Magnetarit kiihdyttävät Maapallon pyörimisnopeutta

Maapallo pyörii tänä vuonna nopeammin kuin 50 vuoteen, ja sen takia pitää ottaa ehkä käyttöön ”negatiivinen karkaussekunti”

https://tekniikanmaailma.fi/maapallo-pyorii-tana-vuonna-nopeammin-kuin-50-vuoteen-ja-sen-takia-pitaa-ottaa-ehka-kayttoon-negatiivinen-karkaussekunti/

”SIINÄ MISSÄ NEGATIIVISEEN karkaussekuntiin ei ole vielä koskaan turvauduttu, on positiivista karkaussekuntia eli sekunnin lisäystä käytetty hidastamaan UTC-aikaa kaikkiaan 27 kertaa 1970-luvulta lähtien. Tähän menetelmään on turvauduttu, koska Maan pyöriminen on vuosikymmenten ajan kestänyt pääsääntöisesti hieman kauemmin kuin 24 tuntia (86 400 sekuntia).

Maapallon pyörimisvauhdissa havaittiin kuitenkin muutos viime vuoden kesällä, kun päivät lyhenivät. 19.7.2020 päivä oli ennätyslyhyt ollen 1,4602 millisekuntia tyypillistä lyhyempi. Ennen tätä lyhyin päivä koettiin vuonna 2005, mutta kyseinen ennätys on rikottu jo 28 kertaa viimeksi kuluneen vuoden aikana. Päivät ovat tällä hetkellä keskimäärin 0,5 sekunnin verran 24 tuntia lyhyempiä.”

Tässä teille todiste sille että avaruudessa laajeneva aine koostuu laajenevaa pimeää työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä joita laajenevien atomien ytimissä on.

Katsokaapa tämä video jossa kerrotaan miten Aurinkokuntaan työntyi voimakas energiapulssi joka oli peräisin oman galaksimme magnetartähdestä. 27.12.2004 eli vain vuorokausi Aasian Tsunamin ja Maanjäristyksen jälkeen.

😮

Eikö olekin erikoista että edellisin lyhyin päivä koettiin juuri vuonna 2005.

28.4.2020 Aurinkokuntaan työntyi taas erittäin voimakas energiapulssi magnetartähdestä.

Nyt vielä lähempää kuin vuonna 2004.

Kokoon puristunut tähti sykki hetkessä 100 000 kertaa niin paljon energiaa kuin Aurinko.

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/magnetarin-purkaus-havaittiin-lahempaa-kuin-koskaan-ennen

😮

Onneksemme Aurinko ei ollut 2020 alkuvuodesta aktiivinen ja näin Auringosta ei ollut purkautunut laajenevaa energiaa joka olisi kiihdyttänyt 28.4.2020 havaitun energiapulssin pimeiden laajenevien tihentymien laajenemista ja näin ne työntyivät laajenevan Maapallon sisälle juurikaan vuorovaikuttamatta laajenevan Maapallon laajenevan aineen kanssa.

Toki vuorovaikutus Maapallon laajenevien atomien ytimien kanssa, sai niiden laajenemisen kiihtymään ja näin laajenevan Maapallon keskustaan kohdistui paljon työntävää voimaa joka näköjään sai Maapallon pyörimään akselinsa ympäri aavistuksen nopeammin.

JA TÄSSÄ ERITTÄIN OLEELLINEN HAVAINTO!!!

”Ensin maapallolle saapui ryöppy röntgensäteitä, jotka tallentuivat avaruudessa kiertävien Swift- ja Fermi-teleskooppien mittalaitteisiin. Seuraavana päivänä Maahan osui voimakas radiopurske, jota havainnoitiin useilla teleskoopeilla ympäri maailmaa.”

https://www.tiede.fi/artikkeli/uutiset/magnetarin-purkaus-havaittiin-lahempaa-kuin-koskaan-ennen

Miettikääpä tuota vuoden 2004 päivämäärää!!!

27.12

Vain vuorokausi tuon Aasian Tsunamin ja Maanjäristyksen jälkeen 😮

Ja nyt huhtikuussa ensin havaittiin ryöppy röntgensäteitä ja vasta vuorokauden päästä varsinainen radiopurske.

Joten ei ole kaukaa haettua että Maapallon sisälle työntyi joulukuun 26 päivä 2004 energiaa joka sai meren ja merenpohjan laajenevat atomien ytimet laajenemaan hetkellisesti nopeammin.

🤔

🤔

Ps. Nopein akselin ympäri pyörähtäminen tapahtui 19.7.2020, jolloin olimme Auringon ja kahden suurimman kaasuplaneetan välisellä alueella eli Jupiterin ja Saturnuksen vaikutuksen alaisena.

Sikäli SIIS mielenkiintoinen päivämäärä että silloin avaruudessa laajeneva Maapallo pyöri akselinsa ympäri ennätysnopeasti. Siis sinä aikana kun Maapallon pyörimistä on voitu mitata näin tarkasti 😃

Huikea yllätys: Maapallon pyöriminen kiihtyi viime kesänä nopeammaksi kuin koskaan, ja 2021 voi koittaa täysin ennennäkemätön tilanne – negatiivinen karkaussekunti

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/huikea-yllatys-maapallon-pyoriminen-kiihtyi-viime-kesana-nopeammaksi-kuin-koskaan-ja-2021-voi-koittaa-taysin-ennennakematon-tilanne-negatiivinen-karkaussekunti/999dd5b2-2252-45c5-956e-296815f28b17

”Brittilehti The Telegraph kertookin, että 19. heinäkuuta mitattiin kotiplaneettamme nopein pyörähdys akselinsa ympäri ikipäivänä sen jälkeen, kun pyörimisliikkeen tarkan mittaamisen mahdollistavat atomikellot tulivat käyttöön 1960-luvulla.”

Eli ensin huhtikuussa 2020 magnetarista peräisin olevaa laajenevaa pimeää energiaa Maapallon keskustaan, sitten kesällä normaalisti Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueela ja sitten tuo heinäkuun 19 päivä, jolloin sekä Jupiter, että Saturnus vaikuttivat syvällä Maapallon sisällä yhtä aikaa kun olimme niiden ja Auringon välisellä alueella 😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu