Allais Effect selittyy tyylikkäästi Savorisen mallilla maailmankaikkeudesta

Allais Effect

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Allais_effect

Juu, äkkinäisellehän tähän pitäisi olla 3 D animaatio, jotta hän voisi hahmottaa helpommin mitä pienessä mittakaavassa tapahtuu Auringonpimennyksen aikana.

Ehkäpä asia selvenee jos näiden pienen mittakaavan tihentymien paikalle vaihtaa galaksit siten että galakseja virtaa yhteen suuntaan todella paljon ja ne kohtaavat vastaan työntyviä galakseja todella paljon.

Galaksien liikeradat kohtaavat ja ne työntyvät toistensa läpi. Vain joitakin kymmeniä tähtiä jotka törmäävät toisen galaksin tähtiin.

Nyt näistä tähtien törmäyksistä vapautuu paljon energiaa ja kun galaksi työntyy seuraavan kohdalle osuvan galaksin läpi, tätä edellisessä tähtien törmäyksissä vapautunutta energiaa työntyy tuhansien tähtien sisälle ja voimistaa niiden sisäistä painetta ja niistä vapautuu paljon enemmän energiaa ja tämän lisäksi vielä about niiden kymmenen tähden suorat törmäykset.

Nyt nämä kahden galaksin läpi työntyneet galaksit vuorovaikuttavatkin jo paljon enemmän sen kolmannen vastaan työntyvän galaksin tähtien kanssa jne.

Näkyvän maailmankaikkeuden sisäisesti galaksien liikeradat onneksi kohtaavat hyvin harvoin, mutta pienessä mittakaavassa näitä työntävää voimaa välittäviä laajenevia tihentymiä työntyy joka suunnasta joka suuntaan valonnopeudella, joten kohtaamisia tapahtuu sikäli paljon enemmän.

Avaruudessa laajenevien Kuun ja Maapallon läpi työntyminen voimistaa niiden sisäistä painetta koska niiden sisälle työntyy laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevat atomien ytimet kierrättävät keskenään.

Äkkiseltään monimutkaista, mutta 3 D animaatioilla kuvattuna aika simppeli juttu.

😃

Tää työntyy just niin kuin olen monta kertaa teille kertonut 😃

Työntävää voimaa välittäviin avaruudessa laajeneviin tihentymiin vaikuttaa entropia.

Kuusta peräisin olevat työntävää voimaa välittävät laajenevat tihentymät kohtaavat Maapallon keskustasta peräisin olevia työntävää voimaa välittäviä tihentymiä vastapalloon ja näin niiden keskinäinen vuorovaikutus voimistuu aina kun ne kohtaavat seuraavia vastaan työntyviä laajenevia tihentymiä jne jne.

Näin Kuun puolella oleva laajeneva meri laajenee näiden laajenevien tihentymien takia jotka ovat peräisin laajenevan Maapallon keskustasta.

Toisella puolella laajenevaa Maapalloa laajeneva meri laajenee voimakkaammin Kuusta peräisin olevien laajenevien tihentymien takia.

Ja näiden heilureiden havaitut häiriöt perustuvat tähän samaan ilmiöön.

Mitä paremmin laajenevan Aurigon keskusta, laajenevan Kuun keskusta ja laajenevan Maapallon keskusta ovat linjassa, sitä selkeämmin häiriöitä heilureissa havaitaan.

Ainakin näiden työntävää voimaa välittävien laajenevien tihentymien sisäinen paine voimistuu ja samalla sisäinen liike / aika nopeutuu ja näin vuorivaikutus ympäristön kanssa voimistuu.

Eli se ettei häiriöitä heilureissa aina havaita selittyy loogisesti siten että nämä Auringonpimennykset, jossa kokeita on suoritettu siten ettei häiriöitä ole havaittu, ovat olleet alueilla jossa on ollut aamu, ilta tai sitten on oltu lähempänä jompaa kumpaa napa-aluetta kuin päiväntasaajaa.

Erittäin loogista on tämä 😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu