Enqvistin tapa kuvailla gravitaatioaaltoja on sekava

Kuunnelkaapa miten Enqvist kuvailee gravitaatioaaltojen etenemistä.

About kohdasta 36.40 eteenpäin 😃

Aluksi tulee esiin se että avaruudella on sisäinen rakenne joka värähtelee jne.

Mutta sekin on omituista miten avaruudella voisi olla rakenne joka koostuu erillisistä osista jotka liikkuisivat suhteessa toisiinsa, koska avaruuden taustalla ei enää ole paikkaa / tilaa / tausta-avaruutta jossa avaruuden erilliset osat liikkuisivat suhteessa toisiinsa 🤔

No, jos jätetään tuo epäkohta huomioimatta, niin joo, kyllä kyllä, avaruus siis aaltoilisi ja aalto etenisi kuten aallot työntyvät eteenpäin vedessä molekyyli molekyyliltä.

Mutta myöhemmin, kohdassa 38.30 eteenpäin Enqvist kertoo miten kohteet säteilevät pois päin gravitaatioaaltoja ja liikuttaa kättään kuvatessaan miten säteily etenee / liikkuu avaruudessa.

Eli nyt gravitaatioaalto ei enää liikukaan kuten aalto joka etenee vedessä, vaan kuten esim. Auringon säteilemä energia joka liikkuu pois päin Auringosta hiukkasina jotka itse loittonevat / liikkuvat avaruudessa koko ajan Auringosta pois päin.

By the way. Kun aalto etenee vedessä, molekyylit liikkuvat suhteessa toisiinsa avaruudessa.

Vesimolekyyliä työnnetään vierellä olevan vesimolekyylin toimesta kohti toisella puolella olevaa vesimolekyyliä ja näin se liikkuu / työntyy avaruudessa kohti sitä toista ja alkaa kohdistamaan siihen enemmän työntävää voimaa jne.

Veden aaltoilun siis mahdollistaa avaruus jossa erilliset vesimolekyylit liikkuvat suhteessa toisiinsa.

Mikähän mahdollistaa itse avaruuden aaltoilun?

Aaltoilevan avaruuden taustallahan ei enää ole mitään paikkaa / tilaa / tausta-avaruutta jossa avaruuden erilliset sisäiset rakenteet voisivat liikkua suhteessa toisiinsa!!!

Mutta silti avaruus jotenkin jotenkin värähtelee.

Kertokaahan miten 😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu