Luulitko että gravitaatioaaltoja olisi havaittu? Ei ole!!! FAKTA!!!

Fyysikot olettavat saaneensa havainnon joka välillisesti todistaisi ns. gravitaatioaaltojen olemassa olon!!!

Eli ei ne oikeasti mitään avaruuden aaltoilua havainneet!!!

FAKTA!!!

”Tutkimuslaitteistot perustuvat valon mittaamiseen, sillä valonnopeus on ainoa universaali vakio maailmankaikkeudessa. Me emme voi havaita gravitaatioaaltoja fyysisesti, sillä olemme osa aika-avaruutta, joka aaltoilee sen vaikutuksesta.

Jos kahden pisteen välinen etäisyys kasvaa, se voidaan havaita mittaamalla valon kulkemista pisteestä A pisteeseen B. Jos pisteiden välinen etäisyys lyhenee, myös tämä voidaan havaita valon avulla.”

https://tekniikanmaailma.fi/mita-gravitaatioaallot-ovat-ja-miten-niita-mitataan-selitettyna-niin-etta-tyhmempikin-tajuaa/

Kun italialainen Virgo- ja yhdysvaltalainen Ligo (Laser Interferometer Gravitational-wave Observatory)-laitteisto havaitsivat mukamas elokuun 14. päivä gravitaatioaaltoja, niin kyse ei ollut oikeasti avaruuden itsensä aaltoilusta.

Kyse oli siitä että laitteiston läpi työntyi avaruudessa laajenevaa työntävää voimaa joka sai avaruudessa laajenevan laitteiston laajenevat atomien ytimet laajenemaan vuorovaikutuksen aikana hetkellisesti aavistuksen nopeammin ja tämä oli se mitä oikeasti tapahtui ja se havaittiin mittaamalla aikaa joka laajenevalla valolla meni työntyä pisteestä A pisteeseen B.

😃

Aaltoileva avaruus on keisari alasti.

😃

Avaruutta itseään ei voi tutkia tieteellisesti.

Vain avaruudessa liikkuvia ja avaruudessa muuttuvia systeemejä voidaan tutkia tieteellisesti.

Ei esim. ns. kaareutuvaa avaruutta ole tutkittu tieteellisesti.

Gravity probe B tutki sitä miten kappaleet liikkuivat avaruudessa.

Eli fyysikot olettavat että olisi olemassa ns. kaareutuva avaruus ja tämän oletuksen pohjalta oletetaan että havaittavien kappaleiden pitäisi liikkua tietyllä tavalla tässä ns. kaareutuvassa avaruudessa.

Kaareutuva avaruus on keisari alasti.

Oikeasti laajenevasta Maapallosta työntyy ulos laajenevaa työntävää voimaa jota työntyi Gravity Probe B:n läpi ja se vuorovaikutti laajenevan aineen kanssa.

Tämän lisäksi laajenevaa Maapalloa kohti työntyy laajenevaa työntävää voimaa jota myös työntyi Gravity Probe B:n läpi ja sekin luonnollisesti vuorovaikutti laajenevan Gravity Probe B: laajenevien atomien ytimien kanssa ja näin kokeeseen vaikutti myös tuo työntävä voima.

Tämän lisäksi kokonaisuuden hahmottamisen ymmärtämiseksi pitää ymmärtää että se laajeneva työntävä voima joka on peräisin laajenevasta Maapallosta, vuorovaikuttaa sen laajenevan työntävän voiman kanssa jota työntyy laajenevaa Maapalloa kohti ja sekin pitää ottaa huomioon jos oikeasti haluaa ymmärtää mitkä kaikki tekijät oikeasti vaikuttivat Gravity Probe B:n tekemään tieteelliseen tutkimukseen.

Mutta se on VARMAA etteivät tutkijat tutkineet suoraan ns. kaareutuvaa avaruutta. Fyysikot sius luulivat tutkivansa sitä miten kappaleet liikkuvat ns. kaareutuvassa avaruudessa, mutta luulivat väärin!!!

Avaruuttahan ei voi tutkia tieteellisesti!!!

Vain avaruudessa liikkuvia ja avaruudessa muuttuvia systeemejä voidaan oikeasti tutkia tieteellisesti.

Ja te alkuräjähdysuskonlahkon jäsenet voitte vain uskoa jumalanne eli tämän hokkus pokkus avaruuden olemassa oloon!!!

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu