntä hoitoa tarjoaa mm. Avominne-klinikat. Siis tietenkin kun hinnasta päästään sopuun. Ja hintaahan tulee – nelinumeroinen summa. Ilman tulostakuuta. Alkuluentoa toki mainostetaan ilmaisena, ja sitä se onkin, mutta jos kantasi luennon kuunnelleena on sen jälkeen ”kiitos, mutta ei kiitos”, niin katsovat sinua nenänvarttaan pitkin kuin jotain sellaista jonka olisivat juuri kaivaneet korvastaan.

Mutta maksakoon itse kukin toki jos kokee että hintava holhous poistaa ongelmansa. Kaikki lähtee kuitenkin omasta halusta – jos ei halua raitistua, ei raitistu.

Blogisti Keski-Korhonen näkee A-Klinikan salaliittoja ja huumerahoista hyötyviä joka paikassa, mutta ei tarkoituksella kohdista suurennuslasiaan itseensä. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat – ja en nostaisi kulmakarvojani milliäkään jos kävisi ilmi että blogisti Keski-Korhosen aariat on säveltänyt Oy Avominne Ab.

AA- ja NA-ryhmät ovat ilmaisia (korkeintaan kahvikolehti kiertää kokouksissa) ja niitä lie kaikissa suuremmissa kuin yhden hevosen kaupungeissa. Toki itse uskon että uskonnollispohjainen AA-konsepti lähinnä vaihtaa yhden riippuvuuden toiseen, mutta kai se sitten on sitä parempaa riippuvuutta. Ainakin AA:laisista.

+4
JuhoPalmroos
Piraattipuolue Rauma

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu