Hannu Sinivirralta hyvä avaus 😃

Hannu Sinivirta kirjoitti:

”Jo ensimmäisessä osassa 1. missä käsittelin aihetta magnetismi totesin; jokin ilmiö joka on olemassa, siitä seuraa aina jokin toinen ilmiö, missä ne ovat toistensa suhteen vertailukelpoisia. Kun puhutaan voimista, niitä yleensä käsitellään voimakenttinä, jotka vain ovat olemassa ja vaikuttavat, mutta eivät ilman niiden varsinaista aiheuttajaa. Aineessa ja aineissa (luonnossa) on vielä oltava jotakin sellaista, mikä on jäänyt meiltä huomaamatta, kunnes me löydämme ne ja voimme lopulta luoda kaiken kattavan teorian.”

Oleellisinta on ymmärtää se että kaikki avaruudessa oleva, avaruudessa liikkuva ja avaruudessa muuttuva koostuu pohjimmiltaan yhdestä ja samasta asiasta joka jo itsessään on työntävää voimaa.

Se on jotakin fyysisen konkreettisesti olemassa olevaa ja näin ollen siitä koostuva ottaa aina oman tilansa avaruudessa.

Siitä koostuvaa voi puristaa työntävän voiman avulla tiheämmäksi, mutta ei koskaan äärettömän tiheäksi.

Tiheämmäksi puristumiseen vaaditaan se että tiheämmäksi puristuva koostuu erillisistä tihentymistä jotka kierrättävät sitä mistä koostuvat eli työntävää voimaa

Erillisinä niiden välissä on tyhjää tilaa ja näin systeemin tiheämmäksi puristaminen on mahdollista työntävän voiman avulla.

Vähemmän tiheämmäksi laajenemisen / hajaantumisen mahdollistaa se että systeemillä on oma sisäinen paine ja se taas perustuu siihen että ne erilliset tihentymät joista systeemi koostuu, kierrättävät sitä mistä ne ja kaikki pohjimmiltaan koostuvat ja sehän jo itsessään siis on työntävää voimaa.

Kierrätykseen ei tarvita muuta kuin työntävää voimaa.

Työntävällä voimalla systeemi saa hidastettua sisälleen työntyvän työntävän voiman vauhtia ja näin systeemi saa itselleen koko ajan lisää sitä mistä koostuu eli työntävää voimaa ja näin systeemin sisäinen paine kasvaisi jos siinä oleva työntävä voima ei hajaantuisi isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Avaruuteen hajaantuvan / laajenevan työntävän voiman hajaantuminen / laajeneminen isommalle ja isommalle avaruuden alueelle siis perustuu laajenevan systeemin sisäiseen paineeseen.

Kierrätys siihen ettei avaruuteen hajaantuva systeemi pysty pitämään itsellään kaikkea laajenevaa työntävää voimaansa.

Sitä työntyy aina väistämättä ulos avaruudessa laajenevasta systeemistä koska sehän koostuu erillisistä laajenevista tihentymistä jotka kierrättäessään laajenevaa työntävää voimaa, menettävät siitä osan sen työntyessä systeemin pinnalla olevien erillisten laajenevien tihentymien ohi ja näin ulos avaruudessa laajenevasta systeemistä.

Ps. Avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden läpi työntyy erittäin nopeasti erittäin nopeaa työntävää voimaa jota työntyy koko ajan räjähtävien tihentymien, kuten laajenevien kvarkkien ja laajenevien fotoneiden läpi ja se kiihdyttää koko ajan räjähtävien tihentymien räjähtämistä / laajenemista / hajaantumista isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Tämä ei ole ongelma äärettömälle 3 D avaruudelle 😃

Laajeneva avaruus on keisari alasti.

Kukaan ei ole havainnut laajenevaa avaruutta.

Avaruus ei säteile infoa!!!

Avaruudessa laajenevan valon on havaittu kosmologisesti laajentuneen / venyneen eli kosmologisesti punasiirtyneen.

Tämä on todiste sille että atomien ytimet laajenevat avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen siten että ne saman aikaisesti kierrättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa pimeää työntävää voimaa josta syntyy mm. rekisteröitävissä olevia laajenevia elektroneja ja laajenevia fotoneita

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu