Maxwell ja Poincaré laskivat matemaattisesti että aineen pitäisi räjähtää koko ajan
Le Sagen gravitaatioteoria oli aikaansa edellä. Puutteellisenakin aikaansa edellä!!!
https://fi.wikipedia.org/wiki/Le_Sagen_gravitaatioteoria
”Kuten Maxwell ja Poincaré osoittivat, kimmottomat törmäykset kuumentaisivat ainetta niin paljon, että se höyrystyisi sekunnin murto-osassa”
Ensinnäkin laajenevat tihentymät ottavat haltuunsa ulkoapäin niiden sisälle työntyvää laajenevaa työntävää voimaa/ energiaa hidastamalla sen vauhtia työntävällä voimallansa ja osa niitä kohti työntyvästä työntävästä voimasta / energiasta työntyy niiden läpi, siirtäen vain pienen osan liike-energiastaan työntävänä voimana siihen laajenevaan tihentymään jonka läpi työntyvät.
Mutta kyllä ne silti saavat nämä laajenevat tihentymät höyrystymään / laajenemaan / räjähtämään koko ajan, aivan kuten Maxwell ja Poincaré jo monta aikaa sitten osoittivat matemaattisten kaavojensa avulla.
Se miksi he eivät kyenneet ymmärtämään että niin todellakin tapahtuu koko ajan laajenevan aineen laajeneville atomien ytimille on hämmästyttävää.
”Kun täten on olemassa alarajat suureille Sv ja v ja yläraja pinta-alalle S, voidaan näiden avulla laskea, että törmäyksissä syntyvä lämpömäärä olisi verrannollinen lausekkeeseen Sρv3. Lasku osoittaa, että Maan lämpötilan tulisi nousta 1026 celsiusasteta sekunnissa. Poincaré huomautti, että maa ei voisi kovin kauan pysyä nykyisen kaltaisena.”
Miksi Poincaré ei uskaltanut työntyä pidemmälle?
Hän ei kyennyt ymmärtämään että aine koostuu tihentymistä jotka laajenevat / räjähtävät koko ajan ja joiden laajeneminen kiihtyy koko ajan, sitä mukaa kuin työntävää voimaa / energiaa törmää laajenevien atomien ytimien laajeneviin tihentymiin.
”Poincaré huomautti, että maa ei voisi kovin kauan pysyä nykyisen kaltaisena.”
Kyllä koko ajan laajeneva Maapallo voi pysyä ja pysyykin meille samanlaisena, mitä nyt muuttuu havaittavalla tavalla.
Juju on siinä että myös me koostumne koko ajan laajenevasta työntävästä voimasta / energiasta.
Eli myös meidän laajenevien atomien ytimien laajenevia tihentymiä pommitetaan koko ajan kaiken taustan äärimmäisen nopeilla tihentymillä, samalla tavalla kuin laajenevan Maapallon laajenevia atomien ytimiä.
Poijjat siis laskivat jo monta aikaa sitten mitä http://onesimpleprinciple.com/ mukainen kaiken taustan äärimmäisen nopea liike aiheuttaa sille energialle josta meidän aine koostuu!
Eivät vaan uskaltaneet hyväksyä asiaa!
Eli sitä että koostumme energiasta joka palaa / laajenee / räjähtää koko ajan.
”Henri Poincaré esitti vuonna 1908 merkittävän arvostelun, joka osittain perustui Darwinin laskelmiin.[42] Hän päätteli, että vetovoima on verrannollinen lausekkeeseen , missä S on maan molekulaarinen pinta-ala, v hiukkasten nopeus ja ρ väliaineen tiheys. Laplacen tavoin hän päätyi siihen, että jotta vetovoima olisi verrannollinen kappaleen massaan, S voi olla enintään yksi kymmenesmiljoonasosa Maan pinta-alasta. Toisaalta väliaineen vastus on verrannollinen lausekkeeseen Sρv, ja sen vuoksi vastuksen ja vetovoiman suhde on kääntäen verrannollinen lausekkeeseen Sv. Saadakseen vastuksen tarpeeksi pieneksi Poincaré laski, että hiukkasten nopeuden v olisi oltava vähintään 24 · 1017 kertaa valon nopeus. ”
http://onesimpleprinciple.com/ malli sisältää kaiken taustan äärimmäisen nopean työntävän voiman / energian joka kiihdyttää näkyvän maailmankaikkeuden laajenevan työntävän voiman / energian laajenemista.
”Myöhemmin Peter Guthrie Tait sanoi Le Sagen teoriaa ainoaksi uskottavaksi gravitaation selitykseksi, joka hänen aikaansa mennessä oli esitetty. Hän jatkoi sanomalla:”Tämän merkillisin piirre on, että jos se on totta, se saa meidät todennäköisesti pitämään kaikkia energian lajeja viime kädessä liike-energiana.”
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Le_Sagen_gravitaatioteoria
No näinhän se on.
Mitään muuta ei ole olemassa kuin liikettä joka on energiaa joka on työntävää voimaa.
Ikuinen liike / energia / työntävä voima ikuisessa ja äärettömässä avaruudessa joka on ei yhtään mitään.
”Vuonna 1965 Richard Feynman käsitteli Fation-Le Sagen mekanismia luennoillaan ja niihin perustuvassa teoksessa Fysiikan lain luonne, tosin mainitsematta heidän nimiään, pääasiassa yrityksenä selittää ”monimutkainen” fysiikan laki (tässä tapauksessa Newtonin laki, jonka mukaan gravitaatio on kääntäen verrannollinen etäisyyden neliöön) yksinkertaisempien ilmiöiden avulla ilman monimutkaista matematiikkaa, mutta samalla myös esimerkkinä epäonnistuneesta teoriasta. Hän huomautti, että ”kimpoavien kappaleiden” mekanismi saisi aikaan tämän verrannollisuuden ja että ”matemaattisen suhteen omituisuus vähenee täten hyvin paljon”, mutta toteaa sitten, että teoria ”ei toimi” sen vastuksen vuoksi, jonka eteneviin kappaleisiin pitäisi sen mukaan kohdistua, minkä vuoksi teoria on hylättävä.”
Ei tarvitse hylätä senkään vuoksi.
Esim. laajenevasta Auringosta peräisin oleva laajeneva liike / energia työntää laajenevaa Maapalloa pois päin laajenevasta Auringosta koko ajan vaikka laajenevaan Maapalloon kohdistuu liikerataan nähden edestä päin vähän kovempi vastus.
Ensin pitää tietää kaikki ilmiön aikaan saavat liikkeet / energiat / työntävät voimat ennen kuin sen voi ymmärtää oikein!
”Kuten edellä teorian historiaa käsittelevässä osiossa on todettu, suuren ongelman Le Sagen teoriassa muodostaa kysymys energiasta ja lämmöstä. Kuten Maxwell ja Poincaré osoittivat, kimmottomat törmäykset kuumentaisivat ainetta niin paljon, että se höyrystyisi sekunnin murto-osassa, eivätkä tälle ongelmalle esitetyt ratkaisut ole vakuuttavia. Esimerkiksi Aronson[27] esitti Maxwellin väitteelle yksinkertaisen todistuksen:
” Olettakaamme, että vastoin Maxwellin hypoteesia tavallisen aineen molekyyleillä olisi enemmän energiaa kuin hiukkasilla. Siinä tapauksessa hiukkaset keskimäärin saisivat energiaa törmäyksissä, ja kappaleeseen B osuvat hiukkaset olisivat suurienergisempiä poistuessaan kappaleesta B. Silloin gravitaatio vaikuttaisi päinvastoin: kaikkien kappaleiden välillä vaikuttaisi hylkivä voima, mikä vastoin on havaintoja. Jos taas hiukkasten ja molekyylien keskimääräinen liike-energia on sama, nettomääräistä energian siirtoa ei tapahtuisi ja törmäykset olisivat kimmoisia, mikä, kuten on todettu, ei saisi aikaan gravitaation kaltaista voimaa.””
Vastaus.
Juuri näin. On vain hylkivää voimaa ja se siis perustuu siihen että
avaruudessa LAAJENEVA AINE koostuu LAAJENEVASTA TYÖNTÄVÄSTÄ VOIMASTA / ENERGIASTA.
Eli laajenevaa / räjähtävää työntävää voimaa kierrättävät koko ajan laajenevat tihentymät todellakin hylkivät / työntävät toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.
Jos vähemmän, lähestyvät toisiansa havaittavasti.
Jos enemmän, loittonevat toisistansa havaittavasti.
😃
Noissa työntövoimateoriossa on sellainen ongelma, että ne eivät toimi edes silloin kun kolme kappaletta on samassa linjassa.
Ilmoita asiaton viesti
Minkä takia?
Mikä siinä kolmessa kappaleessa on niin ihmeellistä?
🤔
Ilmoita asiaton viesti
Mittaustulokset antavat eri tuloksen kuin kolmen kappaleen työntövoima. Työntövoimateorioissa kappaleet varjostavat toisiaan.
Ilmoita asiaton viesti
Höpö höpö.
Etkö sinä lue mitä minä kirjoitan?
Joka ikinen laajeneva atomin ydin kierrättää jokaikisen laajenevan atomin ytimen kanssa laajenevaa pimeää työntävää voimaa.
Tietysti jos tarkastellaan Maapallon ja Kuun kokoisia kappaleita, niin sitten pitää ottaa jo huomioon miten paljon ja miten tiheänä laajenevaa pimeää työntävää voimaa työntyy esim. avaruudessa laajenevan Maapallon läpi verrattuna siihen miten paljon sitä työntyy laajenevan Kuun läpi ja miten tiheää se läpi työntymisen jälkeen on.
Se taas vaikuttaa siihen miten se läpi työntymisen jälkeen vuorovaikuttaa laajenevien atomien ytimien kanssa jne.
😃
Ilmoita asiaton viesti
Yrität siis selittää, että kilossa lyijyä on erilainen ”työntövoima” kuin kilossa höyheniä. 😉
Ilmoita asiaton viesti
Tietysti. Melko paljon enemmän laajenevaa työntävää voimaa laajenevissa atomien ytimissä.
Eli enemmän erillisiä laajenevia tihentymiä jokaisen laajenevan atomin ytimessä ja näin paljon tiheämmin laajenevaa työntävää voimaa saman kokoisella alueella.
Mikäs tuossa nyt oli se juttu?
🤔
Ilmoita asiaton viesti
”Tietysti. Melko paljon enemmän laajenevaa työntävää voimaa laajenevissa atomien ytimissä.”
Tuota vähän ounastelin. 😀
Ei vaan toimi oikeasti.
Ilmoita asiaton viesti
Tuollaista vastausta odottelinkin 😃
Ei vaan vakuuta kritiikkisi 😃
😃
Ilmoita asiaton viesti
Muuten tiesitkö, että minuutti on niin pitkä aika, että siinä huonokin hevonen juoksee jommosen pitkän matkan?
Ilmoita asiaton viesti
Richard Feynman piti luennon gravitaatiosta, Cal Techssä joskus 60-luvulla. Tilaisuuteen oli tullut kuuntelemaan joukko hippejä, jotka istuivat lattialla tyynyn päällä. Koiranleuka porukasta kyseli, että herra professori, miksei antigravitaalio laitetta ole vielä keksitty. Feynman vastasi, että keksitty on! Esimerkiksi tyyny sinun perseen alla on antigravitaatio laite, koska se estää sinua putoamasta lattian läpi.
Gravitaatiosta puheen ollen, onko se työntö- vai vetovoima.
(suomeksi se on maan vetovoima)
Ilmoita asiaton viesti