Crazy November 2023 is here just like i predict long time ago!

Englantiin näyttäisi olevan taas rantautumassa erittäin voimakas myrsky nimeltä Debi.

Sattumoisin meillä on loppuvuoden neljäs iso aktivoituminen tänään 13.11.2023.

Oletan että nämä linjautumat voimistavat näitä hirmumyrskyjä.

Olenkin ennustanut että jos myrskyjä on linjautumien aikana liikkeellä, ne voimistuvat linjautumien aikana ”yllättävän” nopeasti.

Kyse olisi pimeän energiasta jota atomeitten ytimet kierrättävät erillisinä tihentyminä joilla olisi tiheys, tilavuus, sisäinen liike / aika ja myös sisäinen paine. Jos näin, niin silloin ne voisivat työntyä toistensa läpi. Läpi työntymisen aikana voimakas vuorovaikutus ja näin niissä oleva energia hajaantuisi isommalle avaruuden alueelle. Ja näin todennäköisyys kohdata seuraava pimeän energian tihentymä kasvaisi jne jne. Joten mitä suorempia linjautumia, sitä voimakkaammin tämä pimeä energia aktivoituisi ja sitä voimakkaammin se vuorovaikuttaisi Maapallon atomien ytimien kanssa.

Joten seurataan mitä näille myrskyille tapahtuu seuraavan kahden vuorokauden aikana.

Edellinen iso aktivoituminen oli 3 marraskuuta 2023. Silloin Maapallo oli Auringon ja Jupiterin välisellä alueella, sekä saman päivän aikana Venuksen ja Neptunuksen välisellä alueella.

Sattumoisin hirmumyrskyt Ciara ja Domingos rantautuivat erittäin voimakkaina Eurooppaan 2 ja 3 päivä marraskuuta siten että tekivät mantereella tuhoa useiden päivien ajan.

Tästä videota Debi myrskystä joka on rantautumassa Eurooppaan tänään.

🤔

Tässä videota siitä mitä Karibialla tapahtuu. Mahdollinen Rare November hurrikaani Vince.

🤔

Tällä videolla käydään läpi mitä tapahtuu Australian yläpuolella. Siellä mahdollisesti hirmumyrsky voimistumassa Taifuuniksi.

Jos, niin jatkaako voimistumistansa jopa SuperTaifuuniksi. Kaverina sillä on kaksi aihiota joista mahdollisesti nopeasti voimistuvia hirmumyrskyjä myös.

🤔

Rankkasateita ja tulvia on ollut siellä sun täällä ja niitähän esiintyy aina viikon pari viiveellä näiden isojen aktivoitumisten jälkeen. Isoja Myrskyjä on toki ollut viime päivinä muuallakin. No, onhan meillä tässä Crazy November 2023.

Ja tämän päiväinen 13.11.2023 aktivoituminen on loppuvuoden 2023 isoin. Joten näitä erittäin voimakkaita rankkasateita ja tulvia on tiedossa tälle marraskuulle paljon lisää!

Tulivuoria on aktivoitunut loppuvuoden 2023 aikana aivan kuten ennakoin jo monta aikaa sitten.

Maanjäristyksiä tulee usein viiveellä linjautumien jälkeen. Kun linjautuma alkaa muodostua, Maapallon sisäinen paine kasvaa tasaisesti. Ylimääräinen energia ei kuitenkaan poistu Maapallosta tasaisesti, joten siitä syntyy Maapallon sisälle epätasapainoa joka saa aikaan maanjäristyksiä.

Tässä videoni vuodelta 2022. Siinä käyn läpi tämän päivän isoa aktivoitumista hyvissä ajoin etukäteen, ennustaen että tänään on taas iso mahdollisuus Rare November Hurrikaanille.

🤔

Tällä videolla käyn läpi 2022 marraskuun Rare November Hurrikaani Nicolen nopeaa voimistumista ja sitä miten Uranus, Kuu, Maapallo ja Aurinko olivat silloin linjautuneina. Myös vuoden 1935 Rare November Yankeen aikana oli linjautumana Uranus, Maapallo, Kuu ja Aurinko. Sama linjautuma kuin tänään. Tänään Mars vielä Auringon taustalla siten että 11 – 12.11.2023 Maapallo oli Marsin ja Uranuksen välisellä alueella. Siitä isot alkulämpimät tälle päivälle!

🤔

Itä-Suomessa 13.11.2023

Savorinen Jukka

Seurataan tilannetta.

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu