Laajeneva Maapallo-teoria vs. Pangeateoria. Yes, The Earth is Expanding. Part 1 / 14

Laajeneva maapallo -teoria osa 1

Oletko koskaan miettinyt:

  • Miksi mannerlaatat ovat aluksi olleet yhtenä mantereena samassa kohtaa maapalloa?
  • Mikä on saanut mannerlaatat liikkumaan erilleen?
  • Onko laattatektoniikalle esitetty mitään vaihtoehtoisia teorioita?

https://www.kosmologia.fi/2020/05/05/kosmologia-osa-5-laajeneva-maapallo-teoriat-osa-1/

”Vuonna 1990 valmistui maapallon geologinen kartta (CGMW & UNESCO), josta voidaan erityisen hyvin tarkastella maapallon kuorta merenpohjassa. Tarkastelemalla geologista karttaa voimme havaita seuraavaa:

  • Merenpohja harvoin jos koskaan ylittää 200 miljoonan vuoden iän.
  • Merenpohja on kaikkein nuorinta keskellä merta olevissa keskiselänteissä.
  • Keskiselänteet ovat pitkiä ja symmetrisiä halkeamia maan kuoressa.
  • Merenpohja on kaikkein vanhinta lähellä rannikkoa.

James Maxlown mukaan nämä seikat ovat hyvin vaikeasti selitettävissä laattatektoniikan teorialla. Sen sijaan laajenemistektoniseen malliin ne sopivat täydellisesti. (Maxlow 2005; 2015, 2.) (ks. alla oleva kuva).”

Yes, The Earth is Expanding. Part 1 / 14

 

Ok 😃

”Maxlown mukaan Hilgenbergin rekonstruktio ei ollut kaikilta osin vakuuttava. Atlantin alue näytti sopivan hyvin yhteen, mutta esimerkiksi Intian valtameren ja tyynen valtameren laajenemistektoninen mallintaminen oli ongelmallisempaa. Teoriaksi tälle laajenemiselle Hilgenberg esitti, että maapallon massa ja tilavuus muuttuvat ajan kanssa, mutta ei osannut esittää vakuuttavaa mekaniikkaa tämän selittämiselle. (Maxlow)”

https://www.kosmologia.fi/2020/05/05/kosmologia-osa-5-laajeneva-maapallo-teoriat-osa-1/

No, minähän tuon siis pohtimalla näitä asioita selvitin ja osaan siis antaa selityksen miten avaruudessa muutenkin koko ajan laajeneva Maapallo saa sisälleen uutta avaruudessa laajenevaa ainetta.

Kyse on kaikessa yksinkertaisuudessaan siitä että nämä avaruudessa laajenevien galaksien keskusten avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet säteilevät avaruudessa laajenevaa pimeää ainetta erillisinä avaruudessa laajenevina tihentyminä jotka välittävät laajenevaa työntävää voimaa kaikkiin avaruudessa laajeneviin kohteisiin siten että pieni osa avaruudessa laajenevien kohteiden läpi työntymässä olevista pimeän aineen laajenevista tihentymistä absorboituu näihin avaruudessa laajeneviin tähtiin, avaruudessa laajeneviin planeettoihin ym. avaruudessa laajeneviin kohteisiin.

 

Avaruudessa laajenevan Maapallon sisälle tätä avaruudessa laajenevaa ainetta siis työntyy pimeänä eli rekisteröitävissä olevina laajenevina tihentyminä ja osa näistä laajenee rekisteröitävissä olevaksi uudeksi laajenevaksi aineeksi.

Se mille alueelle avaruudessa laajenevan Maapallon sisälle tätä uutta rekisteröitävissä olevaa laajenevaa ainetta milloinkin absorboituu, määrittelee sen miten avaruudessa laajenevan Maapallon pinta työntyy ylös päin.

Aikoinaan oman galaksimme tähtien supernovaräjähdykset ovat aktivoineet laajenevan Maapallon keskustan siten että sen kyky pysäyttää uutta laajenevaa ainetta Maapallon keskustaan on parantunut ehkäpä useiden vuosien tai jopa vuosikymmenien ajaksi ja silloin avaruudessa muutenkin koko ajan laajentunut Maapallo on saanut joillekin alueille Maapallon keskustan ja pinnan väliselle alueelle paljonkin uutta laajenevaa ainetta ja näin vuoristoja on voinut syntyä hyvinkin nopeaan tahtiin aika ajoin sinne sun tänne sen mukaisesti missä näitä vuoristoja nykyisin on.

 

Tämä on äärimmäisen paljon loogisempi selitys esim. juuri näille vuoristoille kuin se että mannerlaatat olisivat voineet työntyä toisiansa kohti niin voimakkaasti että vuoristot olisivat muka syntyneet sen takia.

Siis jos oletetaan että pelkästään Maapallon sisäiset prosessit olisivat vastuussa siitä että mantereet voisivat muka jotenkin jotenkin työntyä toisiansa kohti niin voimaasti.

Tietysti tarvitaan Maapallon ulkopuolinen tekijä joka vaikuttaa Maapallon sisällä ja se juuri tämä uusi avaruudessa laajeneva aine jota pimeänä laajenevana aineena työntyy avaruudessa laajenevan Maapallon sisälle.

Tällä tavalla voidaan sitten selittää esim. se miten nämä erittäin massiiviset mannerlaatat ovat voineet työntyä toisiansa kohti niin voimakkaasti että vuoristot ovat syntyneet jne.

😃

Tätä videota kun aloittaa katsomaan about 13.30 kohdasta eteenpäin.

😃

😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu