Savorinen ennustaa. La Palman tulivuori pääsee vihdoin rauhoittumaan

La Palma alkoi purkautumaan 19.9.2021

19.11.2021 oli pitkän sarjan viimeinen Maapallon keskustaa myllyttävä linjautuminen lyhyelle aikaa.

Se oli täysikuu ennätyspitkällä Kuun puolipimennyksellä.

🤔

La Palman tulivuori purkautui voimakkaimmin sitten sen alkamisen – katso, kuinka monta eri vaihetta vuorokaudessa nähtiin

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/la-palman-tulivuori-purkautui-voimakkaimmin-sitten-sen-alkamisen-katso-kuinka-monta-eri-vaihetta-vuorokaudessa-nahtiin/8295666#gs.gx6c7u

Ja tuohan siitä muutaman päivän viiveellä seurasi.

Täältä voit tsekata miten nämä linjautumat Auringon ja kaasuplaneettojen kanssa ovat myllyttäneet Maapallon keskustaa ennakoitavalla tavalla.

https://www.tiede.fi/keskustelu/25498/ketju/tulivuoren_purkaukset?page=16

Eli Maapallon keskustan ja La Palman alueen välisellä alueelta Maapallon sisällä on alue joka aktivoitui kun Maapallo oli lyhyen ajan sisällä Auringon ja Saturnuksen, Auringon ja Jupiterin ja sitten vielä Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Elokuun alussa Saturnus, siitä kolmisen viikkoa ja Jupiter ja toiset about kolme viikkoa ja Neptunus. Ja sittenhän tuo La Palman tulivuori purkautui ensimmäisen kerran muutamia päiviä sen jälkeen kun Maapallo oli ollut Auringon ja Neptunuksen välisellä alueella.

Eli näiden pienen mittakaavan työntävää voimaa välittävien laajenevien tihentymien toistensa läpi työntymisiä, vuorovaikutuksen takia sisäinen paine voimistuu, sisäinen liike / aika nopeutuu ja tilavuus kasvaa jne.

Näin vuorovaikutus seuraavien laajenevien tihentymien kanssa on voimakkaampaa ja seuraavien kanssa vielä voimakkaampaa jne.

Alue jossa nämä laajenevat tihentymät ovat alkaneet törmäilemään Maapallon laajeneviin kvarkkeihin sijaitsee Maapallon keskustan ja La Palman alueen välisellä alueella syvällä Maapallon sisällä.

Sieltä viiveellä energiaa joka on siis villiinnyttänyt La Palman tulivuoren ennakoitavalla tavalla 4.11.2021 ja 19.11.2021.

Viiveet silloinkin olivat muutamissa päivissä, aivan kuten silloin kun ensimmäinen purkaus tapahtui 19.9.2021

Ja nyt ainakin saa rauhoittua seuraavaan kertaan kun on täysikuu.

Joten ei enää kaasuplaneettoja häiriköimässä Maapallon sisustaa ennen kuin ensi vuoden elokuussa kun Maapallo on taas Auringon ja Saturnuksen välisellä alueella. Sattumoisin about muutamia päiviä ennen sitä täysikuu.

🤔🤔🤔

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu