Epäonnistuvatko silmien laserleikkaukset useammin täydenkuun aikana?

En tiedä, mutta en yhtään ihmettelisi vaikka näin olisi 🤔

Näkemykseni mukaan täysikuun aikana avaruudessa laajenevasta Kuusta peräisin olevat laajenevat työntävän voiman tihentymät törmäilevät vastapalloon avaruudessa laajenevasta Auringosta peräisin olevien laajenevien työntävän voiman tihentymien kanssa.

Nämä työntävää voimaa välittävät laajenevat tihentymät voivat työntyä toistensa läpi siinä missä avaruudessa laajenevat galaksit voivat työntyä toistensa läpi.

Oleellista tässä kuitenkin on se että silloin niiden keskinäisessä vuorovaikuksessa vapautuu normaalia enemmän energiaa.

Eli en suosittele silmän laserleikkausta täydenkuun aikana.

Todennäköisyys sille että leikkaus epäonnistuu, on silloin suurimmillaan. Siis jos nykyiset atomimallit ovat täysin virheellisiä, niin kuin oletan

Käsittääkseni kyseiset silmien laserleikkaukset epäonnistuvat hyvin harvoin ja silloin kun leikkaus epäonnistuu, syy on usein jäännyt mysteeriksi.

Jos olisin toimittaja, pyrkisin selvittämään onko epäonnistumisia enemmän täydenkuun aikana.

Silmien laserleikkausta mainostetaan nopeana ja kivuttomana tapana päästä eroon silmälaseista. Se sopii lähes kaikille, ja leikkauksen riskit ovat nykyisin alle promillen luokkaa.

Eli jos olen oikeassa, riskiä voi oleellisesti vielä pienentää tuostakin kun ei mene leikkaukseen täydenkuun aikana.

Kuulin epäonnistuneesta leikkauksesta jossa lopputuloksena oli pitkäaikaiset kivut silmässä.

Nykyisin tiedetään jo se että ihmiset ovat keskimääräistä virkeämpiä täydenkuun aikana ja se perustuu nimenomaan siihen että pienessä mittakaavassa soluille on silloin tarjolla enemmän tätä hyvin pienen mittakaavan energiaa.

Täysikuu valvottaa – tulokset samansuuntaisia riippumatta asuinympäristöstä

https://www.avaruus.fi/uutiset/tahtiharrastus-ja-taivaanilmiot/taysikuu-valvottaa-tulokset-samansuuntaisia-riippumatta-asuinymparistosta.html

”Täysikuun lähestyessä ihmiset menevät nukkumaan myöhemmin ja nukkuvat lyhyemmän aikaa. Uusi tutkimus vertaili satojen eri puolilla maailmaa elävien ihmisten unirytmejä.

”Vaikka emme vieläkään tiedä, miten se tapahtuu, Kuun vaiheet ja unirytmimme ovat synkronoituja”, sanoo Horacio de la Iglesia Washingtonin yliopistosta.”

Niin, he eivät vieläkään tiedä miten se tapahtuu, mutta minähän tämän olen tiennyt jo monta aikoo 😃

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu