Kari Enqvistin kolumni Ylen sivuilla: ”Tieteen kvartaali on 25 vuotta eikä bisnesmaailman kolme kuukautta”

Kari Enqvistin kolumni: Tieteen kvartaali on 25 vuotta eikä bisnesmaailman kolme kuukautta

https://yle.fi/uutiset/3-12116497

”Mitään absoluuttista mittaria yksittäisen tutkimushankkeen hyvyydelle tai vaikuttavuudelle ei ole olemassa. Sana ”vaikuttavuus” on bisnesmaailmasta lainattu mantra, eikä tiedettä sillä voi mitata, kirjoittaa Enqvist.”

Minähän selvitin jo about 15 vuotta sitten miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

Hmmm, vieläköhän menee kymmenen vuotta ennen kuin tiedeyhteisö alkaa miettimään että joo, suattashan tuo niinkin olla 😃

25 – 15 = 10 😃

Enqvist: ”Luonnontieteissä arviointi on suhteellisen suoraviivaista. Luonnontieteet ovat näet kumulatiivisia: uutta tietoa kasataan vanhan päälle.”

Niin, fyysikot ja kosmologit luulevat seisovansa jättiläisten hartioilla, mutta valitettavasti nää ns. jättiläiset seisovat sumuisella suolla ja vajoavat koko ajan alemmaksi ja näkyvyys todellisuuteen hiipuu koko ajan huonommaksi ja huonommaksi.

Enqvist: ”Tämä on tieteen itsekorjautuvuutta. Vaikka tutkimus joskus hairahtuisikin harhapoluille, tiede ottaa pian uuden kurssin.”

”Pian” on suhteellinen käsite. Siitähän on jo about sata vuotta kun Einstein johti fyysikot yli sadan vuoden harharetkelle tempaistessaan hatustaan kaareutuvan avaruuden käsitteen. Samalla hän avasi Pandoran lippaan ja nyt tää hokkus pokkus avaruus tekee sitä ja tätä aina sen mukaan mitä fyysikot ja kosmologit eivät pysty selittämään avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Enqvist: ”Ei siis näin. Jos tieteentekijät eivät puolusta omaa tonttiaan, ei sitä tee kukaan muukaan.”

Olen huomannut että fyysikot ja kosmologit puolustavat alkuräjähdysteorian sisältämiä käsitteitä kynsin ja hampain, vaikka he eivät pysty kuvailemaan sanoin, eivätkä visuaalisesti mitä nämä laajenevat, kaareutuvat, aaltoilevat ja kiertyvät avaruudet ovat.

Väitän että fyysikot ja kosmologit viimeisen sadan vuoden ajalta ovat olleet luusereita jotka eivät ole kyenneet selittämään havaintoja avaruudessa liikkuvien ja avaruudessa muuttuvien systeemien avulla.

Niinpä he ovat turvautuneet tällaiseen hokkus pokkus avaruuteen joka tekee jotenkin jotenkin sitä ja tätä aina tarpeen mukaan, mutta kuitenkin niin ettei heidän tarvitse kertoa miten.

Heidän ei siis tarvitse kertoa mihin esim. laajenevan avaruuden laajeneminen perustuu.

Ei sitä mikä ylipäätään mahdollistaa sen laajenemisen!

Heille riittää se että he julistavat niin olevan.

Joo joo, matematiikkaa heillä toki on, mutta ei matemaattisten kaavojen avulla voi todistaa jumalien olemassa oloa, eikä vastaavien käsitteiden olemassa oloa.

Matemaattiset analogiat taas ovat näitä fyysikoiden ja kosmologien harrastamia ajatuksenkääntötemppuja jotka voi helposti todeta huonoiksi vertauksiksi käsitteille joita ei voi kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti!

😃

 

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu