Lukeeko täällä kukaan ikinä mitä minä kirjoitan?

Jari Rajala #3523867 27.10.2021 21:01

 

Vastaus kommenttiin: #3523817

”Puhut nyt täysin aiheen ohi, jumalinesi. Kysymyshän on näet siitä, että millä kalakukon hokupokus tempulla teikäläisen työntävä voima rakentaa avaruuden rakenteita ja triljoonittain erilaisia kappaleita harvasta vetykaasusta, kun muuta ei ollut silloin 13,8 miljardia vuotta vielä olemassakaan. Tuollainen puhaltaminen ei rakenna yhtikäs mitään.

Pomppaat jumalasi, anteeksi hypoteesisi kanssa tähän (painovoiman luomaan) valmiiseen maailmaan selittämään jotain hokupokuskalakukkoihmevoimasta.

Sinun pelkkä työntävä voima ei selitä ensimmäistäkään rakennetta mitä tuossa edellisessä vastauksessani mainitsin.

Kysymys. Mistä kaikki nykyisin havaittavat giganttiset rakenteet ja triljoona x triljoona x triljoona taivaankappaletta tulivat, miten ne rakentuivat pelkästä vedystä nykyisenlaiseksi monimutkaiseksi kolossaaliksi pelkästään puhaltamalla?!

Hypoteesissasi on edelleenkin universumin mentävä reikä!”

0
 • Jukka Petteri Savorinen
  Jukka Petteri Savorinen#3523928 Kirjoittaja 27.10.2021 22:37 Muokkaa

   

  Vastaus kommenttiin: #3523867

  Luetko sinä koskaan ikinä mitään mitä minä kirjoitan tänne?

  Oikeesti?

  Nämä galaksien keskusten supermassiiviset kohteet syntyivät ensin omissa 3 D alkuräjähdyksissään jo olemassa olevaan äärettömään 3 D avaruuteen valmiiksi kauaksi toisistansa ja niiden syntymiseen ei todellakaan tarvita minkäänlaisia vetäviä voimia!!!!

  Eikä vetäviä voimia tarvita avaruudessa laajenevien tähtienkään syntymiseen.

  Näistä laajenevista supermassiivisista kohteista ulos työntyvistä ziljoonista erittäin tiheistä ja erittäin erittäin pienistä tihentymistä yhdistyy uusi laajeneva tähti ilman minkäänlaisia vetäviä voimia!!!

  Tarvitaan vain ulkoinen energia / työntävä voima ( toisen laajenevan supermassiivisen kohteen törmäys tai lähiohitus ) joka kiihdyttää niiden laajenemisen räjähdyksenomaiseksi ja näin meillä on uusi avaruudessa laajeneva tähti jonka keskustassa on heti erittäin suuri paine ilman minkäänlaisia vetäviä voimia.

  Avaruudessa laajenevat galaksit syntyivät sisältä / keskeltä ulos päin!!!

  Lukekaa kerrankin mitä minä kirjoitan!!!

  Avaruudessa laajenevat galaksit syntyivät sisältä / keskeltä ulos päin!!!

  Ymmärrättekö te mitä minä kirjoitan?!?

  Ei aine ollut tasaisesti avaruuteen hajaantuneena näkyvän maailmankaikkeuden alussa!!!

  Se on totaalisen virheellinen väite!!!

  Alkuräjähdysteoria on ihan täyttä huuhaata!!!

  Avaruudessa laajentuneet taustasäteilyt ovat peräisin näiden avaruudessa laajenevien supermassiivisten 3 D alkuräjähdyksistä eli erittäin kaukaa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolelta.

 • Siis tässä avaruudessa laajenevaksi näkyväksi maailmankaikkeudeksi lasketaan se alue mistä havaitsemme kaukaisimman laajenevista tähdistä peräisin olevan laajenevan valon tulleen meidän laajeneviin kaukoputkiin.

Avaruudessa laajeneva taustasäteily on peräisin erittäin paljon kaukaisemmista kohteista eli supermassiivisten kohteiden syntymisistä, joista myös myöhemmin syntyi uusia laajenevia galakseja sisältä / keskeltä ulos päin. Ja näitä laajenevia galakseja me emme tule näkemään vielä hyvin hyvin pitkään aikaan, koska niiden laajenevista tähdistä peräisin oleva laajeneva valo ei ehkä vielä ole edes meidän oman avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden sisäpuolella.

 

Se että avaruudessa laajenevat taustasäteilyt ovat niin tasalaatuisia, perustuu siihen että ne ovat vuorovaikuttaneet keskenään siitä lähtien kun alkoivat kohtaamaan toisiansa 3 D avaruudessa liikkuessaan / työntyessään eteenpäin.

Näin ne ovat kontrolloineet toistensa laajenemisnopeutta ja juuri tämä selittää taustasäteilyjen ns. tasalaatuisuuden!!!

Ei se että aine olisi muka aluksi ollut hyvin tasaisesti johonkin hokkus pokkus laajenevaan avaruuteen hajaantuneena.

Miten minä voin opettaa teille sen miten maailmankaikkeus oikeasti toimii jos te ette lue mitä minä tänne kirjoitan? 🤔🤔🤔

 

🤔🤔🤔

 

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu