Avaruudessa laajenevien atomien ytimien normaalia nopeampi laajeneminen havaittu

Näin

 

Niin, pallosalamat selittyvät loogisesti atomimallilla jonka mukaan atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät keskenään laajenevaa pimeää työntävää voimaa josta syntyy mm. rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita.

Joskus joku ”häiriö” kiihdyttää yksittäisen tai miksipä ei useammankin laajenevan atomin ytimen laajenemisen hetkellisesti räjähdyksenomaiseksi ja näin syntyy havaittava avaruudessa laajeneva pallosalama joka kykenee pysäyttämään itseensä laajenevaa työntävää voimaa samassa suhteessa kuin laajenevat atomien ytimet ja näin se säilyttää kokonsa suhteessa laajenevaan aineeseen.

Epävakaana sen kyky kierrättää laajenevaa työntävää voimaa ei kuitenkaan säily kovin pitkään.

Eli selvä suora havainto laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista atomien ytimistä.

Myös supernovina laajenevat tähdet todistavat sen että aine itsessään on se mikä laajenee avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen.

Eli ei se ole avaruus joka laajenee!!!

 

Onko kellään videota laajenevasta avaruudesta?

 

Ei ole, eikä voi olla koska avaruus itsessään ei säteile infoa.

Mutta avaruudessa laajeneva aine säteilee avaruudessa laajenevaa valoa jonka vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja vauhti siis kiihtyy sen takia kun nämä laajenevien valojen pimeät laajenevat aallot vuorovaikuttavat keskenään, kiihdyttäen näin toistensa laajenemista ja näin laajenevan valon vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

 

😃

0
Jukka Petteri Savorinen

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu