Esa Soini, Juha Himanka, Matias Slalov ja Avril Styrman, minä selvitin ajan arvoituksen.

Kertokaapa terveiset näille hepuille 😃

Kertokee että Savorinen väittää selvittäneensä ajan arvoituksen 😃

Mitä aika on.

Savorinen sen teille selvitti 😃

 

Aikahan on ihmisen keksimä käsite joka helpottaa havainnoista keskustelemista. Päivittäinen eläminenkin on helpompaa kun on olemassa käsitteenä aika.

Mutta mutta. Miten tämä ns. aika sitten etenee ja elää.

Newton oli oikeassa siinä että avaruus on pelkkä näyttämö. Ääretön 3 D tila joka ei vaikuta mihinkään mitenkään.

Ok.

Einstein oli oikeassa siinä että aika on suhteellista.

Mihin ajan suhteellisuus perustuu.

Se perustuu siihen että aika elää sitä mukaa kuin laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat atomien ytimet kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa

1. ja koska systeemiin työntyy ulkoa päin koko ajan laajenevaa työntävää voimaa, niin kierrätettävissä olevan laajenevan työntävän voiman määrä ja tiheys vaihtelee sen mukaisesti millaisessa ympäristössä avaruudessa laajeneva aine on

2. ja millaisella nopeudella avaruudessa laajeneva aine liikkuu suhteessa ympäristöön.

Eli tässä kyse pitkälti tähdistä ja varsinkin niistä peräisin olevasta laajenevasta työntävästä voimasta, jota avaruudessa isosti työntyy joka suunnasta joka suuntaan.

Eli laajenevan työntävän voiman kierrätyksen olosuhteet muuttuvat sitä mukaa mitä nopeammin laajeneva aine kohtaa vastaan työntyviä laajenevan valon / työntävän voiman laajenevia aaltoja jotka ovat meille rekisteröimättömiä.

Eli kaksi asiaa jotka vaikuttavat aikaan eli siihen miten nopeasti laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat tihentymät laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät.

Ympäristön tiheys ja liikkeen nopeus suhteessa ympäristöön.

😃

Ajatellaan avaruudessa laajeneva avaruusalus joka kiihdyttää vauhtiansa suoraviivaisesti eteenpäin.

Se kohtaa edestä päin alusta kohti työntyviä laajenevan työntävän voiman tihentymiä nopeammin ja nopeammin.

Sen takia aluksen etuosan laajenevat atomien ytimet alkavat laajenemaan nopeammin ja nopeammin.

Nyt alus kohtaa vastaan työntyviä työntävän voiman tihentymiä leveämmältä alueelta eli aluksen atomien ytimiä kohti työntyy tiheämmin eli enemmän erillisiä työntävän voiman tihentymiä.

Tämä kasvattaa vastusta ja kiihdyttää atomien ytimien erillisten tihentymien laajenemista.

Ja tämän takia laajeneva alus tarvitsee koko ajan enemmän ja enemmän laajenevaa polttoainetta eli laajenevaa työntävää voimaa siihen että saa vauhdin kiihtymään edes vähän.

Jos laajeneva alus saavuttaa lähes valonnopeuden, se on laajentunut todella paljon ja näin sen aikakin on paljon hitaampaa suhteessa Maapallon laajenevan aineen aikaan eli siihen miten nopeasti Maapallon laajenevat atomien ytimet laajenevaa työntävää voimaa keskenään kierrättävät.

Lopulta laajenevan aluksen laajeneva aine alkaa itse laajenemaan suoraan laajenevaksi valoksi ja näin osa laajenevan aluksen laajenevasta aineesta voi saavuttaa laajenevan valon nopeuden.

Laajeneva valo jatkaa laajenemistansa, vuorovaikuttaen muiden laajenevien valojen kanssa ja se kiihdyttää sen vauhtia samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Laajeneva avaruus on keisari alasti.

😃

Kannattaa lukea ajatuksella 😃

Jukka Savorinen

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu