Kaikki ilmiöt selittyvät ilman vetäviä voimia. Yksi voima ja fysiikan kaiken teoria onnistuu

Ei ole mitään järkeä pitämällä pitää kiinni monista eri voimista.

Tämä sen takia koska kaikki havainnot selittyvät yhden voiman avulla.

Kyse on tietysti työntävästä voimasta.

Oleellista on ymmärtää että tämä työntävä voima laajenee koko ajan avaruudessa isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Eli se mistä kaikki pohjimmiltaan koostuu, on jo itsessään työntävää voimaa.

Työntävällä voimalla on aina oma sisäinen paine koska työntävä voima koostuu työntävää voimaa kierrättävistä tihentymistä joiden sisälle työntyy koko ajan lisää sitä mistä ne koostuvat ja nehän siis koostuvat työntävästä voimasta.

Mistä tämä työntävä voima sitten on peräisin. Siis se työntävä voima jota näkyvän maailmankaikkeuden laajenevien kvarkkien ym. laajenevien tihentymien, kuten fotoneiden sisälle työntyy.

 

Jos kiinnostaa, niin katso tämä video 😃

 

Ihan hyvä video vaikka jo 6 vuotta vanha.

Kaksi kohtaa häiritsi itseäni

1. Liike = energiaa = työntävää voimaa

2. Laajenevat fotonit eivät juurikaan vuorovaikuta toistensa kanssa, eli tuossa vaiheessa en näköjään ainakaan tällä videolla osannut kertoa sitä että suurin osa laajenevan valon massasta on laajenevan valon aalloissa jotka ovat meille rekisteröimättömiä.

Niin, ja laajenevien valojen laajenevat pimeät aallot vastaavat enimmäkseen siitä vuorovaikutuksesta jota laajenevien valojen kesken on ja tämä selittää myös sen minkä takia kaikki valot aina automaattisesti liikkuvat samalla laajenevalle valolle ominaisella nopeudella 😃

 

By the way.

Vain luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruuden avulla joka tekee mitä ikinä luuserit haluavat sen tekevän, mutta kuitenkin niin etteivät luuserit ikinä kerro miten se sen tekee 😃

 

😃

Kertokaapa minkä ihmeen takia entropia ei muka vaikuttaisi koko ajan myös pienen mittakaavan maailmankaikkeudessa?

Senhän havaitaan vaikuttavan havaittavaan aineeseen koko ajan!!!

”Nykykäsityksen mukaan näkyvä maailmankaikkeus laajenee kiihtyvällä tahdilla: se merkitsee, että vähitellen aine ja lämpöenergia hajaantuvat yhä tasaisemmin avaruuteen.”

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Entropia

Joten kertokaapa nyt minkä ihmeen takia entropia ei vaikuttaisi koko ajan siihen energiaan josta esim. kvarkit ja fotonit koostuvat?

Mikä estää kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti sen että niissä oleva energia ei hajaantuisi avaruudessa koko ajan isommalle ja isommalle avaruuden alueelle?.

Eihän siinä olisi mitään järkeä jos entropia ei vaikuttaisi koko ajan myös hyvin pienessä mittakaavassa.

Ison mittakaavan maailmankaikkeus rakentuu pienen mittakaavan maailmankaikkeudesta, joten on täysin loogista olettaa entropian vaikuttavan myös kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti.

Vain luuserit kieltävät tämän loogisen oletuksen ja selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruutensa avulla.

  • 😃

 

 

 

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu