Hävettää olla suomalainen

Olen selvittänyt miten maailmankaikkeus toimii.

Ymmärrän ettei aihe juuri ketään kiinnosta.

Historia myös opettaa ettei kukaan ole profeetta omalla maaperällään.

Ymmärrän myös sen minkä takia aiheesta kiinnostuneet ovat lähtökohtaisesti varmoja ettei väitteeni siitä että olen selvittänyt miten maailmankaikkeus toimii, voi pitää paikkaansa.

Todennäköisyyksien mukaan olisi äärimmäisen epätodenäköistä törmätä savolaiseen bloggaajaan joka ei ole opiskellut fysiikkaa, ei tähtitiedettä, eikä kosmologiaa ja olisi silti joutessaan selvittänyt miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Ymmärrän tämän erittäin hyvin.

Miten savolainen tavan duunari olisi kyennyt tekemään sen mihin itse Einstein ei kyennyt, eikä tuhannet ja tuhannet fyysikot ja kosmologit Einsteinin jälkeen. Ei, eihän se voi olla mahdollista.

Mutta siitä huolimatta on hupaisaa lukea viestejä joissa tyyppi todistaa oman viestinsä avulla ettei ole lukenut tekstejäni joko ollenkaan tai jos on lukenut, ei ole lukenut niitä sikäli ajatuksella että olisi kyennyt hahmottamaan sitä miten maailmankaikkeus minun mielestäni toimii.

Kun ihminen päättää etukäteen etten voi olla oikeassa, niin luuletteko että hän lukee tekstejäni ajatuksella siten että antaisi itselleen mahdollisuuden ymmärtää miten maaillmankaikkeus minun mielestäni toimii.

Ei hän lue silloin yhtään tekstiä siten että pyrkisi hahmottamaan mitä yritän kertoa.

Nyt näyttää sille että tekstejäni todellakin ovat lukeneet vain sellaiset ihmiset jotka kokevat että olen hyvä kohde purkaa omaa pahaa mieltään näillä ilkeillä viesteillä.

( Tähän lisähuomautus jälkeenpäin kirjoitettuna. Onneksi täällä on kuitenkin muutama poikkeus eli myös sellaisia kommentoijia joiden päätarkoitus ei ole purkaa omaa pahaa mieltään muihin kirjoittajiin )

Ja he lukevat viestejäni vain just sen verran että hahmottavat sen miten voivat kirjoittaa oman uittuiluviestinsä.

Tämä Jari Rajalan viesti todistaa väitteeni.

Jarilla ei vieläkään ole mitään ymmärrystä siitä miten avaruudessa laajenevat galaksit syntyivät näkemykseni mukaan aikoinaan sisältä / keskeltä ulos päin.

Hän jankkasi viestissään ettei havaittavan kaltaista maailmankaikkeutta voi syntyä pelkästään työntävällä voimalla tasaisesti avaruuteen hajaantuneesta aineesta 😃

Ja kyllä, kyllä hän on tässä väitteessään oikeassa.

Mutta oleellistahan tässä on se ettei näin ole koskaan ollut minun näkemykseni mukaan. Eli ei aine ollut aluksi tasaisesti hokkus pokkus laajenevaan avaruuteen tasaisesti hajaantuneena.

Jos Jari olisi lukenut tekstejäni ajatuksella, hän tietäisi tämän perusasian mallistani, mutta ei hän lue tekstejäni ajatuksella.

Silti hän on sata prosenttisen varma siitä etten voi olla oikeassa.

 

Minä sanon / kirjoitan nyt tässä teille kaikille suomalaisille maanmiehilleni ja maannaisilleni.

Minä olen selvittänyt miten maailmankaikkeus toimii

Älkää kohdelko minua samalla tavalla kuin italialaiset kohtelivat Galileo Galileita hänen kotikaupunkinsa yliopistossa kun Galileo yritti takoa järkeä maanmiestensä päähän Aurinkokeskisestä mallista.

Valitettavasti voin jo nyt todeta ettei meidän suomalaisten kannata myöhemmin juhlia minua sitten kun selviää että olen ollut koko ajan oikeassa.

Se ei tule olemaan juhlan aika!!!

Se tulee olemaan häpeän aika.

Sitten muiden maiden ihmettelijät pääsevät lukemaan siitä miten suomalaiset kohtelivat nettikeskusteluissa omaa maanmiestään joka yritti kertoa heille miten maailmankaikkeus oikeasti toimii

Kuva joka meistä suomalaisista muodostuu muiden maiden ihmisille on häpeäksi meille suomalaisille.

Että silleen.

🤔🤔🤔

🙂

Kertokaapa minkä ihmeen takia entropia ei muka vaikuttaisi koko ajan myös pienen mittakaavan maailmankaikkeudessa?

Senhän havaitaan vaikuttavan havaittavaan aineeseen koko ajan!!!

”Nykykäsityksen mukaan näkyvä maailmankaikkeus laajenee kiihtyvällä tahdilla: se merkitsee, että vähitellen aine ja lämpöenergia hajaantuvat yhä tasaisemmin avaruuteen.”

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Entropia

Joten kertokaapa nyt minkä ihmeen takia entropia ei vaikuttaisi koko ajan siihen energiaan josta esim. kvarkit ja fotonit koostuvat?

Mikä estää kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti sen että niissä oleva energia ei hajaantuisi avaruudessa koko ajan isommalle ja isommalle avaruuden alueelle?.

Eihän siinä olisi mitään järkeä jos entropia ei vaikuttaisi koko ajan myös hyvin pienessä mittakaavassa.

Ison mittakaavan maailmankaikkeus rakentuu pienen mittakaavan maailmankaikkeudesta, joten on täysin loogista olettaa entropian vaikuttavan myös kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti.

Vain luuserit kieltävät tämän loogisen oletuksen ja selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruutensa avulla.

😃

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu