Näin todistamme Savorisen näkemykset oikeiksi!!!

Tässä yksi tapa todistaa näkemykseni siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.

🤔

New Force of Nature? Tantalizing Evidence for New Physics From CERN’s Large Hadron Collider

”The March paper was based on data from the LHCb experiment, one of four giant particle detectors that record the outcome of the ultra high-energy collisions produced by the LHC. (The “b” in LHCb stands for “beauty.”) It found that beauty quarks were decaying into electrons and their heavier cousins called muons at different rates. This was truly surprising because, according to the standard model, the muon is basically a carbon copy of the electron – identical in every way except for being around 200 times heavier. This means that all the forces should pull on electrons and muons with equal strength – when a beauty quark decays into electrons or muons via the weak force, it ought to do so equally often.

Instead, my colleagues found that the muon decay was only happening about 85% as often as the electron decay. Assuming the result is correct, the only way to explain such an effect would be if some new force of nature that pulls on electrons and muons differently is interfering with how beauty quarks decay.”

Tähän voin heti todeta että metsään menee heti kun haetaan uutta voimaa joka muka vetää. Näiden tyyppien kannattaisi heti saman tien pohtia tuota havaintoa siitä näkökulmasta että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää työntävää voimaa siten että nämä myonit, elektronit ja fotonit syntyvät tästä laajenevasta pimeästä työntävästä voimasta jota laajenevista atomien ytimistä työntyy ulos.

Laajenevat myonit syntyvät lähempänä laajenevaa atomin ydintä kuin laajenevat eleketronit ja laajenevat elektronit syntyvät lähempänä laajenevaa atomin ydintä kuin laajenevat fotonit.

Tässä pitää tietysti hahmottaa se että tämä laajeneva pimeä työntävä voima, jota laajenevasta atomin ytimestä ulos työntyy, ryhmittyy atomin ytimestä pois päin työntyessään aalloiksi joita meidän laitteilla ei voida rekisteröidä. Ja myonit, elektronit ja fotonit syntyvät näistä ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä joista nämä laajenevat pimeät aallot koostuvat.

🤔🤔🤔

 

Oudosti vaappuvat myonit uhkaavat standardimallin 50 vuoden voittokulkua – sekoittaako tieteelle tuntematon hiukkanen hiukkasfysiikan lait?

https://yle.fi/uutiset/3-11876363

”Vuonna 2016 CERNissä havaittiin kahdessa toisistaan täysin erillisessä kokeessa odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää. Suurista toiveista huolimatta uutta hiukkasta ei löytynytkään. Kyse oli tilastollisesta sattumasta.

Nyt havainnolle on annettu kuitenkin huomattavasti korkeampi todennäköisyys: 4,2 sigmaa. Todennäköisyys satunnaiselle virheelle mittauksissa on noin yksi 40 000:sta.

– Vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, että kyse olisi vain huonosta tuurista. Ikään kuin heitettäisiin kolikolla 15 klaavaa peräkkäin”

 

Olisi mielenkiintoista tietää mihin vuodenaikaan näitä kokeita tehtiin vuonna 2016.

Esim. 21.5.2016 Maapallo oli Auringon ja Marsin välisellä alueella täydenkuun aikana. Taustalla vielä Saturnus about samalla linjalla. Jopa Merkurius ja Venus suht samalla linjalla Auringon, Maapallon, Kuun, Marsin ja Saturnuksen kanssa.

 

Eli jos kyseisiä kokeita satuttiin tekemään just tuolloin vuonna 2016, niin eipä ihme jos törmäyksiä havaittiin pienessä mittakaavassa ennustettua enemmän.

 

Ennustankin nyt tässä saman tien että  odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää tullaan havaitsemaan silloin kun Maapallo on esim. Auringon ja jonkun planeetan välisellä alueella. Siihen vielä täysikuu tai uusikuu, niin sitä todennäköisemmin.

Kannattaa huomioida myös galaksin keskustan supermassiivinen kohde josta työntyy koko ajan ulos laajenevaa pimeää ainetta ja kesällähän Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.

 

Mitä enemmän näitä pienen mittakaavan hiukkasten / tihentymien vastapalloon törmäyksiä on, sitä helpommin hiukkastörmäyttimen kokeissa tullaan havaitsemaan tällaista odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää. 😃

 

😃

 

Kertokaapa minkä ihmeen takia entropia ei muka vaikuttaisi koko ajan myös pienen mittakaavan maailmankaikkeudessa?

Senhän havaitaan vaikuttavan havaittavaan aineeseen koko ajan!!!

”Nykykäsityksen mukaan näkyvä maailmankaikkeus laajenee kiihtyvällä tahdilla: se merkitsee, että vähitellen aine ja lämpöenergia hajaantuvat yhä tasaisemmin avaruuteen.”

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Entropia

Joten kertokaapa nyt minkä ihmeen takia entropia ei vaikuttaisi koko ajan siihen energiaan josta esim. kvarkit ja fotonit koostuvat?

Mikä estää kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti sen että niissä oleva energia ei hajaantuisi avaruudessa koko ajan isommalle ja isommalle avaruuden alueelle?.

Eihän siinä olisi mitään järkeä jos entropia ei vaikuttaisi koko ajan myös hyvin pienessä mittakaavassa.

Ison mittakaavan maailmankaikkeus rakentuu pienen mittakaavan maailmankaikkeudesta, joten on täysin loogista olettaa entropian vaikuttavan myös kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti.

Vain luuserit kieltävät tämän loogisen oletuksen ja selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruutensa avulla.

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu