Näin tehdään tiedettä!!! 🙂 Savorinen ja shamppanjaa Itä-Suomeen päin 🙂

Hyvä. Nyt tehdään tiedettä.

Kun kysytte hyviä kysymyksiä, voimme juhlia maailmankuvan mullistumista myöhemmin yhdessä 🙂

Pimeää energiaa ei voi havaita yksinkertaisesti sen takia että siinä vaiheessa kun pimeä energia laajenee havaittavaksi energiaksi, se muuttuu energiaksi joka on tunnistettavaa energiaa.

🙂

Näin tapahtuu koko ajan 🙂

🤔🤔🤔

Uusi malli selittää Maan magneettikentässä lähes valonnopeudella kiitävien elektronien alkuperää

”Luotainmittaukset paljastivat taannoin tietoa äärimmäisen energisten elektronien esiintymisestä planeettamme magneettikentässä. Saksalaistutkijat kehittelevät nyt tarkkaa mallia ilmiölle.”

https://www.avaruus.fi/uutiset/maa-ja-lahiavaruus/elektronien-nopeus-maan-magneettikentassa-lahentelee-valonnopeutta-mutta-miten.html

”Nasan Van Allen -luotainten havaintoja lähes valonnopeudella liikkuvista elektroneista julkaistiin 2017. Niiden on havaittu liittyvän geomagneettisiin myrskyihin.

”Tutkimuksemme mukaan elektronit Maan säteilyvyöhykkeissä voivat nopeasti kiihtyä ultrarelativistisille energioille, mikäli olosuhteet ja plasmaympäristö ovat oikeanlaisia”, selittää Juri Shprits Potsdamin yliopistosta.”

Juuri näin 🙂

”Keskeistä on kuitenkin magnetosfäärin taustaplasman tiheys. Valonopeutta lähenteleviä elektroneja havaittiin vain, kun plasman tiheys laski hyvin alhaiseksi. Tämä loi sopivat olosuhteet kiihdytykselle.”

🙂🙂🙂

Aivan oikein. Tiheys näyttelee aina isointa roolia. Ensinnäkin miten tiheitä hiukkaset / tihentymät ovat ja miten tiheästi ne ovat keskenään 🙂

Tuossa meillä on havainto pimeästä energiasta joka on laajentunut rekisteröitävissä olevaksi laajenevaksi energiaksi.

Tässä karkea esimerkki laajenevan elektronin syntymiseen.

https://youtu.be/QboDTgped1E

🤔🤔🤔

Eli ei nuo kyseiset elektronit kiihdy Maapallon lähellä tuollaisiin nopeuksiin.

Laajenevaa Maapalloa kohti työntyy koko ajan näitä laajenevan pimeän energian / työntävän voiman hiukkasia / tihentymiä valonnopeudella ja sopivissa olosuhteissa pieni osa näistä alkaa laajentua räjähdyksenomaisesti vastaan työntyvien pimeän energian laajenevien tihentymien kohtaamisten takia. Silloin syntyy näitä kyseisiä elektroneja ikäänkuin tyhjästä. Mutta ei tietysti oikeasti tyhjästä.

Laajenevaa pimeää energiaa toki työntyy Aurinkokuntaan Aurinkokunnan ulkopuoleltakin, mutta Maapalloa kohti sitä tulee myös Auringosta, planeetoista ja Kuusta. Tai no, nuo ovat ne tärkeimmät kohteet meidän kannaltamme.

Toki pienemmistäkin kohteista niitä työntyy meitä kohti.

 

Miten tiheitä ja massiivisia ne ovat, perustuu siihen miten massiivisesta ja tiheästä kohteesta ne ovat peräisin.

Tässä tullaan siihen että avaruudessa laajenevan Jupiterin keskustassa paine on tietysti suurempi kuin muiden kaasuplaneettojen keskustoissa ja näin Jupiterin keskustasta peräisin olevat työntävää voimaa välittävät pimeän energian työntävää voimaa välittävät laajenevat tihentymät aktivoivat Maapalloa syvemmältä kuin esim. Neptunus.

Kannattaakin pyrkiä havaitsemaan jutun mukaisia elektroneja sieltä suunnasta taivaalta jossa Neptunus ja Uranus ovat.

Varsinkin silloin kun jompi kumpi linjautuu Auringon ja Maapallon kanssa.

Siihen jos sattuisi saamaan mukaan linjaan vielä Kuun.

8.11 olisikin hyvä aika tarkkailla Uranuksen suuntaan tuleeko Maapallon keskustaa kohti näitä kyseisen energian omaavia elektroneja.

🙂🙂🙂

Huomaatteko. Heti kun työntyi yksi asiallinen viesti ja hyvä kysymys, työnnyimme eteenpäin niin että hUMAhtaa.

Näin tehdään tiedettä!!!

🙂

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu