Myytinkertojilta erittäin mielenkiintoinen ennustus liittyen Auringonpilkkuihin.

Erittäin mielenkiintoinen ennustus

Kohdasta 2.40 eteenp√§in ūüėÉ

Jos toteutuu ja mietit√§√§n mihin perustuu, niin oman n√§kemykseni mukaan ”syv√§ll√§” Auringon sis√§ll√§ pienen mittakaavan tihentymien vastapalloon t√∂rm√§yksi√§.

Eli planeetoista peräisin olevien laajenevan pimeän työntävän voiman tihentymien laajeneminen kiihtyy Auringon sisällä ja näin niiden todennäköisyys törmäillä toistensa kanssa kasvaa.

Niiden keskinäiset törmäilyt kiihdyttävät sillä alueella olevan magneettisen aineen laajenemista ja näin sen työntyminen kohti avaruudessa laajenevan Auringon pintaa kiihtyy.

Kysymys kuuluu.

1. Onko tuolla tietyn syvyyden alueella Auringon sisällä aina valmiina magneettista ainetta?

(Tiettyjä syvyyksiä on monia. Eli avaruudessa laajenevien planeettojen vaikutus ylettyy eri syvyyksiin. Ja vaikutus todellakin paljon suurempaa syvällä Auringon siaällä kuin Auringon pinnalla ja tämä siis perustuu siihen että laajenevista planeetoista peräisin olevien laajenevien rekisteröimättömien tihentymien sisäinen paine kasvaa laajenevan Auringon sisällä sitä mukaa kuin niiden itsensä sisälle työntyy laajenevaa työntävää voimaa joka peräisin Auringon laajenevista atomien ytimistä. )

2. Vai onko laajenevan Auringon pintaa kohti työntymässä eri syvyyksissä magneettista ainetta, jolloin näiden planeettojen linjautumisilla Auringon molemmin puolin voi olla merkitystä vain silloin jos Auringon pintaa kohti työntynyt magneettinen aine on jo päässyt tarpeeksi lähelle Auringon pintaa ja sitten näitä pienen mittakaavan törmäyksiä magneettisen aineen sisällä ja näin sen laajeneminen kiihtyy ja sitä kautta vauhti kohti Auringon pintaa kiihtyy.

Prosessiin osallistuu myös se laajeneva työntävä voima joka on peräisin laajenevan Auringon keskustasta ja on matkalla ulos laajenevasta Auringosta.

Tämä työntävä voima on olemassa koko ajan, mutta se vuorovaikuttaa kohti Auringon pintaa työntyvän laajenevan magneettisen aineen kanssa sitä voimakkaammin mitä enemmän näiden työntävän voiman tihentymien sisälle työntyy laajenevaa työntävää voimaa magneettisen aineen sisällä.

Ja tuohon nämä planeettojen linjautumiset Auringon molemmin puolin tuovat oman mausteensa. Lisäten sen energian / työntävän voiman määrää mikä magneettisen aineen atomien ytimillä on kierrätettävänä. Siis nyt kyse näistä vastapalloon törmäyksistä joita tapahtuu silloin kun Aurinko on kahden avaruudessa laajenevan planeetan välisellä alueella.

Minähän oletan että tätä noin 11 vuoden sykliä Auringossa ylläpitää Jupiter yhdessä muiden kaasuplaneettojen kanssa. Aurinkohan on Jupiterin ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella about 12 vuoden välein.

Ja kun muut kaasuplaneetat voimistavat Jupiterin aikaansaamaan magneettisen aineen laajenemista tietyssä syvyydessä tiettyinä aikoina sen mukaisesti millä puolella Aurinkoa ne ovat suhteessa galaksin keskustaam, niin sen takia tietyssä syvyydessä olevien Jupiterin aikaansaannosten vauhti kiihtyy kohti Auringon pintaa ja näin ne saavuttavat edellä työntyviä magneettisen aineen kuplia tai virtauksia.

Ja näin noin 11 vuoden syklit siten että välillä on näitä kymmenien vuosien pilkuttomia jaksoja kuten esim. Maunderin minimi 1645 Р1715.

ūüėÉ

.
.
.

ūüėÉ

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down ūüôā

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii ūüėÉ

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimm√§isest√§ tekstist√§ jonka kirjoitin t√§nne. Aluksi se on englanniksi googlek√§√§nt√§j√§ll√§, mutta rullaa alasp√§in, niin l√∂ytyy my√∂s suomeksi ūüėÉ

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin j√§lkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne ūüėÉ

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, my√∂s suomeksi ūüėÉ

ūüėÉ

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu