Ihminen ei juurikaan muokkaa ilmastoa. Ilmasto kylläkin muokkaa ihmisten tekemisiä isosti

Anonyymi kirjoitti suomi24.fi muualla näin.

”Polaaripyörteen muodostama ilmakehäfysiikan ilmiö tunnetaan ja sen tiedetään perustuvan päiväntasaajan ja pohjoisen lämpötilaeroo. Ei vaadi Einsteinia päättelemään, että jos päiväntasaajan ja pohjoisen alueen lämpötilaero pienenee, polaaripyörre heikkenee.

Polaripyörteen epävakaus johtuu juurikin lämpötilaerojen tasoittumisesta ja tasoittuminen taas siitä, että pohjoiset alueet oval lämmenneet yli kaski kertaa nopeammin kuin päiväntasaajan seutu.”

🤔

Tuo onkin just toisella tavalla ja sen ymmärtämiseen ei todellakaan tarvita Einsteinia joka tempaisi hatustaan kaareutuvan avaruuden käsitteen joka on keisari alasti.

Se on napapyörre joka muuttaa päiväntasaajan ja pohjoisen lämpötilaeroja.

Eli ei päiväntasaajan ja pohjoisen lämpötilaerot muokkaa napapyörrettä.

Napapyörrettä ylläpitää energia jota työntyy ulos Maapallosta navan alueelta.

Kun tuon energian määrä pienenee syystä tai toisesta, hiipuu myös napapyörre ja näin kylmää ilmaa pääsee työntymään kohti päiväntasaajaa ja vastaavasti lämmintä ilmaa työntyy aluettain kohti napa-aluetta ja se sitten lämmittää napa-aluetta.

Omistuista että joka asiaa tunnutaan selittävän just toisin päin kuin miten se oikeasti on.

🤔

Ei Auringonpilkkujakaan saa aikaiseksi Auringon jotkut ihme magneettikentät. Siis loogisesti ajateltuna.

Huomattavasti loogisempaa on olettaa että Auringon sisältä työntyy Auringon pinnalle magneettista ainetta joka saa aikaan Auringonpilkun eli tässäkin ilmiö selittyy just toisin päin kuin hömelet sen selittävät.

Yrittäisivät edes!!!

Mikä siinä on että kaikki pitää selittää just toisin päin kuin mitä oikeasti todennäköisesti on?!?

Ja ihminenkö se muka muokkaa ilmastoa?

Tällä hetkellä se just toisin päin. Ilmasto muokkaa ihmisiä ja sitä mitä ihmiset tekevät. Ja ne on ihan eri asiat jotka muokkaavat ilmastoa.

Yksi niistä on Aurinko.

Ja Auringon toimintaa syklittävät esim. planeetat. Ei ihminen.

On olemassa selvää näyttöä siitä että planeetat syklittävät Aurinkoa.

Kaasuplaneetat liittyvät oleellisesti noin 11 vuoden Auringonpilkkusykliin ja pitkiin pilkuttomiin jaksoihin.

Kiviplaneetat taas liittyvät oleellisesti vuonna 2015 uutisoituun lyhyempään Auringon noin 330 päivän sykliin.

Kiviplaneettojen yhteenlasketut kierrosajat Auringon ympäri ovat 1363 päivää ja kun tuon jakaa 4 = 340,75 päivää.

Eli heittoa on tuohon vuonna 2015 uutisoidun jutun 330 päivän sykliin vain about kymmenen päivää. On ja oli helppo ennustaa heti 2015 että lyhyen syklin pituudeksi tulee tarkentumaan tuo noin 340 päivää.

Ps. Tuosta lyhyestä syklistä ei ole kukaan hiiskunut mitään enää sen jälkeen kun kerroin englannin kielisillä palstoilla mihin se perustuu.

Seasonal, Year-Long Cycles Seen on the Sun

Our sun is constantly changing. It goes through cycles of activity – swinging between times of relative calm and times when frequent explosions on its surface can fling light, particles and energy out into space. This activity cycle peaks approximately every 11 years. New research shows evidence of a shorter time cycle as well, with activity waxing and waning over the course of about 330 days.”

https://www.nasa.gov/mission_pages/goddard/sunearth/news/seasonal-year-long-cycles-seen-on-the-sun/

🤔🤔🤔

🙂

Luuleekohan joku että Jupiterin kaasukehä jotenkin jotenkin ylläpitää Jupiterin napojen pyörteitä?

Cyclones circling Jupiter’s poles still baffling space scientists

https://phys.org/news/2022-09-cyclones-circling-jupiter-poles-baffling.html

”In 2016, NASA’s Juno space probe entered an orbit around Jupiter. Unlike other such probes it has been circling the planet from pole to pole, rather than around its equator. As the probe began sending back pictures of the planet from this new perspective, researchers looking at them found a surprise. Not only was there a single cyclone sitting atop each of the poles, but both were surrounded by more cyclones. As time has passed, more pictures of the poles have arrived and the researchers studying them continue to be surprised by the stability of the cyclones—the original ones are still there today and have not even changed shape. Such behavior is of course unheard of here on Earth—cyclones take shape, travel around for awhile and then dissipate. Such behavior has left researchers scrambling to come up with a reasonable explanation for what they have observed.

Photos of the planet’s north pole show that there are eight cyclones surrounding the central cyclone directly over the pole. All eight are in  and all are nearly equidistant from the central —and are arranged in an octagonal pattern. At this time, it is not clear if the cyclones rotate around the center. There is a similar arrangement at the southern , only there are just five cyclones, shaped as a pentagon. In this new effort, the researchers have tried a new approach to explaining how it is that the cyclones hold in place for so long, and how they do it without changing their position or shape.”

Kyllä se nyt vaan on niin että planeetat ja Aurinko saavat sisälleen uutta ainetta sitä mukaa kuin niiden läpi työntyvästä pimeästä aineesta pieni osa laajenee havaittavaksi uudeksi aineeksi.

Auringon saa sisälleen uutta ainetta joka on magneettista ja saa aikaan Auringonpilkkuja kun sitä työntyy aika ajoin Auringon pinnalle.

Jupiterin punaista pilkkua ylläpitää tuollainen jatkuva uuden aineen virtaus / joki Jupiterin keskustasta.

Myös navoille ohjautuu useita uuden aineen jokia, ylläpitäen näitä napa-alueiden pyörteitä.

Tätähän voidaan nyt tutkia näillä kaasuputkilla joihin on epäilty kohdistuneen sabotaasia. Suattaa olla niinkin että putkien havaitaan räjähtäneen sisäisen paineen takia. Ei ulkoisen räjähdyksen takia.

Mutta juu, työnnetään vaan vielä kovemmalla paineella kaasua meren pohjasta kohti meren pintaa ja katsotaan millainen pyörre saadaan aikaan.

🤔🤔🤔

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu