Einstein ymmärsi ajan suhteellisuuden, mutta ei aineen tilavuuden suhteellisuutta.

Einstein siis ymmärsi että aika on suhteellista.

Hyvä hyvä.

Minkä takia Einstein ei kyennyt ymmärtämään että aineen tilavuuskin on suhteellista?

Eihän fysiikan kaiken teoriaa saa aikaiseksi jos jää puoleen väliin määränpäätä ihmettelemään eli jos ei työnny loppuun asti suhteellisuudessa 😃

Kun lähdetään työntymään eteenpäin kiihtyvällä vauhdilla ja lähestytään valonnopeutta avaruudessa laajenevan avaruusaluksen kanssa, pitää laajenevan avaruusaluksen vauhtia kiihdyttää laajenevan polttoaineen avulla sitten että sen laajeneminen saadaan voimistumaan / kiihtymään ja näin avaruudessa laajenevan avaruusaluksen vauhti kiihtyy avaruudessa normaalia nopeammin laajenevan työntävän voiman avulla.

Kun avaruudessa laajeneva avaruusalus lähestyy valonnopeutta, sen aika hidastuu suhteessa avaruudessa laajenevalla Maapallolla olevien aikaan.

Mihin se perustuu.

Sehän perustuu tietysti siihen että avaruudessa laajenevan aluksen oma laajenemisnopeus on kiihtynyt.

Edestäpäin kohti alusta työntyy laajenevan valon pimeiden aaltojen laajenevia tihentymiä ja näin laajenevan aluksen laajeneviin atomien ytimiin ja siellä olevien erillisten laajenevien tihentymien sisälle näitä laajenevia tihentymiä työntyy koko ajan suhteellisesti ottaen enemmän ja nopeammin.

Näin niitä työntyy syvemmälle laajenevien kvarkkien sisälle, voimistaen siellä laajenevien kvarkkien sisäistä painetta eli sikäli ihan perusfysiikkaa. Lämpölaajenemista, mutta syvemmällä atomien ytimissä.

Ne saavat aluksen atomien ytimet siis laajenemaan nopeammin.

Nyt avaruudessa laajenevilla atomien ytimillä on pidempi matka kierrättää laajenevaa työntävää voimaa keskenään.

Näin avaruudessa nopeammin laajenevan aluksen aika etenee hitaammin kuin avaruudessa laajenevalla Maapallolla.

Se kohtaa suhteellisesti ottaen sitä tiheämpää laajenevaa valoa / työntävää mitä nopeammin eteenpäin työntyy eli vastus työntyä eteenpäin nopeammin kasvaa sitä enemmän mitä enemmän aluksen vauhtia kiihdytetään normaalia nopeammin laajenevan polttoaineen avulla.

Looulta aluksen jokaisen laajenevan kvarkin sisälle työntyy yksinkertaisesti niin paljon laajenevan valon pimeiden aaltojen laajenevia tihentymiä että laajenevat kvarkit hajoavat sisäisen paineen kasvamisen takia osiinsa, jolloin ainakin osa aluksen laajenevasta aineesta muuttuu avaruudessa laajenevaksi valoksi.

Että sikäli valonnopeuden voi saavuttaa.

Mutta se vaatii vauhdin kiihdyttämistä normaalia nopeammin laajenevan polttoaineen avulla niin paljon että lopulta vauhtia kiihdytettävän laajenevan aluksen laajeneva aine muuttuu laajenevaksi valoksi, jatkaen liikettään eteenpäin samalla nopeudella kuin kaikki muut laajenevat valot liikkuvat tuohon suuntaan.

Mutta eihän vuorovaikutus ympäristön kanssa lopu siihen, eikä laajeneminen.

Laajeneminen ja vuorovaikutus muiden laajenevien valojen kanssa jatkuu ja näin vauhti edelleen kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Tätä on oikea kokonainen suhteellisuus.

Einstein pääsi vain puoleen väliin suhteellisuutta, joten eipä ihme ettei meillä ole vielä fysiikan kaiken teoriaa.

Mutta nyt avaimet siihen vaadittavaan matematiikkaan ovat olemassa.

Pitää ymmärtää aineen koostuvan laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä siten että kierrätettävä laajeneva työntävä voima on meille pimeää siten että tämä pimeä laajeneva työntävä voima, jota laajenevista atomien ytimistä työntyy ulos, vuorovaikuttaa vastaan työntyvien laajenevan valon / työntävän voiman laajenevien aaltojen kanssa, ryhmittyen näin itsekin pimeiksi aalloiksi joiden ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä yhdistyy esim. uusia rekisteröitävissä olevia laajenevia elektroneja ja laajenevia fotoneita kun vastaan työntyvä laajeneva fotoni saa niiden laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi.

Eli mitä lähempänä laajenevaa atomin ydintä fotoni laajenevan pimeän aallon kohtaa, sitä massiivisemman havaittavan laajenevan hiukkasen laajeneva fotoni saa syntymään.

Ei edes vaikea asia hahmottaa ja ymmärtää.

😃

.

.

🤔

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu