Aurinko on laavalamppumainen systeemi jota planeetat syklittävät

Väitän että Aurinkoa tutkivat tutkijat tietävät tämän jo, mutta jostakin syystä tätä ei ole uutisoitu vielä isosti.

Vuonna 2015 uutisoitiin että Auringolla on lyhyempi noin 330 päivän sykli ja tässä vaiheessa oli selvää että planeetat pystyvät tavalla tai toisella syklittämään Aurinkoa.

Kaasuplaneetat vastaavat pidemmästä noin 11 vuoden syklistä siten että aika ajoin tietyn syklin mukaisesti Auringossa on pitkiä kymmenien vuosien pilkuttomia jaksoja. Nämä pitkät pilkuttomat jaksot liittyvät suoraan Neptunuksen kierrosaikaan ja se on 165 vuotta. Oleellista on ollut myös se että Uranus on ollut Neptunuksen kanssa Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella silloin kun Neptunus on siellä ollut.

Lyhyempää noin 330 päivän sykliä syklittävät kiviplaneetat. Kiviplaneettojen kierrosajat Auringon ympäri yhteenlaskettuna on 1363 päivää ja kun tuon 1363 päivää jakaa 4:llä (kiviplaneetalla), saa tulokseksi 340,75 päivää.

 

Olenkin ennustanut että pidemmällä tarkastelujaksolla Auringon lyhyempi sykli tarkentuu tuohon 341 päivään.

Jännä ettei tuosta Auringon lyhyemmästä syklistä ole tuon vuoden 2015 jälkeen uutisoitu missään mitenkään 🤔🤔🤔

Jos kiinnostuit, niin sitten katsot tämän videon, kuuntelet tarkkaan mitä videolla kerron ja sitten vaan pohdit asiaa ajatuksella.

Nykyfysiikan mukaan planeetat eivät pysty syklittämään Aurinkoa, mutta on typerää olettaa että Auringonpilkkumaksimit esiintyvät Auringossa pelkästään Auringon sisäisten tapahtumien ylläpitämänä.

Esim. se että Auringon ns. magneettikenttä kiertyy oman aikansa ja hajoaa, vain jotta alka kiertymään uudestaan, on tapahtumasarja jota ei ylläpidä pelkästään Auringon sisäiset tapahtumat.

Siihen tarvitaan ulkoiset vaikuttajat ja ne ovat Jupiter ja Saturnus jotka saavat Auringon sisällä kohti Auringon pintaa työntyvän magneettisen aineen kiertymään siten että kyseinen Auringon ns. magneettikenttä kiertyy havaitulla tavalla ja hajoaa säännöllisin väliajoin.

Nämä tapahtumat olisi voitu jo yhdistää Jupiteriin ja Saturnukseen selkeämmin, jos Auringon pintaa kohti olisi työntynyt tasaisesti uutta magneettista ainetta, mutta kaasuplaneettojen kierrosajat Auringon ympäri ovat sellaiset ettei tätä uutta magneettista ainetta työnny Auringon pinnalle tasaisesti.

Välillä työntyy paljon, sitten taas vähemmän ja välillä sitä ei työnny Auringon pinnalle kymmeniin vuosiin juuri ollenkaan.

Esim. 1645 – 1715 oli ns. Maunderin minimi ja silloin Auringon pilkkuja ei ollut juuri ollenkaan.

Ja tämä selittyy nimenomaan sillä että kaasuplaneetat syklittävät Aurinkoa ja syklit esiintyvät Auringossa kaasuplaneettojen kierrosaikojen mukaisesti.

Uranus ja Neptunus ovat tässä isossa roolissa 😃

Jupiter ja Saturnus vastaavat Auringon ns. magneettikentän kiertymisestä.

🤔🤔🤔

😃

Mallini maailmankaikkeudesta sisältää selityksen sille miten avaruudessa laajeneva näkyvä maailmankaikkeus sai alkunsa.

Pystyn selittämään miten ja minkä takia avaruudessa laajenevien galaksien keskusten avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet syntyivät omissa 3 D alkuräjähdyksissään.

Pystyn kertomaan miten ja minkä takia niissä silloin ollut työntävä voima oli äärimmäisen tiheäksi puristuneena jne.

Pystyn kertomaan miten ja minkä takia avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella tälläkin hetkellä syntyy uusia sisältä ulos päin syntyviä avaruudessa laajenevia galakseja.

😃

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu