“Floridassa pakkasasteita, eihän tällaista vuosittain tapahdu” – Savorinen selittää Yhdysvaltain poikkeuksellisen lumimyrskyn

“Floridassa pakkasasteita, eihän tällaista vuosittain tapahdu” – meteorologi selittää Yhdysvaltain poikkeuksellisen lumimyrskyn

https://yle.fi/a/74-20010384

”Yhdysvaltoihin iski jouluksi poikkeuksellisen laaja ja voimakas lumimyrsky, jonka seurauksena on kuollut jo ainakin 57 ihmistä 12 eri osavaltiossa, uutiskanava NBC(siirryt toiseen palveluun) kertoo.

Ilmatieteen laitoksen meteorologi Oskari Rockas kertoo Ylelle, että maata koetteleva talvimyrsky menee luonnonilmiöissä ”poikkeukselliseen sarjaan”.

– Floridan pohjoisosissa on ollut pakkasasteita öisin. Eihän tällaista vuosittain tapahdu, Rockas kuvailee.”

🤔🤔🤔

Niin, minähän tosiaan ennakoin näitä sään ääri-ilmiöitä jo hyvissä ajoin elo – syyskuussa.

Tässä videoni jonka latasin Youtubeen syyskuun 9 päivä.

Videolla kerron minkä takia tiedossa on näitä sään ääri-ilmiöitä ja milloin.

🤔🤔🤔

Tällä videolla käyn läpi mitä kaikkea näiden linjautumien aikana ja jälkeen on tapahtunut.

🤔🤔🤔

Oleellista on ymmärtää nykyisen atomimallin kuvaavan ainetta ja  maailmankaikkeuden toimintatapaa täysin virheellisesti.

Virheellisen atomimallin takia fyysikot eivät saa yhdistettyä kvanttiteorioita ja suhteellisuusteoriaa fysiikan kaiken teoriaksi.

Eipä siinä, ei tämä suhteellisuusteoriakaan maailmankaikkeutta oikein kuvaa.

Ei se ole avaruus joka laajenee. Eikä avaruus tee muitakaan temppuja. Ei se mitään kaareudu, poreile, aaltoile, kierry tai mitään muutakaan. Myös ylimääräiset tilaulottuvuudet ovat täyttä huuhasta.

Joten eipä ihme ettei fyysikoilla vieläkään ole fysiikan kaiken teoriaa.

🤔🤔🤔

Avaruudessa liikkuva ja avaruudessa muuttuva valo

Avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentunut valo, jota Aurinkoakin kohti työntyy, sisältää työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

😃

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot osaavat aina liikkua valolle ominaisella vauhdilla.

😃

Avaruus

Voiko avaruudella itsellään olla mitään sellaisia ominaisuuksia jotka vaikuttaisivat avaruudessa oleviin, avaruudessa liikkuviin ja avaruudessa muuttuviin systeemeihin.

Minä väitän ettei ole.

Väitän myös että tuo väite voidaan perustella tieteellisesti siten että todetaan että loogisesti ajateltuna avaruudella itsellään ei voi olla mitään sellaisia ominaisuuksia jotka vaikuttaisivat avaruudessa liikkuvaan aineeseen tai avaruudessa liikkuvaan valoon.

Olen itse pyöritellyt aihetta juuri sen takia että olisi hyvä saada aikaiseksi lyhyt ytimekäs teksti jossa todetaan loogisesti minkä takia avaruus ei voi vaikuttaa mihinkään mitenkään.

Ja ettei se itse voi muuttua millään tavalla.

Yksi hyvä toteamus on siinä että

jos se liikkuu ja muuttuu, se liikkuu ja muuttuu avaruudessa, jolloin se ei voi olla avaruutta.

Toinen hyvä on tässä

Muuttuvan systeemin muutos vaatii sen että muuttuva systeemi koostuu erillisistä osista jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa ja tuohon muuttuva systeemi tarvitsee taustalleen paikan / tilan / avaruuden jossa muuttuva systeemi liikkuu siten että sen omat erilliset rakenteet liikkuvat saman aikaisesti avaruudessa suhteessa toisiinsa.

Ja kun avaruuden itsensä taustalla ei enää ole mitään paikkaa / tausta-avaruutta, voidaan todeta ettei avaruuden itsensä muuttuminen ole mahdollista.

Eli avaruus itsessään ei voi koostua erillisistä osista jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa.

Jos muuttuvan avaruuden taustalla olisi joku paikka, niin sitten tietysti voisi, mutta muuten ei.

Näin ollen olen perustellut loogisesti sen että ne jotka selittävät havaintoja avaruuden avulla, ovat luusereita!!!

Vain luuserit turvautuvat avaruuteen kun selittävät havaintoja.

😃

Aika

Aikahan on ihmisen keksimä käsite joka helpottaa havainnoista keskustelemista. Päivittäinen eläminenkin on helpompaa kun on olemassa käsitteenä aika.

Mutta mutta. Miten tämä ns. aika siis etenee ja elää.

Newton oli oikeassa siinä että avaruus on pelkkä näyttämö. Ääretön 3 D tila joka ei vaikuta mihinkään mitenkään.

Ok.

Einstein oli oikeassa siinä että aika on suhteellista.

Mihin tämä perustuu.

Se perustuu siihen että aika elää sitä mukaa kuin laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat atomien ytimet kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa

1. ja koska systeemiin työntyy ulkoa päin koko ajan laajenevaa työntävää voimaa, niin kierrätettävissä olevan laajenevan työntävän voiman määrä ja tiheys vaihtelee sen mukaisesti millaisessa ympäristössä avaruudessa laajeneva aine on

2. ja millaisella nopeudella avaruudessa laajeneva aine liikkuu suhteessa ympäristöön.

Eli tässä kyse pitkälti tähdistä ja varsinkin niistä peräisin olevasta laajenevasta työntävästä voimasta, jota avaruudessa isosti työntyy joka suunnasta joka suuntaan.

Eli laajenevan työntävän voiman kierrätyksen olosuhteet muuttuvat sitä mukaa mitä nopeammin laajeneva aine kohtaa vastaan työntyviä laajenevan valon / työntävän voiman laajenevia aaltoja jotka ovat meille rekisteröimättömiä.

Eli kaksi asiaa jotka vaikuttavat aikaan eli siihen miten nopeasti laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät laajenevat tihentymät laajenevaa työntävää voimaa kierrättävät.

Ympäristön tiheys ja liikkeen nopeus suhteessa ympäristöön.

😃

Ajatellaan avaruudessa laajeneva avaruusalus joka kiihdyttää vauhtiansa suoraviivaisesti eteenpäin.

Se kohtaa edestä päin alusta kohti työntyviä laajenevan työntävän voiman tihentymiä nopeammin ja nopeammin.

Sen takia aluksen etuosan laajenevat atomien ytimet alkavat laajenemaan nopeammin ja nopeammin.

Nyt alus kohtaa vastaan työntyviä työntävän voiman tihentymiä leveämmältä alueelta eli aluksen atomien ytimiä kohti työntyy tiheämmin eli enemmän erillisiä työntävän voiman tihentymiä.

Tämä kasvattaa vastusta ja kiihdyttää atomien ytimien erillisten tihentymien laajenemista.

Ja tämän takia laajeneva alus tarvitsee koko ajan enemmän ja enemmän laajenevaa polttoainetta eli laajenevaa työntävää voimaa siihen että saa vauhdin kiihtymään edes vähän.

Jos laajeneva alus saavuttaa lähes valonnopeuden, se on laajentunut todella paljon ja näin sen aikakin on paljon hitaampaa suhteessa Maapallon laajenevan aineen aikaan eli siihen miten nopeasti Maapallon laajenevat atomien ytimet laajenevaa työntävää voimaa keskenään kierrättävät.

Lopulta laajenevan aluksen laajeneva aine alkaa itse laajenemaan suoraan laajenevaksi valoksi ja näin osa laajenevan aluksen laajenevasta aineesta voi saavuttaa laajenevan valon nopeuden.

Laajeneva valo jatkaa laajenemistansa, vuorovaikuttaen muiden laajenevien valojen kanssa ja se kiihdyttää sen vauhtia samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Laajeneva avaruus on keisari alasti. 😃

🙂

Kaareutuva avaruus on myös huuhaata

Fyysikot väittävät että massa kertoo avaruudelle miten kaareutua ja kaareutunut avaruus kertoo massalle / energialle miten liikkua.

Ok.

Laitetaan kumikalvon päälle kuula ja kysytään fyysikolta mikä tämän saa aikaiseksi. Mihin se perustuu.

Fyysikko vastaa, se perustuu siihen että massa kaareuttaa avaruutta.

Ok.

Kysytään fyysikolta, mikä juttu tämä kaareutuva avaruus on.

Fyysikko ottaa saman kuulan kalvolta, laittaa sen takaisin kalvolle ja kuvailee kaareutuvaa avaruutta montulle painuneen kalvon avulla.

Niin, missäs se selitys oli?

Ei missään. Kehäselitys.

Ok. Laitetaan sen ison kuulan ympärille pyörimään pienempi kuula ja mietitään minkä takia pienempi kiertää isompaa.

Onko niin että montulle painunut kalvo kohdistaa työntävää voimaa pienempään kuulaan ja näin pienen kuulan liikerata taipuu isomman ympärillä siten että se kiertää isompaa.

Työntävä voima.

Ei ei siis mitään tekemistä avaruuden kanssa.

Minkä takia fyysikot uskovat hokkus pokkus avaruuteen joka tekee sitä ja tätä ilman että kukaan kertoisi MITEN.

😃

Mihin valon aalto ja hiukkasluonne perustuu.

Tämä mysteeri on pohdituttanut tutkijoita jo satoja vuosia.

Valo

https://fi.wikipedia.org/wiki/Valo

Ok, minähän myös tämän mysteerin olen nyt sitten selvittänyt.

Fotonit ovat rekisteröitävissä olevia hiukkasia ja näin valolla on hiukkasluonne.

Valolla on myös aaltoluonne, mutta valon aallot koostuvat hiukkasista joita ei meidän laitteilla voida rekisteröidä.

Yhden fotonin syntymiseen tarvitaan ziljoonittain näitä tihentymiä joista valon aallot koostuvat.

Ja näitä tihentymiä joista fotonit syntyvät, työntyy atomien ytimistä koko ajan ulos siten että ne kohtaavat vastaan työntyviä tihentymiä, jotka ovat ryhmittyneet aalloiksi ja näin atomien ytimistä ulos työntyneet tihentymät alkavat itsekin ryhmittyä aalloiksi.

Karkea esimerkki on esim. dyynit. Suomessa talvella lumi pakkautuu autotiellä ikäänkuin aalloiksi.

Ja aalloiksi ne voivat ryhmittyä juuri sen takia että kierrättäessään keskenään sitä mistä ne koostuvat, ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Ok, miten fotoni sitten syntyy? Samalla tavalla kuin elektroni, mutta kauempana atomin ytimestä kuin elektroni.

Mitä lähempänä atomin ydintä ydintä kohti työntyvä fotoni tuollaisen valon aallon kohtaa, sitä tiheämmin nämä ziljoonat erilliset tihentymät keskenään ovat ja sitä useamman ydintä kohti työntyvä fotoni silloin voi saada laajenemaan räjähdyksenomaisesti silloin kun niitä kohtaa ja niiden kanssa vuorovaikuttaa.

Eli käytännössä aallon ziljoonat erilliset tihentymät työntyvät vastaan työntyvän fotonin läpi ja sen aikana vuorovaikutus joka kiihdyttää ytimestä pois päin työntyvien tihentymien laajenemisen räjähdyksenomaiseksi.

Toki fotonin omakin laajenemisnopeus kiihtyy ja osa fotonissa olevasta työntävästä voimasta absorboituu ytimestä pois päin työntyvän aallon mukaan. Seuraavaan aaltoon absorboituu jo paljon enemmän sitä mistä fotoni koostuu jne.

Ytimen erillisiin laajeneviin tihentymiin fotoneissa olevaa asiaa ei välttämättä pääse yhtään.

Mutta näitä valon pimeiden aaltojen erillisiä laajenevia tihentymiä ytimiin asti pääsee ja nehän ovat sitä pimeää laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevat atomien ytimet keskenään kierrättävät.

Ok. Näin tää työntyy. Suurin osa avaruudesta laajenevasta valosta on meille pimeinä laajenevina aaltoina ja nämä rekisteröimättömät laajenevat aallot ovat laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevat atomien ytimet kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kesken kierrättävät, työntäen näin toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Tämä selittää tämän valon mysteerin liittyen hiukkas ja aaltoluonteeseen.

Valon aaltoluonne on työntynyt esiin rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

Eli nämä laajenevat aallot kuljettavat mukanaan näitä rekisteröitävissä olevia fotoneita.

Tämänhän esim. kaksoisrakokoe jo todistaa.

Lähetä kaksoisrakokokeessa liikkeelle yksittäisiä fotoneita ja katso minne laajenevan valon pimeät aallot niitä kuljettavat.

Ps. En tekstin alkuosuudella käyttänyt sanaa laajenee missään muodossa jotta lukijan olisi helpompi seurata ajatuksenjuoksuani, mutta oleellista kokonaisuuden kannalta on se että laajeneva valokin koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentynistä.

Se mahdollistaa sen että nämä laajenevat työntävän voiman aallot voivat vuorovaikuttaa toistensa kanssa ja kiihdyttää toistensa laajenemista, jolloin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Tässä on myös Selitys sille minkä fotoneille on hyvin vaikea mitata massaa 😃

🙂

Haaste

Fyysikoilla ja kosmologeilla on käsissään käsittämätön spaghettihirviö jossa ei ole päätä, eikä häntää. 😃

Spaghettihirviö = Laajeneva avaruus + kaareutuva avaruus + ylimääräiset tilaulottuvuudet + pimeä aine jolla samanlainen selittämätön kyky vetää ainetta puoleensa kuin havaittavalla aineella vaikka onkin jotenkin jotenkin erilaista + pimeä energia joka jotenkin jotenkin saa jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden laajenemaan jotenkin jotenkin kiihtyvällä vauhdilla jotenkin jotenkin.

😃

Yksi voima

Mitään muita voimia ei tarvita.

Yksi voima joka on työntävää voimaa.

Eli se mitä äärettömässä avaruudessa on ja liikkuu, on jotakin fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa joka jo itsessään on työntävää voimaa.

Ääretön 3 D avaruus sen sijaan ON ei yhtään mitään. Se siis ON, olematta mitään fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa 😃

Avaruus = 0

Työntävä voima = 1

😃

Aika on suhteellista.

Kyllä, mutta myös aineen tilavuus on suhteellista

Einstein siis ymmärsi että aika on suhteellista.

Hyvä hyvä.

Minkä takia Einstein ei kyennyt ymmärtämään että aineen tilavuuskin on suhteellista?

Eihän fysiikan kaiken teoriaa saa aikaiseksi jos jää puoleen väliin määränpäätä ihmettelemään eli jos ei työnny loppuun asti suhteellisuudessa 😃

Kun lähdetään työntymään eteenpäin kiihtyvällä vauhdilla ja lähestytään valonnopeutta avaruudessa laajenevan avaruusaluksen kanssa, pitää laajenevan avaruusaluksen vauhtia kiihdyttää laajenevan polttoaineen avulla sitten että sen laajeneminen saadaan voimistumaan / kiihtymään ja näin avaruudessa laajenevan avaruusaluksen vauhti kiihtyy avaruudessa normaalia nopeammin laajenevan työntävän voiman avulla.

Kun avaruudessa laajeneva avaruusalus lähestyy valonnopeutta, sen aika hidastuu suhteessa avaruudessa laajenevalla Maapallolla olevien aikaan.

Mihin se perustuu.

Sehän perustuu tietysti siihen että avaruudessa laajenevan aluksen oma laajenemisnopeus on kiihtynyt.

Edestäpäin kohti alusta työntyy laajenevan valon pimeiden aaltojen laajenevia tihentymiä ja näin laajenevan aluksen laajeneviin atomien ytimiin ja siellä olevien erillisten laajenevien tihentymien sisälle näitä laajenevia tihentymiä työntyy koko ajan suhteellisesti ottaen enemmän ja nopeammin.

Näin niitä työntyy syvemmälle laajenevien kvarkkien sisälle, voimistaen siellä laajenevien kvarkkien sisäistä painetta eli sikäli ihan perusfysiikkaa. Lämpölaajenemista, mutta syvemmällä atomien ytimissä.

Ne saavat aluksen atomien ytimet siis laajenemaan nopeammin.

Nyt avaruudessa laajenevilla atomien ytimillä on pidempi matka kierrättää laajenevaa työntävää voimaa keskenään.

Näin avaruudessa nopeammin laajenevan aluksen aika etenee hitaammin kuin avaruudessa laajenevalla Maapallolla.

Se kohtaa suhteellisesti ottaen sitä tiheämpää laajenevaa valoa / työntävää mitä nopeammin eteenpäin työntyy eli vastus työntyä eteenpäin nopeammin kasvaa sitä enemmän mitä enemmän aluksen vauhtia kiihdytetään normaalia nopeammin laajenevan polttoaineen avulla.

Looulta aluksen jokaisen laajenevan kvarkin sisälle työntyy yksinkertaisesti niin paljon laajenevan valon pimeiden aaltojen laajenevia tihentymiä että laajenevat kvarkit hajoavat sisäisen paineen kasvamisen takia osiinsa, jolloin ainakin osa aluksen laajenevasta aineesta muuttuu avaruudessa laajenevaksi valoksi.

Että sikäli valonnopeuden voi saavuttaa.

Mutta se vaatii vauhdin kiihdyttämistä normaalia nopeammin laajenevan polttoaineen avulla niin paljon että lopulta vauhtia kiihdytettävän laajenevan aluksen laajeneva aine muuttuu laajenevaksi valoksi, jatkaen liikettään eteenpäin samalla nopeudella kuin kaikki muut laajenevat valot liikkuvat tuohon suuntaan.

Mutta eihän vuorovaikutus ympäristön kanssa lopu siihen, eikä laajeneminen.

Laajeneminen ja vuorovaikutus muiden laajenevien valojen kanssa jatkuu ja näin vauhti edelleen kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Tätä on oikea kokonainen suhteellisuus.

Einstein pääsi vain puoleen väliin suhteellisuutta, joten eipä ihme ettei meillä ole vielä fysiikan kaiken teoriaa.

Mutta nyt avaimet siihen vaadittavaan matematiikkaan ovat olemassa.

Pitää ymmärtää aineen koostuvan laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä siten että kierrätettävä laajeneva työntävä voima on meille pimeää siten että tämä pimeä laajeneva työntävä voima, jota laajenevista atomien ytimistä työntyy ulos, vuorovaikuttaa vastaan työntyvien laajenevan valon / työntävän voiman laajenevien aaltojen kanssa, ryhmittyen näin itsekin pimeiksi aalloiksi joiden ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä yhdistyy esim. uusia rekisteröitävissä olevia laajenevia elektroneja ja laajenevia fotoneita kun vastaan työntyvä laajeneva fotoni saa niiden laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi.

Eli mitä lähempänä laajenevaa atomin ydintä fotoni laajenevan pimeän aallon kohtaa, sitä massiivisemman havaittavan laajenevan hiukkasen laajeneva fotoni saa syntymään.

Ei edes vaikea asia hahmottaa ja ymmärtää.

🙂

Vetäviä voimia ei ole olemassa

Niin, minkäänlaisia vetäviä voimia ei tarvita. Atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne 😃

Unohda kaareutuva avaruus 😃

Unohda laajeneva avaruus 😃

Unohda ylimääräiset tilaulottuvuudet 😃

Ei niitä ole olemassa 😃

Katso tämä minuutin video ja anna itsellesi mahdollisuus käyttää mielikuvitustasi ja näe miten laajeneva tähti työntyy pois päin laajenevasta mustasta tähdestä samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat 😃

🙂

Niin, toki osa tuon laajenevan tähden aineesta räjähtää / laajenee normaalia voimakkaammin, mutta eipä tuo laajeneva tähti muuten voisikaan työntyä pois päin laajenevasta mustasta tähdestä spiraalirataa pitkin 😃

😃

Vuorovesi-ilmiö kaksi kertaa vuorokaudessa

Niin, tuohan erinomaisen hyvä kysymys.

Osaako joku kertoa miten vetävä voima välittyy Kuusta meriin?

Nythän on niin että laajenevasta Kuusta peräisin olevien laajenevien tihentymien entropia voimistuu laajenevan Maapallon läpi työntymisen aikana ja näin ne vuorovaikuttavat laajenevan meriveden atomien ytimien kanssa myös laajenevan Maapallon toisella puolella sen verran voimakkaasti että vuorovesi-ilmiö havaitaan myös sillä puolella laajenevaa Maapalloa 😃

Matkallaan laajenevan Maapallon läpi ne kohtaavat vastapalloon laajenevan Maapallon keskustasta peräisin olevien laajenevien tihentymien kanssa ja näin niiden tihentymien entropia voimistuu.

Eli laajenevan Maapallon keskustasta työntyy aina kohti laajenevaa Kuuta sellaisia laajenevia tihentymiä joiden entropia on voimistunut enemmän kuin muihin suuntiin työntyvien laajenevien tihentymien ja näin ne vuorovaikuttavat enemmän sen meriveden atomien ytimien kanssa jotka ovat sillä puolella laajenevaa Maapalloa millä puolella myös laajeneva Kuu on.

Näin siis selittyy vuorovesi-ilmiö sillä puolella laajenevaa Maapalloa missä laajeneva Kuu on työntymässä pois päin laajenevasta Maapallosta 😃

😃

Maxwell ja Poincaré osoittivat matemaattisesti jo monta aikaa sitten että aine räjähtää / laajenee koko ajan.

Le Sagen gravitaatioteoria oli aikaansa edellä. Puutteellisenakin aikaansa edellä!!!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Le_Sagen_gravitaatioteoria

”Kuten Maxwell ja Poincaré osoittivat, kimmottomat törmäykset kuumentaisivat ainetta niin paljon, että se höyrystyisi sekunnin murto-osassa”

Ensinnäkin laajenevat tihentymät ottavat haltuunsa ulkoapäin niiden sisälle työntyvää laajenevaa työntävää voimaa/ energiaa hidastamalla sen vauhtia työntävällä voimallansa ja osa niitä kohti työntyvästä työntävästä voimasta / energiasta työntyy niiden läpi, siirtäen vain pienen osan liike-energiastaan työntävänä voimana siihen laajenevaan tihentymään jonka läpi työntyvät.

Mutta kyllä ne silti saavat nämä laajenevat tihentymät höyrystymään / laajenemaan / räjähtämään koko ajan, aivan kuten Maxwell ja Poincaré jo monta aikaa sitten osoittivat matemaattisten kaavojensa avulla.

Se miksi he eivät kyenneet ymmärtämään että niin todellakin tapahtuu koko ajan laajenevan aineen laajeneville atomien ytimille on hämmästyttävää.

”Kun täten on olemassa alarajat suureille Sv ja v ja yläraja pinta-alalle S, voidaan näiden avulla laskea, että törmäyksissä syntyvä lämpömäärä olisi verrannollinen lausekkeeseen Sρv3. Lasku osoittaa, että Maan lämpötilan tulisi nousta 1026 celsiusasteta sekunnissa. Poincaré huomautti, että maa ei voisi kovin kauan pysyä nykyisen kaltaisena.”

Miksi Poincaré ei uskaltanut työntyä pidemmälle?

Hän ei kyennyt ymmärtämään että aine koostuu tihentymistä jotka laajenevat / räjähtävät koko ajan ja joiden laajeneminen kiihtyy koko ajan, sitä mukaa kuin työntävää voimaa / energiaa törmää laajenevien atomien ytimien laajeneviin tihentymiin.

”Poincaré huomautti, että maa ei voisi kovin kauan pysyä nykyisen kaltaisena.”

Kyllä koko ajan laajeneva Maapallo voi pysyä ja pysyykin meille samanlaisena, mitä nyt muuttuu havaittavalla tavalla.

Juju on siinä että myös me koostumne koko ajan laajenevasta työntävästä voimasta / energiasta.

Eli myös meidän laajenevien atomien ytimien laajenevia tihentymiä pommitetaan koko ajan kaiken taustan äärimmäisen nopeilla tihentymillä, samalla tavalla kuin laajenevan Maapallon laajenevia atomien ytimiä.

Poijjat siis laskivat jo monta aikaa sitten mitä http://onesimpleprinciple.com/ mukainen kaiken taustan äärimmäisen nopea liike aiheuttaa sille energialle josta meidän aine koostuu!

Eivät vaan uskaltaneet hyväksyä asiaa!

Eli sitä että koostumme energiasta joka palaa / laajenee / räjähtää koko ajan.

”Henri Poincaré esitti vuonna 1908 merkittävän arvostelun, joka osittain perustui Darwinin laskelmiin.[42] Hän päätteli, että vetovoima on verrannollinen lausekkeeseen , missä S on maan molekulaarinen pinta-ala, v hiukkasten nopeus ja ρ väliaineen tiheys. Laplacen tavoin hän päätyi siihen, että jotta veto­voima olisi verrannollinen kappaleen massaan, S voi olla enintään yksi kymmenes­miljoonas­osa Maan pinta-alasta. Toisaalta väliaineen vastus on verrannollinen lausekkeeseen Sρv, ja sen vuoksi vastuksen ja vetovoiman suhde on kääntäen verrannollinen lausekkeeseen Sv. Saadakseen vastuksen tarpeeksi pieneksi Poincaré laski, että hiukkasten nopeuden v olisi oltava vähintään 24 · 1017 kertaa valon nopeus. ”

http://onesimpleprinciple.com/ malli sisältää kaiken taustan äärimmäisen nopean työntävän voiman / energian joka kiihdyttää näkyvän maailmankaikkeuden laajenevan työntävän voiman / energian laajenemista.

”Myöhemmin Peter Guthrie Tait sanoi Le Sagen teoriaa ainoaksi uskottavaksi gravitaation selitykseksi, joka hänen aikaansa mennessä oli esitetty. Hän jatkoi sanomalla:”Tämän merkillisin piirre on, että jos se on totta, se saa meidät todennäköisesti pitämään kaikkia energian lajeja viime kädessä liike-energiana.”

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Le_Sagen_gravitaatioteoria

No näinhän se on.

Mitään muuta ei ole olemassa kuin liikettä joka on energiaa joka on työntävää voimaa.

Ikuinen liike / energia / työntävä voima ikuisessa ja äärettömässä avaruudessa joka on ei yhtään mitään.

”Vuonna 1965 Richard Feynman käsitteli Fation-Le Sagen mekanismia luennoillaan ja niihin perustuvassa teoksessa Fysiikan lain luonne, tosin mainitsematta heidän nimiään, pääasiassa yrityksenä selittää ”monimutkainen” fysiikan laki (tässä tapauksessa Newtonin laki, jonka mukaan gravitaatio on kääntäen verrannollinen etäisyyden neliöön) yksinkertaisempien ilmiöiden avulla ilman moni­mutkaista matematiikkaa, mutta samalla myös esimerkkinä epä­onnistu­neesta teoriasta. Hän huomautti, että ”kimpoavien kappaleiden” mekanismi saisi aikaan tämän verrannollisuuden ja että ”matemaattisen suhteen omituisuus vähenee täten hyvin paljon”, mutta toteaa sitten, että teoria ”ei toimi” sen vastuksen vuoksi, jonka eteneviin kappaleisiin pitäisi sen mukaan kohdistua, minkä vuoksi teoria on hylättävä.”

Ei tarvitse hylätä senkään vuoksi.

Esim. laajenevasta Auringosta peräisin oleva laajeneva liike / energia työntää laajenevaa Maapalloa pois päin laajenevasta Auringosta koko ajan vaikka laajenevaan Maapalloon kohdistuu liikerataan nähden edestä päin vähän kovempi vastus.

Ensin pitää tietää kaikki ilmiön aikaan saavat liikkeet / energiat / työntävät voimat ennen kuin sen voi ymmärtää oikein!

”Kuten edellä teorian historiaa käsittelevässä osiossa on todettu, suuren ongelman Le Sagen teoriassa muodostaa kysymys energiasta ja lämmöstä. Kuten Maxwell ja Poincaré osoittivat, kimmottomat törmäykset kuumentaisivat ainetta niin paljon, että se höyrystyisi sekunnin murto-osassa, eivätkä tälle ongelmalle esitetyt ratkaisut ole vakuuttavia. Esimerkiksi Aronson[27] esitti Maxwellin väitteelle yksinkertaisen todistuksen:

” Olettakaamme, että vastoin Maxwellin hypoteesia tavallisen aineen molekyyleillä olisi enemmän energiaa kuin hiukkasilla. Siinä tapauksessa hiukkaset keskimäärin saisivat energiaa törmäyksissä, ja kappaleeseen B osuvat hiukkaset olisivat suurienergisempiä poistuessaan kappaleesta B. Silloin gravitaatio vaikuttaisi päinvastoin: kaikkien kappaleiden välillä vaikuttaisi hylkivä voima, mikä vastoin on havaintoja. Jos taas hiukkasten ja molekyylien keskimääräinen liike-energia on sama, nettomääräistä energian siirtoa ei tapahtuisi ja törmäykset olisivat kimmoisia, mikä, kuten on todettu, ei saisi aikaan gravitaation kaltaista voimaa.””

Vastaus.

Juuri näin. On vain hylkivää voimaa ja se siis perustuu siihen että

avaruudessa LAAJENEVA AINE koostuu LAAJENEVASTA TYÖNTÄVÄSTÄ VOIMASTA / ENERGIASTA.

Eli laajenevaa / räjähtävää työntävää voimaa kierrättävät koko ajan laajenevat tihentymät todellakin hylkivät / työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Jos vähemmän, lähestyvät toisiansa havaittavasti.

Jos enemmän, loittonevat toisistansa havaittavasti.

😃

Mikään havainto ei näytä kumoavan Einsteinin suhteellisuusteoriaa koska pimeää purukumia.

Niin, on siis havaittu että galaksien ulkokehän tähdet liikkuvat aivan liian nopeasti Einsteinin teorioiden mukaan.

Einsteinin suhteellisuusteorian mukaan galaksien ulkokehillä kiertävien tähtien pitäisi sinkoutua / työntyä pois päin galaksin keskustasta.

Oikeasti avaruudessa laajenevat tähdet työntyvät pois päin laajenevan galaksin keskustasta samassa suhteessa kuin aine laajenee. Ja tämä on siis havainnoin todistettu!!!

Myös galaksien keskinäiset liikkeet todistavat Einsteinin teorian virheelliseksi.

Mutta eihän nämä havainnot kumonneet Einsteinin suhteellisuusteoriaa.

Ei. Fyysikot ja kosmologit tempaisivat hatustaan pimeää purukumia jolla teoria pidettiin keinotekoisesti toimivana.

Tämä pimeä aine on erilaista kuin havaittava aine, mutta silti se omaa samanlaisen selittämättömän kyvyn vetää tavan ainetta puoleensa kuin havaittava aine.

Olisiko fyysikkojen aiheellista ensin yrittää selvittää mitä tämä maaginen vetävä voima ylipäätään on ja jos se onnistuu, niin vasta sitten voisi olla syytä väittää että olisi olemassa jotakin pimeää ainetta joka vetää tavan ainetta puoleensa?!?

Väitän ettei kukaan tule koskaan selittämään mitä vetävät voimat ovat koska eihän niitä oikeasti ole olemassa.

Eikä niitä tarvita havaintojen selittämiseen.

Kaareutuva avaruus on keisari alasti.

Mutta joo, ei ole mitään väliä mitä havaitaan. Vaikka havainto ei sovi nykyisiin teorioihin, voivat fyysikot aina tempaista lisää pimeää purukumia hatustaan. Ja ainahan hokkus pokkus avaruudelle voi keksiä lisää ominaisuuksia 🤣🤣🤣

😃

Maailmankaikkeus on illuusion mestari

Asioita jotka ovat jo fyysikoillekin itsestään selviä.

1. Järven vesi vaihtuu ajan kanssa kokonaan = Sama järvi kuin aikaisemmin, mutta eri vesi.

2. Ihmisen kaikki solut vaihtuvat ajan kanssa lähes kokonaan = Sama ihminen kuin aikaisemmin, mutta eri solut. Sydämessäsi ja aivoissasi saattaa olla vielä samoja soluja kuin silloin kun synnyit.

3. Galaksien spiraalihaarojen tähdet vaihtuvat aikojen saatossa kokonaan = Sama spiraalihaara kuin aikaisemmin, mutta eri tähdet.

Asioita joita fyysikot eivät vielä ymmärrä.

Avaruudessa laajenevissa kvarkeissa oleva laajeneva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan = Sama avaruudessa laajeneva kvarkki, mutta siinä oleva laajeneva työntävä voima on vaihtunut ajan kanssa kokonaan

Ajattele sohvaa tai tuolia jossa istut, siinä ei välttämättä ole enää yhtään sitä energiaa / työntävää voimaa joka siinä oli silloin kun se valmistui. Samat avaruudessa laajenevat atomien ytimet siinä on, mutta niissä olevissa erillisissä laajenevissa tihentymissä oleva laajeneva työntävä voima on ehtinyt ajan kanssa vaihtua kokonaan.

Myös avaruudessa laajenevissa fotoneissa oleva laajeneva työntävä voima vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Eli kaukaisista kohteista infoa välittävät laajenevat fotonit ovat niitä samoja jotka lähtivät työntymään avaruudessa laajenevaa Aurinkokuntaa kohti aikoinaan, mutta niissä oleva laajeneva työntävä voima on ehtinyt vaihtua monta kertaa matkan aikana.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää minkä takia fyysikot eivät ole kyenneet saamaan aikaiseksi fysiikan kaiken teoriaa.

1. He eivät ymmärrä että tietysti entropia vaikuttaa kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti. Tietysti niillä on sisäinen rakenne, tilavuus, tiheys ja sisäinen liike ja sitä kautta sisäinen paine ja myös tietysti aika.

2. Fyysikot ja kosmologit ovat myös sortuneet uskomaan käsitteisiin joita voidaan verrata antiikinajan jumaliin ja niitä ovat laajeneva avaruus, kaareutuva avaruus, vetävät voimat, ylimääräiset tilaulottuvuudet, pimeä aine jolla pidetään jalustallaan isompaa jumalaa eli vetävää voimaa / kaareutuvaa avaruutta ja sitten on vielä pimeä energia joka jotenkin jotenkin saa jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden laajenemaan jotenkin jotenkin kiihtyvällä vauhdilla.

Ps. Tässä yksi esimerkki keskikoon mittakaavan kierrätyksestä.

”Erikoista pilvissä on niiden ulkomuodon lisäksi se, että ne näyttäisivät pysyttelevän paikallaan joskus jopa tuntien ajan. Mutta näin ne eivät todellisuudessa tee. Mantelipilvikerroksia nimittäin syntyy jatkuvasti lisää vuoristoaallon harjan seudulla samaan aikaan kun vanhempia karkaavia kerroksia hajoaa yhtälaista tahtia. Tämä luo illuusion siitä, että pilvet pysyisivät paikallaan.”

https://tekniikanmaailma.fi/nasa-julkaisi-satellittikuvan-etelamantereen-ylla-olevista-paikallaan-pysyvista-pilvista-jollaisia-erehdytaan-joskus-luulemaan-jopa-ufoiksi/

Eli maailmankaikkeus huijaa monilla tavoilla pientä ihmistä.

Äkkiseltään vaikuttaa siltä että kappaleet vetävät toisiansa puoleensa, mutta se on vain illuusio joka johtuu siitä että oikeasti avaruudessa laajeneva aine koostuu laajenevaa pimeää työntävää kierrättävistä laajenevista tihentymistä siten että tällä kierrätettävällä laajenevalla pimeällä työntävällä voimalla on mm. rekisteröitävissä olevien laajenevien elektronien ja laajenevien fotoneiden luonne.

Ja juuri tämän illuusion takia, eli sen että kappaleet näyttävät vetävän toisiansa puoleensa, ei fysiikan teoriaa ole saatu aikaiseksi.

Eikä saada jos fyysikot eivät kykene luopumaan vetävistä voimista ja esim. hokkus pokkus avaruudesta joka tekee sitä ja tätä, aina fyysikoiden ja kosmologien tarpeiden mukaisesti kun he eivät kykene selittämään havaintoja pelkästään avaruudessa olevien, liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemeiden avulla.

😃

Lopuksi vielä erinomainen video jossa kyseenalaistan laajenevan avaruuden olemassa olon ja kerron minkä takia havainnot selittyvät ilman tällaista hatusta tempaistua käsitettä.

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu