Luuserit selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruudella.

Niin, tämähän on JÄNNÄÄ.

Siis miten itsestään selvä asia voikin olla joillekin näin TOO MUCH 😮😮😮

Minulle täysin itsestään selvää.

Kaiken taustalle tarvitaan se paikka jossa kaikki tapahtuu. Ääretön 3 D avaruus.

Missä muuttuvat systeemit muuttuvat koska muuttuvien systeemien erilliset osat liikkuvat suhteessa toisiinsa siten että juuri tuo ERILLISTEN OSIEN LIIKE SUHTEESSA TOISIINSA mahdollistaa sen muutoksen.

Ja koska tämä paikka itsessään ei enää ole missään paikassa, ei se itse enää omaa minkäänlaista keinoa muuttua millään tavalla.

Ja koska se itsessään on jo ei yhtään mitään, ei se silloin ole voinut koskaan syntyä eli silloin se on aina ollut olemassa, olemalla ääretön 3 D tila joka ON ei yhtään mitään.

Ääretön se tietysti on just sen takia koska olleessaan ei yhtään mitään, se väistämättä jatkuu joka suunnassa äärettömiin.

Pelkurit sitten pelätessään ääretöntä avaruutta, tempovat epätoivoissaan hatustaan uusia hokkus pokkus käsitteitä joita voidaan verrata jumaliin. Kuten nyt esim. tämä hokkus pokkus laajeneva avaruus ja sillä he kapaloivat pelokkaat mielensä tietämättömyyden verhoon.

Laajeneva avaruus on #keisarialasti.

Luuserit ne sillä selittellöö havaintoja jotka oikeasti perustuvat avaruudessa liikkuviin ja avaruudessa muuttuviin aineisiin jotka säteilevät avaruudessa liikkuvia ja avaruudessa muuttuvia säteilyjä / informaatioita.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu