Haaste vetävien voimien olemassa oloon uskoville

Kertokaapa jotakin siitä miten vetävä voima syntyy, toimii ja välittyy.

Jos oletatte että jotkut hiukkaset voisivat välittää vetävää voimaa, niin kertokaa miten nämä hiukkaset sen tekevät.

Jos oletatte avaruus itsessään voisi jotenkin jotenkin kaareutua, niin kertokaa miten massallinen kappale kaareuttaa avaruutta.

Mitä aine tekee avaruudelle silloin kun se saa avaruuden kaareutumaan?

Miten se sen tekee?

Mitä kaareutuvalle avaruudelle itselleen tapahtuu silloin kun se kaareutuu?

Koostuuko kaareutuva avaruus erillisistä osista jotka liikkuvat suhteessa toisiinsa ja jos, missä nämä kaareutuvan avaruuden erilliset osat liikkuvat suhteessa toisiinsa?

Jos ei, kertokaa mitä se kaareutuvan avaruuden kaareutuminen sitten on.

🤔🤔🤔

Minä väitän ettei ole olemassa erikseen ainetta ja erikseen voimaa tai erikseen voimia.

Kaikki avaruudessa oleva ja avaruudessa liikkuva koostuu yhdestä ja samasta fyysisen konkreettisesta asiasta joka jo itsessään on työntävää voimaa siten että avaruus, jossa tätä työntävää voimaa on ja liikkuu, on aina olemassa ollut ääretön 3 D tila joka itsessään on ei yhtään mitään.

Joten vain luuserit selittävät havaintoja avaruuden itsensä avulla kun eivät kykene selittämään havaintoja sillä mitä on ja liikkuu avaruudessa.

 

Jos se on fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa, niin silloin se jo itsessään on työntävää voimaa, kuinkas muutenkaan.

Ollessaan olemassa fyysisen konkreettisesti, se ottaa oman tilansa avaruudesta.

Sille kohtaa avaruutta, suhteessa ympäristön muihin fyysisen konkreettisesta asiasta koostuviin, ei mikään vastaavasta fyysisen konkreettisesti olemassa olevasta asiasta koostuva voi työntyä, paitsi jos työntyy sitä kohti ja työntää sen pois siltä kohtaa avaruutta suhteessa ympäristön muihin fyysisen konkreettisesta asiasta koostuviin.

Sitten kun se on työnnetty pois siltä kohtaa avaruutta suhteessa muihin fyysisen konkreettisesta asiasta koostuviin, voi tuolle kohtaa avaruutta työntyä joku fyysisen konkreettisesta asiasta koostuva.

Tässä karkea esimerkki työntävästä voimasta ja siitä miten sitä on joillakin avaruuden alueilla ja miten sitä ei ole joillakin avaruuden alueilla.

15-peli

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/15-peli

Ja tätä pitää siis pohtia hyvin pienen mittakaavan maailmankaikkeuden kannalta. Esim. fotoneiden sisäisesti jossa täysin tyhjää tilaa on siellä täällä, mutta siten että nämä täysin tyhjät avaruuden alueet vaihtelevat koko ajan sen mukaisesti missä tätä fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa asiaa milloinkin liikkuu.

 

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu