Miten havaittavia rakenteita on syntynyt vain laajenevan työntävän voiman avulla

Helposti ja loogisesti 😃

Katso ensin tämä video

Tällä 3 D animaatiolla voidaan kuvata karkeasti se miten avaruudessa laajenevien galaksien keskusten avaruudessa laajenevat supermassiiviset kohteet syntyivät omissa 3 D alkuräjähdyksissään ilman minkäänlaisia vetäviä voimia ja ilman hokkus pokkus kaareutuvaa avaruutta.

Eli tarvitaan ziljoonittain erillisiä laajenevia tihentymiä jotka kierrättävät laajenevaa työntävää voimaa keskenään.

Mitään havaittavaa niistä ei syntyisi jos joku ulkoinen energia / työntävä voima ei kiihdyttäisi niiden laajenemista räjähdyksenomaiseksi, jolloin ne eivät ehdi työntää toisiansa pois päin toisistansa niin nopeasti kuin laajenevat.

Nyt niistä yhdistyy uusi avaruudessa laajeneva supermassiivinen kohde jonka keskustaan välittömästi erittäin suuri paine ja näin uuden avaruudessa laajenevan supermassiivisen kohteen keskustasta lähtee työntymään kohti supermassiivisen kohteen pintaa uutta laajenevaa pimeää ainetta ziljoonina erillisinä laajenevina tihentyminä joista voi sopivissa olosuhteissa syntyä samalla periaatteella uusia avaruudessa laajenevia tähtiä ilman hokkus pokkus kaareutuvaa avaruutta, ilman ns. sidosvoimia ja ilman ns. vetävää voimaa.

Tarvitaan vain toisen avaruudessa laajenevan supermassiivisen kohteen lähiohitus ja näin näistä laajenevista supermassiivisista kohteista ulos työntyvistä ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä syntyy uusia avaruudessa laajenevia tähtiä.

Eli kun nämä ziljoonat laajenevat pimeän aineen tihentymät kohtaavat vastaavia vastaan työntyviä ziljoonia laajenevia tihentymiä niiden ollessa vielä sopivan tiheästi keskenään, näiden tihentymien keskinäisen vuorovaikutuksen kasvaessa, ne saavat lopulta toistensa laajenemisen kiihtymään räjähdyksenomaiseksi ja näin uusia havaittavia avaruudessa laajenevia tähtiä jotka jatkavat työntymistään pois päin oman uuden avaruudessa laajenevan galaksinsa keskustan supermassiivisesta kohteesta suht samassa suhteessa kuin aineet ja valot avaruudessa laajenevat.

Toki vähän nopeammin, koska mehän havaitsemme avaruudessa laajenevia tähtiä aika kaukanakin oman galaksin keskustan supermassiivisesta kohteesta, työntymässä pois päin oman galaksinsa keskustan supermassiivisesta kohteesta niin nopealla vauhdilla että näihin nykyisiin virheellisiin teorioihin uskovien piti tempaista hatustaan uusi pimeä jumala eli pimeä aine joka on erilaista kuin havaittava aine, mutta kykenee kuitenkin jotenkin jotenkin kaareuttamaan tätä hokkus pokkus avaruutta samalla jotenkin jotenkin tavalla kuin havaittava aine 😃

 

Ok.

Katso vielä tämä video uudestaan

 

ja ajattele miten laajenevista atomien ytimistä ulos työntyvistä ziljoonista laajenevista työntävän voiman tihentymistä yhdistyy uusia rekisteröitävissä olevia laajenevia gluoneja, elektroneja ja fotoneita sen mukaisesti miten lähellä laajenevaa atomin ydintä kohti atomin ydintä työntynyt laajeneva tihentymä tätä laajenevaa pimeää työntävää voimaa kohtaa.

 

🤔🤔🤔

 

Kertokaapa minkä ihmeen takia entropia ei muka vaikuttaisi koko ajan myös pienen mittakaavan maailmankaikkeudessa?

Senhän havaitaan vaikuttavan havaittavaan aineeseen koko ajan!!!

”Nykykäsityksen mukaan näkyvä maailmankaikkeus laajenee kiihtyvällä tahdilla: se merkitsee, että vähitellen aine ja lämpöenergia hajaantuvat yhä tasaisemmin avaruuteen.”

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Entropia

Joten kertokaapa nyt minkä ihmeen takia entropia ei vaikuttaisi koko ajan siihen energiaan josta esim. kvarkit ja fotonit koostuvat?

Mikä estää kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti sen että niissä oleva energia ei hajaantuisi avaruudessa koko ajan isommalle ja isommalle avaruuden alueelle?.

Eihän siinä olisi mitään järkeä jos entropia ei vaikuttaisi koko ajan myös hyvin pienessä mittakaavassa.

Ison mittakaavan maailmankaikkeus rakentuu pienen mittakaavan maailmankaikkeudesta, joten on täysin loogista olettaa entropian vaikuttavan myös kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti.

Vain luuserit kieltävät tämän loogisen oletuksen ja selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruutensa avulla.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu