99,999 prosenttia oppineista on jostakin asiasta samaa mieltä = asia on varmasti totta???

Aikoinaan kaikki oppineet olivat yhtä mieltä siitä että Aurinko liikkuu taivaalla ja kiertää Maata.

Kopernikuksen näkemykselle Aurinkokeskisestä mallista naureskeltiin avoimesti.

Nykyään väitetään että 99,9 prosenttia oppineista on sitä mieltä että nykyinen ilmastonmuutos on 100 prosenttisesti ihmisen toiminnasta johtuvaa.

Syksy Räsäsen mukaan laajenevan avaruuden olemassa olo on niin varmaa ettei sen olemassa oloa ole järkevää epäillä

Erikoinen väite häneltä. Avaruus itsessään kun ei säteile mitään. Joten eipä ole olemassa havaintoa laajenevasta avaruudesta.

On vain havainto siitä että avaruudessa laajenevat valot ovat sitä enemmän punasiirtyneitä mitä kaukaisemmista galaksijoukoista avaruudessa laajenevat valot ovat peräisin.

Ja tämä siis johtuu siitä että kaikki valot laajenevat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa, kiihdyttäen toistensa laajenemista ja näin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat aina olemassa olleessa 3 D avaruudessa joka ei tee yhtään mitään.

Vain luuserit selittävät havaintoja avaruuden avulla.

Tätä ns. laajenevaa avaruutta ei voi tutkia tieteellisesti.

Ei ole mitään keinoa tutkia tieteellisesti onko se olemassa. Sitä ei voi yrittää manipuloida siten että saisi informaation sen manipuloinnin onnistumisesta.

Väite laajenevasta avaruudesta on tieteellisesti ajateltuna yhtä tyhjä väite kuin väite suojelusenkeleistä.

En ota kantaa siihen onko suojelusenkeleitä olemassa vai ei, mutta sen voin todeta että laajeneva avaruus on keisari alasti.

Myös väite siitä että ilmastonmuutos olisi vain ja ainoastaan ihmisen syytä, on mielestäni huuhaata.

Aurinko vaikuttaa isosti Maapallon ilmastoon.

Myös muut planeetat pystyvät vaikuttamaan ainakin Maapallon sääilmiöihin todistettavasti.

Se että planeetat syklittävät Aurinkoa, vaikuttaa isosti Maapallon ilmastoon.

Kaasuplaneetat ylläpitävät Auringon noin 11 vuoden sykliä ja niistä johtuvat myös pitkät kymmeniä vuosia kestävät pilkuttomat jaksot. Nämä Auringonpilkkuminimit viilentävät Maapallon ilmastoa.

 

Nämä Auringonpilkkuminimit viilentävät Maapallon ilmastoa.

Kyse on siitä että Auringon maasuuntaiset purkaukset lämmittävät Maapalloa sisältä päin ja näin Maapallosta viiveellä ulos energiaa joka lämmittää meriä ja ilmakehää.

Kiviplaneetat puolestaan ylläpitävät Auringon lyhyttä noin 330 päivän sykliä.

🤔🤔🤔

Joten väitteet siitä että ihmiset olisivat yksin saaneet aikaan ilmastonmuutoksen ovat hyvin arveluttavia.

🤔🤔🤔

Ps. Väitän siis että valon liikerata taipuu Auringon ohituksen yhteydessä sen takia että avaruudessa liikkuvat valot laajenevat ja vuorovaikuttavat keskenään. Tämän takia laajenevat valot tulevat myös kontrolloineeksi toistensa liikenopeutta.

Esim. uusi vähän vanhaa toisesta galaksijoukosta peräisin oleva laajenevaa valoa nopeampi laajeneva valo kiihdyttää vanhan laajenevan valon nopeuden samaksi kuin omansa ja tämän takia vanha laajeneva valo venyy eli kosmologisesti punasiirtyy. Ja se ei siis johdu laajenevasta avaruudesta jota ei oikeasti ole olemassa.

Väitteeni on tieteellinen. Se johtuu siitä että valon liikerataa voidaan yrittää manipuloida miljardeja vuosia vanhojen valojen avulla.

Avaruuteen kauaksi Maapallosta voidaan rakentaa pitkä kouru jonka toiseen päähän kaukoputki.

Sitten vain havannoidaan kaukaista galaksia jonka paikka tiedetään.

Väitän että tuo kaukainen galaksi näyttää olevan eri paikassa kuin sen tiedetään olevan. Ja se ei todellakaan johdu jostakin hokkus pokkus kaareutuvasta avaruudesta.

Se johtuu siitä että miljardeja vuosia entropiaa kokenut laajeneva valo sisältää hyvin pienen mittakaavan energiaa / työntävää voimaa jota törmää kourun suojassa liikkuviin fotoneihin ja näin niitä työntämällä työnnetään kohti kourun pohjaa.

Samalla tavalla läheltä Aurinkoa liikkuvia fotoneita työntämällä työnnetään kohti Aurinkoa.

🤔🤔🤔

🤔

By the way 🙂

Aurinko näyttää liikkuvan taivaalla, mutta me tiedämme jo että se on illuusio joka johtuu Maapallon omasta liikkeestä, sekä siitä että Maapallo itse pyörii akselinsa ympäri samalla kun liikkuu Auringon ympäri.

Oikeasti Maapallo laajenee koko ajan ja työntyy pois päin laajenevasta Auringosta spiraalirataa pitkin samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

Kun pudotat pallon, sinusta näyttää siltä kuin tuo putoava pallo liikkuisi kohti Maapallon keskustaa.

Sekin voi hyvinkin olla illuusio.

Se voi olla illuusio, koska atomien ytimet laajentuessaan ja kierrättäessään kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa pimeää laajenevaa energiaa / työntävää voimaa, työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Silloin sinäkin laajenet ja työnnät kädelläsi laajenevaa palloa pois päin laajenevan Maapallon keskustasta.

Kun irroitat otteesi, eivät ilmakehän laajenevat kaasumolekyylit saa työnnettyä laajenevaa palloa edellään ja näin ne työntyvät laajenevat pallon pintaa pitkin laajenevan pallon ohi.

Näin laajenevan pallon vauhti hidastuu pois päin laajenevan Maapallon keskustasta suhteessa laajenevan Maapallon pintaan ja näin laajenevan Maapallon pinta saavuttaa laajenevan pallon.

Ja on täysin mahdollista että koko putoamisensa ajan laajeneva pallo liikkui / työntyi pois päin laajenevan Maapallon keskustasta, mutta hitaammin kuin laajenevan Maapallon pinta.

Maailmankaikkeus on huijannut meitä ennenkin. Miksipä ei myös tässä 🤔

Onko meidän maailmankaikkeus illuusion mestari 🤔

🤔🤔🤔

🤔

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu