Aurinkoa ja varsinkin Maapalloa aktivoidaan voimakkaasti 18.5.2024

Uranus aktivoi edelleen Aurinkoa yhdessä Maapallon kanssa. Eli Auriko on edelleen jossakin määrin Maapallon ja Uranuksen välisellä alueella. Tämä linjautuma on hajoamaan päin ja sen vaikutus on heikkenemään päin.

Samalla Jupiter, Aurinko ja Maapallo linjautuma suoristuu ja vaikutus Auringon sisällä voimistuu.

Näin ollen on helppo sanoa että Aurinko tulee olemaan edelleen erittäin aktiivinen ainakin noin viikon ajan.

18.5 Aurinko on suorimmillaan Jupiterin ja Maapallon välisellä alueella. Tämä linjautuma vaikuttaisi menevät Auringon alapuolelta. Ei läheskään niin paljon kuin helmikuun ja maaliskuun linjautumissa jolloin Aurinko oli Saturnuksen ja Maapallon, sekä Neptunuksen ja Maapallon välisellä alueella.

Mitä suorempi linjautuma, sitä voimakkaammin aktivoituvaa pimeää energiaa ja sitä voimakkaammin linjautumissa olevia kohteita tämä pimeä energia kykenee aktivoimaan sisältä käsin.

Ok, 18.5.2024 Jupiteria, Aurinkoa ja Maapalloa aktvoidaan paljon normaalia voimakkaammin.

Maapallosta kohti Jupiteria työntyvää pimeää energiaa aktivoi myös Auringosta tuleva energia.

Näin Maapallosta peräisin oleva pimeä energia aktivoituu ja pystyy aktivoimaan Jupiterista peräisin olevaa pimeää energiaa normaalia tehokkaammin.

Eikä tässä tietysti kaikki.

Jupiterista kohti Maapalloa työntyvä pimeä energia kohtaa Auringosta peräisin olevaa energiaa melko suoraan vastapalloon ja näin Jupiterista kohti Maapalloa tulevaa pimeää energiaa aktivoidaan Auringosta peräisin olevan energian toimesta samalla kun Maapallosta peräisin oleva pimeä energia on jo normaalia voimakkaammin aktivoitunutta Aurigosta peräisin olevan energian takia.

Ja näin Jupiterista ja Maapallosta peräisin olevat pimeät energiat vuorovaikuttavat keskenään normaalia paljon voimakkaammin jne.

Ok, 18.5.2024 meillä on samaan aikaan melkoisen suora linjautuma jossa Venus on Uranuksen ja Maapallon välisellä alueella.

Mietitään vielä mitkä aktivoitumiset käynnistyvät. Aika monet.

 

Maapallosta peräisin oleva energia aktivoi pimeää energiaa joka on peräisin Uranuksesta ja työntyy kohti Venusta.

Nyt Venuksesta peräisin oleva pimeä energia pystyy aktivoimaan tehokkaammin Uranuksesta peräisin olevaa pimeää energiaa joka on työntymässä kohti Maapalloa.

Uranuksesta peräisin oleva energia pystyy aktivoimaan pimeää energiaa joka on peräisin Maapallosta ja on matkalla kohti Venusta.  Nyt tämä pimeä energia aktivoi normaalia tehokkaammin pimeää energiaa joka on peräisin Venuksesta ja on matkalla kohti Maapalloa.

Hmmm, aika mielenkiintoista.

Näiden linjautumien aikana pitää osata miettiä miten tätä pimeää energiaa aktivoituu ja miten aktivoitunut pimeä energia taas pystyy aktivoimaan tehokkaamin jostakin toisesta kohteesta peräisin olevaa pimeää energiaa jne.

Magnetismissa mm. pitää osata miettiä sitä miten magneetista peräisin oleva työntävää voimaa välittävä pimeä energia aktivoituu magneettisen aineen sisällä ja miten se sen jälkeen pystyy aktivoimaan vastaan työntyvää pimeää energiaa / työntävää voimaa, jolloin meillä on työntävää voimaa joka työntää magneetit tai magneetin ja esim. rautaesineen yhteen ilman vetävää voimaa.

Toki rautaesineestä peräisin oleva pimeä energia aktivoituu magneetin sisällä ja pystyy sen jälkeen aktivoimaan magneetin takaa kohti rautaesinettä työntyvää pimeää energiaa siten että se työntää magneetin atomien ytimiä kohti rautaesinettä jne.

🙂

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu