Savorinen pohtii milloin seuraava voimakas maasuuntainen Auringonpurkaus

 

Nyt kohta 17.1.2022 näytti etukäteen mielenkiintoiselta tilanteelta ajatellen voimakkaita maasuuntaisia Auringonpurkauksia. Onneksi Auringonpilkkuja ei ole tällä hetkellä Merkuriuksen alapuolella.

Itseasiassa jos Auringon pintaa kohti olisi nyt työntymässä magneettista laajenevaa ainetta Merkuriuksen alapuolella, niin Merkuriuksesta peräisin oleva laajeneva pimeä energia saisi sen laajenemisen voimistumaan ja näin vauhti kohti Auringon pintaa kiihtyisi. Uusi Auringonpilkku jota sen jälkeen Maapallo, Kuu ja heti perään Venus voimistaisi.

Näin mahdollinen maasuuntainen voimakas Auringonpurkaus, mutta Venuksen vaikutus olisi onneksi vasta Maapallon vaikutuksen jälkeen ja näin purkaus voisi suuntautua ainakin osittain Maapallon ohi.

Mutta tällä hetkellä näyttää siltä osin hyvältä ettei Merkuriuksen alapuolella ole Auringonpilkkuja.

🤔🤔🤔

Seuraavan kerran jännitetään sattuuko pilkkuja Merkuriuksen alapuolelle about maaliskuun 10 päivä 2022 aikoihin.

Sitten syyskuun 13 päivän 2022 aikoihin mielenkiintoinen tilanne taas Merkuriuksen osalta, koska silloin myös Saturnus Merkuriuksen taustalla Auringosta katsottuna.

Sitten tammikuun 3 päivä 2023 Merkurius ja Mars yhdessä saattavat saada Auringon pinnalla olevat pilkut villiintymään meidän kannalta ei niin mukavaan aikaan.

Sitten about huhtikuun 21 päivä 2023 erittäin huolestuttava tilanne jos Auringonpilkkuja ollut Auringon pinnalla ensin Venuksen ja Marsin alapuolella ja siitä Merkuriuksen alapuolelle, jonka jälkeen mahdollisesti erittäin voimakkaita maasuuntaisia purkauksia.

Onneksi silloin taustalla ei kuitenkaan ole yhtään kaasuplaneettaa.

Tässä tuo 21.4.2023 tilanne

Eli Auringon pinta kiertyy nopeammin kuin Merkurius kiertää Aurinkoa.

Näin mahdolliset Auringonpilkut voimistuisivat ensin Venuksen ja Marsin toimesta, sen jälkeen Merkuriuksen toimesta ja sen jälkeen Auringon pinnan mukana ne siirtyisivät alueelle josta purkaus voisi suuntautua kohti Maapalloa.

1859 syyskuun 2 päivä oli erittäin voimakas maasuuntainen Carringtonin Auringonpurkaus ja silloin tilanne oli kiviplaneettojen osalta kiehtova. Saturnus Venuksen ja Marsin taustalla tuo oman mausteensa tilanteeseen.

Olisi mielenkiintoista tietää oliko purkaus Auringon pinnalla Maapallolta katsottuna suoraan Maapallon alapuolella vai kenties suoraan Merkuriuksen alapuolella eli Maapallolta katsottuna vähän oikealla.

🤔🤔🤔

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu