La Palma ennakoidusti rauhoittumassa, mutta hönkinee vielä jonkun purkauksen jouluna

Tulivuorenpurkaus La Palman saarella Espanjassa saattaa olla loppumassa, tutkijat kertoivat keskiviikkona. Cumbre Viejon tulivuori on möyrynnyt syyskuun puolivälistä saakka.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/joululahja-kanarialle-syyskuusta-moyrynnyt-la-palman-tulivuori-on-vihdoin-vaimenemassa-mutta-viela-pitaa-malttaa/8313858#gs.izdzrd

”Tulivuorenpurkaus on tuhonnut kolmisentuhatta rakennusta ja pakottanut liki 7  000 ihmistä evakkoon. Maanantaista saakka tulivuoren seisminen aktiivisuus on kuitenkin ollut varsin vähäistä, laavaa ei ole purkautunut, ja tulivuori on tuprautellut savua enää satunnaisesti.

Jotta purkaus voitaisiin katsoa virallisesti päättyneeksi, tulivuoren tulisi pysyä nykyisessä tilassaan ainakin kymmenen päivää.”

🤔🤔🤔

Tuo 10 päivää saattaa nippa nappa toteutua, mutta heti sen jälkeen tulivuori aktivoitunee vielä joksikin aikaa

Täällä ennakoin että tämä La Palman tulivuori olisi päässyt rauhoittumaan edellisen täysikuun jälkeen ja näinhän siinä kävi.

 

Juu, eli La Palman ja Maapallon keskustan välisellä alueella on aktivoitunut alue joka pysäyttää Maapallon läpi työntymässä olevaa laajenevaa pimeää ainetta normaalia tehokkaammin

 

Sen sai aikaiseksi kaasuplaneetat loppukesän ja syksyn aikana yhdessä täysikuiden ja uusien kuiden kanssa.

Täysikuiden aikana Maapallo oli Auringon ja Kuun välisellä alueella ja usein taustalla joku kaasuplaneetoista.

Näin paljon pienen mittakaavan törmäyksiä Maapallon sisällä.

Tämä aktivoi La Palman ja Maapallon keskustan välisellä alueella olevan alueen josta normaalia enemmän energiaa kohti La Palman tulivuorta.

 

Niin, ja tätä täysin uutta rekisteröitävissä olevaa ainetta myös tuolle alueelle avaruudessa laajenevan Maapallon sisälle.

 

Se että edellinen täysikuu pystyi aktivoimaan tuota aluetta niin tehokkaasti että La Palma rauhoittui vasta maanantaina 12.12, tarkoittaa sitä että 19.12 täysikuu saattaa vielä hyvinkin pystyä aktivoimaan tuon alueen La Palman ja Maapallon keskustan välisellä alueella, niin että La Palma vielä jouluna purkautuisi jossakin määrin.

Mielenkiintoista seurata.

Tammikuussakin on vielä edessä mielenkiintoinen tilanne 17.1.2022 täysikuun aikana.

Venus on onneksi ehtinyt pois Auringon ja Maapallon väliseltä alueelta, mutta miten se että Maapallo on Venuksen ja Kuun välisellä alueella vain vähän ennen täysikuuta eli Auringon ja Kuun välisellä alueella olemista tulee vaikuttamaan, on omalla tavallaan mielenkiintoista.

Ehkäpä vielä mielenkiintoisempaa on Auringon aktiivisuus tuon täydenkuun aikana.

 

Merkurius liikkuu Auringon yläpuolella siten että se voisi saada Auringon sisällä kohti Auringon pintaa kohti työntymässä olevan aineen sisäisen paineen kasvamaan jne.

 

Sen jälkeen Maapallo Kuu linjautuneena lisäisi tuon aineen sisäisen paineen kasvamista ja Venus pääsisi sen jälkeen vaikuttamaan siihen jne.

 

Onneksi tosiaan Venus on jo ehtinyt ohittaa Maapallon tuolloin ja näin mahdollinen Auringonpurkaus voisi suuntautua Maapallon ohi.

Seurataan tilannetta.

🤔

0
Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu