Minkä takia planeetat eivät ole karanneet Aurinkokunnasta tai syöksyneet Aurinkoon miljardien vuosien aikana.

Kumpiko on loogisempi malli?

Sekö että Maapallo kaareuttaa avaruutta jotenkin jotenkin ja planeetat olisivat sitten kiertäneet Aurinkoa miljardeja vuosia tässä jotenkin jotenkin kaareutuneessa avaruudessa.

Aika jännä etteivät planeetat ole karanneet tai syöksyneet Aurinkoon miljardien vuosien aikana, jos ainut kiertoradalla pitävä tekijä perustuisi Aurinkoon?

Paljon loogisempaa on olettaa Auringon laajenevan koko ajan ja työntävän laajenevia planeettoja pois päin itsestään samassa suhteessa kuin aine laajenee.

Näin laajenevat planeetat eivät karkaa laajenevasta Auringosta, eivätkä syöksy laajenevaan Aurinkoon.

Kun laajeneva työntävä voima välittää työntävän voiman jokaisen laajenevan planeetan atomin ytimien erillisiin laajeneviin tihentymiin erikseen, hakevat laajenevat planeetat koko ajan paikkaansa Auringosta ulos työntyvässä laajenevassa energiameressä kuten ongenkohot järven pinnalla.

Ja saman aikaisesti laajenevien planeettojen laajenevia atomien ytimiä myös työnnetään kohti laajenevaa Aurinkoa. Laajenevaa Aurinkoa kohti työntyy joka suunnasta laajenevaa työntävää voimaa joka on peräisin sadoista miljardeista galakseista.

Jos laajeneva planeetta työntyy kauemmaksi laajenevasta Auringosta, työntyy laajenevasta Auringosta peräisin olevaa laajenevaa työntävää voimaa enemmän laajenevan planeetan ohi, mutta Aurinkoa kohti työntyy edelleen saman verran laajenevaa työntävää voimaa ja näin laajeneva planeetta palaa sille etäisyydelle laajenevasta Auringosta joka on sille ominainen suhteessa sen tiheyteen ja tilavuuteen.

Jos laajeneva planeetta lähestyy laajenevaa Aurinkoa suhteellisesti ottaen, samalla kun työntyminen kaarevalla radalla pois päin jatkuu, työntyy sen läpi enemmän laajenevaa työntävää voimaa joka on peräisin Auringosta jne.

Tämä on selkeästi loogisempi selitys sille minkä takia planeetat eivät ole karanneet Auringosta tai minkä takia ne eivät ole syöksyneet Aurinkoon.

Kaareutuva avaruus on keisari alasti.

😃

Eli unohtakaa laajeneva avaruus ja pistäkää atomimalli uusiksi.

Atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa työntävää voimaa siten että rekisteröitävissä olevat elektronit ja fotonit syntyvät tästä kierrätettävästä rekisteröimättö mästä laajenevasta työntävästä voimasta jota kaikki laajenevat atomien ytimet kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa kierrättävät.

😃

Täältä selitys valon aalto ja hiukkasluonteelle. 😃

🙂

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu