Fyysikot joutuvat uskomaan ns. painovoiman olemassa oloon kuten uskovaiset jumalansa olemassa oloon.

Ok, eli jos ns. painovoima saa omenan putoamaan puusta alas maahan, niin silloinhan tämä ns. painovoima on olemassa. Oli se sitten mitä tahansa.

Kysymys kuuluu, perustuuko tämä ns. painovoima siihen että kappaleet jotenkin jotenkin vetävät toisiansa puoleensa. Tai kaareuttaako massallinen kappale ns. avaruutta jotenkin jotenkin.

Jos jommin kummin, niin sitten pitäisi selvittää miten se tapahtuu. Tätä fyysikot eivät vielä osaa selittää.

Tämän takia nämä kyseiset väitteet pitää saada kyseenalaistaa ja siten että kaikki nuoret, joille fysiikkaa opetetaan, ymmärtävät heti aluksi etteivät fyysikot vieläkään ymmärrä syvällisesti mitä tämä ns. painovoima on.

🤔🤔🤔🤔

Nobody knows what gravity is, and that just about nobody knows that nobody knows what gravity is. The exception is physicists and Savorinen

Thats it 🙂

Everything you thought you knew about gravity is wrong

https://www.washingtonpost.com/outlook/everything-you-thought-you-knew-about-gravity-is-wrong/2019/08/01/627f3696-a723-11e9-a3a6-ab670962db05_story.html

”We don’t know what gravity is.

Say that to the average person, and the answer you’ll probably get is some version of: “What are you talking about? Gravity is the force of attraction that makes things fall straight down.” But say it to a physicist, and the answer you’ll get is, “That’s right.”

Get the full experience.
Choose your plan
I know, because those are the two answers I’ve been getting for the past few years, ever since I figured out that nobody knows what gravity is, and that just about nobody knows that nobody knows what gravity is. The exception is physicists: They know that nobody knows what gravity is, because they know that they don’t know what gravity is”

Hei te kaikki tämän palstan tietäjät 😃

Käykää kertomassa näille pösilöille että te tiedätte mitä tämä ns. gravitaatio on.

Siis JOS oletatte ymmärtävänne sen mikä juttu tää ns. gravitaatio on 🙂

🙂🙂🙂🙂

Niin, tässä on kyse siitä etteivät kappaleet oikeasti vedä toisiansa puoleensa!!!!

Eikä avaruus mitään kaareudu 🙂

Kaareutuva avaruus on keisari alasti 🙂

Ei se ole avaruus joka laajenee 🙂

Atomien ytimissä on erillisiä avaruudessa laajenevia tihentymiä jotka kierrättävät kaikkien muiden vastaavien tihentymien kanssa sitä mistä koostuvat ja joka on avaruudessa laajenevaa energiaa / työntävää voimaa 🙂

Me emme pysty rekisteröimään tätä kierrätettävää laajenevaa työntävää voimaa, mutta siitä syntyy rekisteröitävissä olevia elektroneja ja fotoneita jotka luonnollisesti myös koostuvat tästä avaruudessa laajenevasta työntävästä voimasta. Eli elektronit ja fotonit laajenevat myös koko ajan samassa suhteessa kuin kaikki muu.

Avaruus itsessään ei tee yhtään mitään. Avaruus on pelkkä ääretön 3 D näyttämö.

Jos fyysikot, kosmologit ja matemaatikot eivät pysty tätä ymmärtämään, niin emme koskaan tule saamaan aikaan fysiikan kaiken teoriaa. Ja näin nyt vaan työntyy.

Se että kappaleet jotenkin jotenkin vetäisivät toisiansa puoleensa on täysin uskonvarainen käsite.

Ei ole olemassa painovoimaa joka loi havaittavan maailmankaikkeuden jotenkin jotenkin.

Ei näkyvää maailmankaikkeutta tarvinnut kenenkään tai minkään luoda.

Aina olemassa olleen työntävän voiman kierrätys äärettömässä 3 D avaruudessa on aina ollut olemassa ja havaittavan kaltaisia maailmankaikkeuksia on aina syntynyt äärettömässä 3 D avaruudessa aluettain sinne sun tänne sen mukaisesti miten tämä aina olemassa ollut työntävä voima itse itseään on kierrättänyt.

Tälläkin hetkellä äärettömän monilla eri alueilla syntyy uusia avaruudessa laajenevia galakseja sisältä / keskeltä ulos päin ja ilman mitään hokkus pokkus vetävää voimaa ja ilman höpö höpö kaareutuvaa avaruutta 🙂

🙂🙂🙂🙂

Eli oikeasti avaruudessa laajenevat valot vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Ja tämähän on jo todistettu tieteellisesti.

Ja sinäkin hyväksyisit asian jos Einstein ei olisi tempaissut hatustaan uutta jumalaa jolle antoi nimeksi kaareutuva avaruus.

Nyt kuitenkin uskot tuon jumalan, kaareutuvan avaruuden olemassa oloon. Ja syyllinen tähän on Einstein. Ja sinä itse.

Ajatellaan että Einstein olisi esittänyt saman kuin minä eli että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevan valon luonne.

Hän olisi kertonut että esim. Auringon ohi työntyvän laajenevan valon liikerata taipuu kohti Aurinkoa, koska miljardeja vuosia avaruudessa laajentunut valo, jota Aurinkoakin kohti työntyy, sisältää työntävää voimaa joka työntää Auringon ohi työntyviä fotoneita kohti Aurinkoa.

Einstein olisi ennustanut että Auringonpimennyksen aikana tämä voitaisiin todistaa havainnoimalla Auringon taustalla olevia tähtiä joiden paikka tiedetään.

Ja sitten asia olisi todistettu tieteellisesti.

Eikä kellekään ikinä missään enää tuon jälkeen olisi tullut mieleen esittää idioottimaista väitettä hokkus pokkus avaruudesta joka muka kaareutuu, laajenee, aaltoilee, kiertyy, venyy ja paukkuu aina sen mukaan mitä jonkun havainnon selittämiseen tarvitaan.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella, koska eivät kykene selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Hokkus pokkus avaruudelle on helppo antaa ominaisuuksia joiden avulla hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä milloinkin pitää selittää ilman että oikeasti selittää yhtään mitään.

Laajeneva avaruus on keisari alasti

😃

Laajeneva avaruus on huuhaata

Kaareutuva avaruus on huuhaata

Aaltoileva avaruus on huuhaata

Kiertyvä avaruus on huuhaata

Mitään näistä hokkus pokkus avaruuksista ei tarvita.

Riittää että valot koostuvat suurimmaksi osaksi meille pimeistä laajenevista aalloista jotka vuorovaikuttaessaan toistensa kanssa, kiihdyttävät toistensa laajenemista ja saavat näin toistensa vauhdin kiihtymään samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun tämän ymmärtää ja hahmottaa, ymmärtää ettei tuollaisia hokkus pokkus avaruuksia tarvita.

Samalla selittyvät monet tähän asti mysteereinä pysyneet asiat ilman selittämättömiä pimeitä aineita, pimeitä energioita, vetäviä voimia jne.

Kuten myös

1. Valon kosmologinen punasiirtymä

2. Ns. gravitaatiolinssi-ilmiö

3. Ns. gravitaatiopunasiirtymä

4. Kaksoisrakokoe

5. Miten valot osaavat aina liikkua valolle ominaisella vauhdilla.

😃

.

.

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu