Miten kiviplaneetat ylläpitävät Auringon lyhyttä noin 330 päivän pituista sykliä.

Niin, Auringolla on siis pidempi ja isompi noin 11 vuoden pituisen syklin lisäksi pienempi noin 330 päivän pituinen sykli.

Miten planeetat ylläpitävät näitä syklejä.

Nykyfysiikan mukaan planeetat eivät voi syklittää Aurinkoa, mutta kyllä ne syklittävät.

Pelkästään Auringon sisäisillä prosesseilla on ihan turha edes yrittää selittää säännöllisiä syklejä.

Voit toki yrittää, mutta ei onnistu.

Kaasuplaneetat syklittävät Auringon pidempää noin 11 vuoden sykliä.

Kiviplaneetat lyhyempää noin 330 päivän sykliä.

Kiviplaneettojen kierrokset Auringon ympäri yhteenlaskettuina ovat 1363 päivää.

1363 / 4 = 340,75 päivää.

Osuu aika lähelle havaittua noin 330 päivän sykliä.

Ennustan että pidemmällä tarkastelujaksolla lyhyen syklin keskimääräiseksi pituudeksi tarkentuu tuo 340 päivää.

Eli välillä tulee pidempiä syklejä ja sitten taas lyhyempiä, riippuen siitä miten nopeasti kiviplaneettojen aikaansaannokset Auringon pinnalle työntyvät.

Juuri näin, eli planeetat vaikuttavat syvällä Auringon sisällä.

Mihin tämä perustuu.

Se perustuu siihen että oikeasti aine on täysin erilaista kuin millaiseksi fyysikot aineen nykyisin kuvailevat.

Entropia vaikuttaa isossa mittakaavassa ja TIETYSTI myös pienessä mittakaavassa.

Minkä takia ei vaikuttaisi?

Oletus ettei vaikuttaisi, estää fysiikan kaiken teorian kehittämisen.

Avaruudessa laajeneva aine koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentymistä.

Eli atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kanssa laajenevaa työntävää voimaa jolla on mm. laajenevien elektronien ja laajenevien fotoneiden luonne.

SUURIN osa siitä laajenevasta työntävästä voimasta jota laajenevat atomien ytimet kierrättävät, on rekisteröimätöntä laajenevaa työntävää voimaa josta laajenevan valon aallot koostuvat.

Näin ollen avaruudessa laajenevat kiviplaneetat säteilevät paljon enemmän laajenevaa työntävää voimaa / energiaa kuin meidän laitteilla on havaittavissa.

Tätä planeetoista peräisin olevaa laajenevaa pimeää työntävää voimaa työntyy avaruudessa laajenevan Auringon sisälle, kiihdyttäen syvällä Auringon sisällä olevan laajenevan aineen laajenemista ja näin sitä lähtee työntymään kohti laajenevan Auringon pintaa.

Eri kiviplaneettojen vaikutus ylettyy eri syvyyksiin Auringon sisällä ja matkallaan kohti Auringon pintaa, eri kiviplaneettojen aikaansaannokset yhdistyvät ja jatkavat matkaansa kohti Auringon pintaa yhtenäisinä muuta ympäristöä nopeammin laajenevina laajenevan aineen virtauksina.

Pinnalle työntyessään aiheuttavat havaittavia myrskyjä jne.

Kokonaisuuteen vaikuttaa vielä Auringon sisälle työntyvä laajeneva pimeä aine joka on peräisin oman galaksimme keskustan avaruudessa laajenevasta supermassiivisesta kohteesta.

Planeetat vaikuttavat näiden pimeän aineen tihentymien laajenemisnopeuteen Auringon sisällä isosti aina silloin kun Aurinko on planeetan ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

Silloin planeetoista peräisin olevat laajenevan pimeän energian / työntävän voiman tihentymät törmäilevät Auringon sisällä vastapalloon näihin pimeän aineen laajeneviin tihentymiin ja näin Aurinko saa itselleen lisää uutta havaittavaa laajenevaa ainetta.

Myös planeetat saavat keskustaan lisää uutta havaittavaa ainetta ja varsinkin silloin kun planeetta on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

On olemassa näyttöä siitä että avaruudessa laajenevan Maapallon keskustaan on työntynyt jossakin vaiheessa todella paljon laajenevaa pimeää ainetta, siten että siellä se on laajentunut uudeksi havaittavaksi aineeksi, jolloin Maapallo on laajentunut siten että se voidaan edelleen havaita.

Neal Adamsilla on näyttäviä 3 D animaatioita liittyen Maapallon laajenemiseen joka johtuu siitä että Maapallo saa keskustaan lisää ainetta.

😃

Tuon laajenemisen lisäksi on siis vielä olemassa se laajeneminen joka johtuu siitä että atomien ytimet itsekin laajenevat ja kierrättävät pimeää laajenevaa energiaa / työntävää voimaa, mutta tuota laajenemista ei mittalaitteilla saa mitattua.

Mittalaitteet kun itsekin koostuvat koko ajan laajenevasta aineesta.

Jos aineen jatkuva laajeneminen epäilyttää, tee tieteellinen koe siten että laitat kätesi rinnallesi sydämen kohdalle. Tunnet miten sydämesi laajenee sykäyksittäin eli laajenevan sydämen laajenevat atomien ytimet laajenevat sykäyksittäin synkronissa.

Yritä sitten tehdä tieteellinen koe siten että tuntisit miten avaruus laajenee.

Niin, eihän se onnistu. Eihän avaruus säteile infoa.

Eikä avaruus muutenkaan omaa mitään sellaista ominaisuutta joka mahdollistaisi sen laajenemisen.

Laajeneva avaruus onkin keisari alasti.

Minä ”näen” sen ja huudan isoon ääneen, KEISARI ON ALASTI!!!!

😃

🤔

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu