Mistä avaruudessa laajenevat kvarkit saavat itseensä lisää sitä mistä kaikki pohjimmiltaan koostuu / mitä tyhjiöenergia on

Niin, eli avaruudessa työntyy joka suunnasta joka suuntaan äärimmäisen nopeaa työntävää voimaa joka työntyy avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden läpi yhdessä hetkessä.

Tätä äärimmäisen nopeaa työntävää voimaa työntyy avaruudessa laajenevien kvarkkien läpi suht tasaisena työntävän voiman kenttänä, kiihdyttäen laajenevissa kvarkeissa olevan laajenevan työntävän voiman laajenemista eli hajaantumista avaruudessa isommalle ja isommalle avaruuden alueelle.

Täysin tasainen tuo kaiken taustan äärimmäisen nopea työntävän voiman kenttä ei ole, koska osa siitä on jo absrboitunut niihin laajeneviin kvarkkeihin joiden läpi sitä on sattunut työntymään.

Jotta vauhti olisi hidastunut tarpeeksi, pitää tuon äärimmäisen nopean työntävän voiman työntyä todella monen laajenevan kvarkin läpi ennen kuin sitä pysähtyy laajeneviin kvarkkeihin. Törmäyksissä sen oma vauhti hidastuu ja törmäyksien takia kvarkeissa olevan laajenevan työntävän voiman hajaantuminen avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen kiihtyy.

Mutta juu, kyllä sitä kaiken taustan työntävää voimaa koko ajan  pysähtyy laajeneviin kvarkkeihin ja näin avaruudessa laajeneva energiakenttä josta avaruudessa laajeneva näkyvä maailmankaikkeus koostuu, saa itseensä koko ajan lisää energiaa eli työntävää voimaa ja näin laajenevat kvarkit jatkavat laajenemistansa avaruudessa ulos päin jo olemassa olevaan avaruuteen, kierrättäen keskenään tätä laajenevaa työntävää voimaa josta koostuvat ja joka laajenevissa kvarkeissa vaihtuu ajan kanssa kokonaan.

Tästä kaiken taustan työntävästä voimasta onkin jo olemassa todisteita, mutta havaintoja ei vaan ole osattu tulkita oikein 😃

https://gaz.wiki/wiki/fi/Vacuum_energy

”Kuutiosenttimetri tyhjyyttä sisältää kilowattitunteja semmoisen määrän, että sen luvun kuvaamiseen tarvitaan sata nollaa. Tyhjiöenergian olemassaolo on todistettu jo vuonna 1948 hollantilaisen Casimirin toimesta.”

Ps. Jos ihmettelet miten kaiken taustan työntävä voima voi olla niin nopeaa että se läpäisee avaruudessa laajenevan näkyvän maailmankaikkeuden yhdessä hetkessä, niin ei siinä mitään ihmeellistä ole. Katso tämä video ja kuuntele tarkkaan mitä kerron.

 

Alku tällä videolla on aika kankeaa ja kestää ennen kuin pääsen vauhtiin.

Jos kuuntelet kärsivällisesti ajatuksella, tulet saamaan infoa joka mullistaa maailmankuvasi tai ainakin antaa sinulle vaihtoehtoisen näkemyksen siitä miten maailmankaikkeus oikeasti saattaa toimia.

Videolta työntyy esiin esim. se miten äärettömässä aina olemassa olleessa 3 D avaruudessa voi olla alueita joissa energia / työntävä voimaa voi edelleen olla äärimmäisen tiheäksi puristuneena vaikka minkäänlaisia vetäviä voimia ei oikeasti ole olemassa.

 

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu