Kysely: Voidaanko maailmankaikkeuden toimintatapa kuvailla sanoin ja visuaalisesti?

Mitä mieltä olet?

Voidaanko maailmankaikkeuden toimintatapa kuvailla sanoin ja visuaalisesti?

Jos eläisit 1800 luvulla ja saisit valita mitä tietoa ottaisit ihmiskunnalle, niin ottaisitko suhteellisuusteorian ja kvanttiteorioiden matemaattiset kaavat vai totuuden siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii ilman minkäänlaisia matemaattisia kaavoja?

 

Tiede.fi keskusteluissa yksi heppu valitsi näin:

”Otan matemaattiset kaavat, koska ne ovat totuus siitä, miten maailmankaikkeus oikeasti toimii. Ei sitä pysty sanoin tai visuaalisesti kuvailemaan, vaan ainoastaan matematiikalla.”

On totta ettei suhteellisuusteorian kaltaista ison mittakaavan maailmankaikkeutta voida kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti

Eikä kvanttiteorioiden kaltaista pienen mittakaavan maailmankaikkeutta voida kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti.

Siinä kyseinen heppu on oikeassa.

Kyseinen heppu kuuluu näiden luusereiden joukkoon jotka ovat luovuttaneet ja alkaneet selittämään havaintoja sellaisten käsitteiden avulla joita voidaan verrata jumaliin ja joiden tapaa toimia ei voida kuvailla sanoin, eikä visuaalisesti.

Hän on liittynyt luusereiden uskonlahkoon joka uskoo spaghettihirviön olemassa oloon.

Spaghettihirviö = laajeneva avaruus + ylimääräiset tilaulottuvuudet + vetävä voima / kaareutuva avaruus + aaltoileva avaruus + kiertyvä avaruus + pimeä aine joka on erilaista kuin havaittava aine, mutta omaa silti samanlaisen selittämättömän kyvyn vetää tavan ainetta puoleensa kuin havaittava aine + pimeä energia joka jotenkin jotenkin saa jotenkin jotenkin laajenevan avaruuden laajenemaan jotenkin jotenkin kiihtyvällä vauhdilla jotenkin jotenkin.

😃

Mitä mieltä sinä olet?

Pystymmekö koskaan kuvailemaan maailmankaikkeuden toimintatapaa sanoin ja visuaalisesti?

Saadaanko fysiikan kaiken teoriaa koskaan aikaiseksi ja jos, keksitäänkö ensin toimivat matemaattiset kaavat vai saadaanko ensin selville se miten maailmankaikkeus toimii ja vasta sitten kehitetään toimivat matemaattiset kaavat?

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu