Fyysikko Carlo Rovelli on myös väärässä ja se on helppo osoittaa tieteellisesti

Jari Rajalan viesti

”Fyysikko Carlo Rovelli kertoo jotain olennaista aiheesta :

Kvanttigravitaation pohjalta aika ja avaruus ovat vain illuusioita ja havaintomme niistä vain karkea näkymä kvantittuneiden alkeisprosessien kuhinaan. Kvanttigravitaatiossa kaikki – siis todellakin aivan kaikki – on lopulta vain päällekkäisten, kvantittuneiden kenttien ilmentymää, jolloin palaset loksahtavatkin kohdilleen:

Yleinen suhteellisuusteoria ja kvanttimekaniikka eivät siis loppujen lopuksi olekaan niin jännitteisessä suhteessa kuin miltä aluksi on vaikuttanut. Tarkemmin katsottuna ne ovat kauniissa sopusoinnussa keskenään: kaareutuvaa avaruutta kutovat avaruudelliset vuorovaikutussuhteet kutovat yhteen myös kvanttimekaniikan järjestelmät.

Aika ja avaruus muuttuvat yhteensopiviksi ja liittyvät yhteen, saman kolikon eri puoliksi, kun ne nähdään kvanttikentän ilmentyminä ja ymmärretään, että kvanttikentät voivat olla olemassa ilman niille ulkoista tausta-avaruutta.”

Kysymykseni

”Kuvaileeko Rovelli laajenevan avaruuden laajenemista sanoin tai visuaalisesti?

Jos, käyttääkö hän taphtuman kuvailemiseen erillisten osien LIIKETTÄ suhteessa toisiinsa?

Jos, kertooko hän missä tämä erillisten osien liike suhteessa toisiinsa tapahtuu?”

🤔🤔🤔

😃

Jarin vastaus

  • Kyllä, liike tapahtuu universumissa, mikä on kaikki. Mitään ei tapahdu kuvitteellisessa erillis avaruudessa, koska sellaista ei ole. On vain universumi, toisin sanoen kvanttikenttä, jonka ominaisuuksina ilmenee puheessa käsitteitä, esim. aika, avaruus ja energia. Nuo kaikki ovat saman asian, ulottuvuuksia.

Oletan ettei tällä Rovellin mallilla voida selittää tiheyseroja aluettain näissä kvanttikentissä, eikä varsinkaan tiheyden muutoksia. Siis jos oletetaan ettei taustalla ole 3 D avaruutta joka ON ei yhtään mitään.

Joka kohdassa olisi maksimaalinen määrä tätä yhtä ja samaa asiaa.

Minkäänlaista liikettä ei sopisi olemaan.

Mutta heti kun ymmärtää että taustalla on se ääretön 3 D tila, joka itsessään ON ei yhtään mitään, siten että kaikki LIIKE tapahtuu avaruudessa suhteessa muihin avaruudessa liikkuviin erillisiin systeemeihin, ymmärtää että avaruudessa on eri tiheyden omaavia systeemejä sen mukaisesti miten tiheästi näitä erillisisiä systeemejä on avaruudessa.

Vain avaruus joka itsessään on ei yhtään mitään, mahdollistaa eri tiheyden omaavien energiakenttien olemassa olon.

Avaruudessa systeemi voi hajaantua / laajentua isommalle avaruuden alueelle oman sisäisen paineensa avulla ja silloin systeemi muuttuu vähemmän tiheämmäksi systeemiksi.

Sama määrä tätä yhtä ja samaa asiaa on silloin isommalla avaruuden alueella avaruudessa joka itsessään ON ei yhtään mitään.

Ilman avaruutta tämä ei onnistu ja täts it

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu