Einstein pani avaruuden elämään

Einstein pani avaruuden elämään

https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/einstein_pani_avaruuden_elamaan

”Mutta mikä valossa aaltoilee? Tähän 1800-luvun fyysikoilla oli patenttiratkaisu, maailmaneetteri, lyhyesti eetteri. Eetteriteorian kehittelijöitä olivat sellaiset eturivin fyysikot kuin englantilaiset lordi Kelvin ja elektronin löytäjä J. J. Thomson sekä sähkömagnetismin suuri auktoriteetti hollantilainen Hendrik Lorentz.

Eetterin ajateltiin olevan näkymätön, mauton ja hajuton, kaikkial-le tunkeutuva painoton väliaine, jossa valo etenee aaltoina samaan tapaan kuin ääni tavallisessa aineessa. Eetteristä oli tullut itsestäänselvyys. Jos mittauksista saatiin tuloksia, jotka eivät vastanneet odotuksia, eetterin olemassaoloa ei epäilty vaan virhettä haettiin muualta.

Pikkuhiljaa fyysikoiden maailma alkoi kuitenkin näyttää kummalta, sillä eri ilmiöt vaativat eetteriltä erilaisia, usein ristiriitaisia ominaisuuksia. Eetterin piti olla äärimmäisen kovaa, jotta valoaaltojen suuri nopeus voitiin ymmärtää. Toisaalta sen piti olla nesteen kaltaista, kitkatonta ainetta, jotta se voisi tunkeutua läpinäkyvien aineiden sisään ja jotta kappaleet voisivat liikkua sen läpi vaivatta.”

Historia toistaa itseään

Eetterin tilalle tuli hokkus pokkus avaruus joka tekee sitä ja tätä aina tarpeen mukaisesti.

Ensin se vain kaareutui, mutta nopeasti se myös laajeni. Jossakin vaiheessa keksittiin että hei, sehän aaltoilee, niin kuin surullisen kuuluisa eetterikin oli tehnyt.

Jännä ettei joku jo tuossa vaiheessa ihmetellyt että hei, eikös tässä ole kyse ajatuksenkääntötempusta, koska eetterinkin oletettiin aaltoilevan jne?!? No, avaruus myös kiertyy ja oliko sillä vielä muitakin ominaisuuksia?

Jos ei vielä, niin eipä ole vaikea ennustaa että kyllä sille vielä keksitään joitakin lisäominaisuuksia, koska se on niin helppoa. Ei tarvitse selittää sanoin, eikä visuaalisesti sitä miten se sen tekee.

Jotenkin jotenkin riittää selitykseksi 😃

😃

Fyysikoilla on nurinkurinen ja täysin virheellinen tapa lähestyä fysiikan kaiken teoriaa. He yrittävät ensin kehittää toimivaa matematiikkaa ja vasta sitten miettivät mitä siellä pienessä mittakaavassa oikeasti tapahtuu, jos edes miettivät 😃

 

Jos oikeasti halutaan fysiikan kaiken teoria ja jos oikeasti halutaan selvittää miten maailmankaikkeus toimii, niin ensin tietysti selvitetetään se miten se toimii. ( Sen minä olen jo tehnyt. )

Vasta sen jälkeen kehitetään toimivaa matematiikkaa joka kuvaa matemaattisesti saman asian kuin mitä kuvaamme sanoin ja visuaalisesti.

Katsokaas näin se on.

Korkea aika teidänkin olisi ymmärtää tämä hyvin yksinkertainen totuus 😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu