James Webb teleskoopilla havaitaan galaksien syntyneen keskeltä ulos päin.

En ole fyysikko, enkä ole juurikaan fysiikkaa opiskellut

Sen takia en ollut aivopessyt itseäni nykyisellä fysiikalla ja sen erinomaisuudella. Niin, ovathan suhteellisuusteoria ja kvanttiteoriat erittäin toimivia malleja matemaattisesti. Joten eipä ihme että niiden oletetaan kuvaavan maailmankaikkeutta oikein.

Mutta eipä näitä ison ja pienen mittakaavan teorioita saada yhdistettyä keskenään matemaattisesti.

Joten voidaan olettaa että ison mittakaavan teoria tai pienen mittakaavan teoriat kuvaavat maailmankaikkeutta väärin omassa mittakaavassaan. Itse oletan että molempien mittakaavojen teoriat kuvaavat maailmankaikkeutta täysin virheellisesti!

Sain vahvan intuition ollessani noin 35 vuotias. Intuition siitä että jotakin hyvin oleellista on fyysikoilta oivaltamatta.

Jotakin mikä mullistaisi maailmankuvan yhtä isosti kuin Aurinkokeskinen malli aikoinaan.

Vahva näkemys siitä että kosmologit tulevat havaitemaan galaksien syntyneen keskeltä ulos päin. Sisältä ulos päin.

Eli ensin syntyivät laajenevat supermassiiviset kohteet omissa 3 D alkuräjähdyksissään karkeasti kuvattuna näin. Ja valmiiksi siis ”kauaksi” toisistansa jo olemassa olevaan äärettömään 3 D avaruuteen.

Siten että ne laajenevat ja säteilevät laajenevaa pimeää ainetta josta samalla periaatteella uusia laajenevia tähtiä.

Eli laajenevien supermassiivisten kohteiden törmäillessä keskenään, syntyi todella paljon uusia laajenevia tähtiä jotka työntyvät pois päin laajenevasta supermassiivisesta kohteesta samassa suhteessa kuin laajenevat.

Näin ei tarvita ainetta ja erikseen neljää erillistä voimaa.

Kaikki avaruudessa laajenevassa näkyvässä maailmankaikkeudessa koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joita on laajenevien atomien ytimissä.

Tuo kierrätettävä laajeneva työntävä voima on meille pimeää ja se omaa erittäin paljon enemmän massaa kuin siitä syntyvät rekisteröitävissä olevat laajenevat elektronit ja laajenevat fotonit.

Eli fotonit ovat laajenevan valon pimeiden laajenevien aaltojen rekisteröitävissä olevia vaahtopäitä.

😃

Miten planeetat ovat pysyneet kiertoradoillaan miljardeja vuosia.

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu