Kertokaahan miten yrittäisitte manipuloida laajenevaa avaruutta tai kaareutuvaa avaruuttanne.

Avaruudessa laajenevan valon liikerataa voidaan yrittää manipuloida siten että saadaan info siitä onnistuiko sen manipulointi.

Laajenevaa avaruutta tai kaareutuvaa avaruutta ei voi yrittää manipuloida tieteellisesti millään tavalla. Ja vaikka jotenkin jotenkin yrittäisi, ei manipuloinnista voi saada infoa joka todistaisi että manipulointi olisi onnistunut.

Avaruus itsessään kun ei säteile infoa!!!

Ok, miten sitten voimme yrittää manipuloida avaruudessa laajenevan valon liikerataa siten että saisimme infon siitä että onnistuimme.

Ensin selvitetään kaukoputkella kaukaisen galaksin paikka ilman kourua ja sitten lisätään pitkä kouru varjostamaan avaruutta tai paremminkin kouru tietysti varjostaa sitä aluetta jossa tuosta kaukaisesta galaksista peräisin olevat fotonit liikkuvat ja näin tuosta kaukaisesta galaksista peräisin olevat fotonit altistuvat vain kourun avoimelta puolelta kohti kourun pohjaa työntyville miljardeja vuosia vanhojen avaruudessa laajentuneiden valojen pimeiden aaltojen vaikutukselle.

Tämä tehdään tietysti kaukana Maapallolta avaruudessa

Eli käytetään hyväksi entropiaa miljardeja vuosia kokeneita laajenevan valon meille pimeitä aaltoja

Nyt kourun suojassa kohti kaukoputkea liikkuvia fotoneita työnnetään kohti kourun pohjaa ja näin tuo kaukainen galaksi näyttää olevan eri paikassa kuin mitä se näytti olevan silloin kun kouru ei vielä ollut paikoillaan.

Hupaisaa ettei tämä yksinkertainen tieteellinen koe työntynyt perille heti ensimmäisellä kerralla kun tämän täällä kuvailin.

Tokko tämäkään rautalangat vääntely työntävällä voimalla auttaa

Jää nähtäväksi

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu