Näin todistamme Savorisen näkemykset oikeiksi!!!
Tässä yksi tapa todistaa näkemykseni siitä miten maailmankaikkeus oikeasti toimii.
🤔
New Force of Nature? Tantalizing Evidence for New Physics From CERN’s Large Hadron Collider
”The March paper was based on data from the LHCb experiment, one of four giant particle detectors that record the outcome of the ultra high-energy collisions produced by the LHC. (The “b” in LHCb stands for “beauty.”) It found that beauty quarks were decaying into electrons and their heavier cousins called muons at different rates. This was truly surprising because, according to the standard model, the muon is basically a carbon copy of the electron – identical in every way except for being around 200 times heavier. This means that all the forces should pull on electrons and muons with equal strength – when a beauty quark decays into electrons or muons via the weak force, it ought to do so equally often.
Instead, my colleagues found that the muon decay was only happening about 85% as often as the electron decay. Assuming the result is correct, the only way to explain such an effect would be if some new force of nature that pulls on electrons and muons differently is interfering with how beauty quarks decay.”
Tähän voin heti todeta että metsään menee heti kun haetaan uutta voimaa joka muka vetää. Näiden tyyppien kannattaisi heti saman tien pohtia tuota havaintoa siitä näkökulmasta että atomien ytimet laajenevat ja kierrättävät laajenevaa pimeää työntävää voimaa siten että nämä myonit, elektronit ja fotonit syntyvät tästä laajenevasta pimeästä työntävästä voimasta jota laajenevista atomien ytimistä työntyy ulos.
Laajenevat myonit syntyvät lähempänä laajenevaa atomin ydintä kuin laajenevat eleketronit ja laajenevat elektronit syntyvät lähempänä laajenevaa atomin ydintä kuin laajenevat fotonit.
Tässä pitää tietysti hahmottaa se että tämä laajeneva pimeä työntävä voima, jota laajenevasta atomin ytimestä ulos työntyy, ryhmittyy atomin ytimestä pois päin työntyessään aalloiksi joita meidän laitteilla ei voida rekisteröidä. Ja myonit, elektronit ja fotonit syntyvät näistä ziljoonista erillisistä laajenevista tihentymistä joista nämä laajenevat pimeät aallot koostuvat.
🤔🤔🤔
Oudosti vaappuvat myonit uhkaavat standardimallin 50 vuoden voittokulkua – sekoittaako tieteelle tuntematon hiukkanen hiukkasfysiikan lait?
https://yle.fi/uutiset/3-11876363
”Vuonna 2016 CERNissä havaittiin kahdessa toisistaan täysin erillisessä kokeessa odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää. Suurista toiveista huolimatta uutta hiukkasta ei löytynytkään. Kyse oli tilastollisesta sattumasta.
Nyt havainnolle on annettu kuitenkin huomattavasti korkeampi todennäköisyys: 4,2 sigmaa. Todennäköisyys satunnaiselle virheelle mittauksissa on noin yksi 40 000:sta.
– Vaikuttaa hyvin epätodennäköiseltä, että kyse olisi vain huonosta tuurista. Ikään kuin heitettäisiin kolikolla 15 klaavaa peräkkäin”
Olisi mielenkiintoista tietää mihin vuodenaikaan näitä kokeita tehtiin vuonna 2016.
Esim. 21.5.2016 Maapallo oli Auringon ja Marsin välisellä alueella täydenkuun aikana. Taustalla vielä Saturnus about samalla linjalla. Jopa Merkurius ja Venus suht samalla linjalla Auringon, Maapallon, Kuun, Marsin ja Saturnuksen kanssa.
Eli jos kyseisiä kokeita satuttiin tekemään just tuolloin vuonna 2016, niin eipä ihme jos törmäyksiä havaittiin pienessä mittakaavassa ennustettua enemmän.
Ennustankin nyt tässä saman tien että odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää tullaan havaitsemaan silloin kun Maapallo on esim. Auringon ja jonkun planeetan välisellä alueella. Siihen vielä täysikuu tai uusikuu, niin sitä todennäköisemmin.
Kannattaa huomioida myös galaksin keskustan supermassiivinen kohde josta työntyy koko ajan ulos laajenevaa pimeää ainetta ja kesällähän Maapallo on Auringon ja galaksin keskustan supermassiivisen kohteen välisellä alueella.
Mitä enemmän näitä pienen mittakaavan hiukkasten / tihentymien vastapalloon törmäyksiä on, sitä helpommin hiukkastörmäyttimen kokeissa tullaan havaitsemaan tällaista odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää. 😃
😃
Kertokaapa minkä ihmeen takia entropia ei muka vaikuttaisi koko ajan myös pienen mittakaavan maailmankaikkeudessa?
Senhän havaitaan vaikuttavan havaittavaan aineeseen koko ajan!!!
”Nykykäsityksen mukaan näkyvä maailmankaikkeus laajenee kiihtyvällä tahdilla: se merkitsee, että vähitellen aine ja lämpöenergia hajaantuvat yhä tasaisemmin avaruuteen.”
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Entropia
Joten kertokaapa nyt minkä ihmeen takia entropia ei vaikuttaisi koko ajan siihen energiaan josta esim. kvarkit ja fotonit koostuvat?
Mikä estää kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti sen että niissä oleva energia ei hajaantuisi avaruudessa koko ajan isommalle ja isommalle avaruuden alueelle?.
Eihän siinä olisi mitään järkeä jos entropia ei vaikuttaisi koko ajan myös hyvin pienessä mittakaavassa.
Ison mittakaavan maailmankaikkeus rakentuu pienen mittakaavan maailmankaikkeudesta, joten on täysin loogista olettaa entropian vaikuttavan myös kvarkkien ja fotoneiden sisäisesti.
Vain luuserit kieltävät tämän loogisen oletuksen ja selittävät havaintoja hokkus pokkus avaruutensa avulla.
😃
”Ennustankin nyt tässä saman tien että odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää tullaan havaitsemaan silloin kun Maapallo on esim. Auringon ja jonkun planeetan välisellä alueella. Siihen vielä täysikuu tai uusikuu, niin sitä todennäköisemmin.”
Samankaltaista tuubaa kuin ….
https://yle.fi/uutiset/3-8916221
”Sanna Ukkola: Ennustajat huiputtavat mummoja tv-kanavien luvalla”
Ilmoita asiaton viesti
Ehkä on tuubaa, ehkä ei.
Katsotaan mitä mielenkiintoista tapahtuu about 4.11.2021.
Uranuksen toinen napa-alue osoittaa about Aurinkoa kohti kun se kiertää Aurinkoa
Maapallo sattuu 4.11 olemaan Uranuksen ja Auringon välisellä alueella siten että just silloin on myös uusikuu joka mainitaan myös ns. superkuuna.
Mielenkiintoista seurata miten tuo uusikuu voimistaa Uranuksen vaikutusta.
Tokihan me olemme reilun vuoden välein Auringon ja Uranuksen välisellä alueella, mutta nyt olemme olleet lyhyen ajan sisään ensin Saturnuksen ja Auringon välisellä alueella, sitten Jupiterin ja Auringon välisellä alueella ja sitten vielä Neptunuksen ja Auringon välisellä alueella.
Eli avaruudessa laajenevan Maapallon keskusta on jo hyvin aktivoituneena ennen kuin pääsemme Auringon ja Uranuksen väliselle alueelle ja 4.11 on sopivasti tuo superkuuna mainittu uusikuu vielä lisäämässä pienen mittakaavan törmäyksiä.
Uranus on tosiaan poikkeuksellinen planeetta jonka toinen napa-alue on koko ajan about kohti Aurinkoa.
Toivottavasti osoittaisi edes jonkun verran ohi Maapallosta 4.11.2021.
🤔
Ilmoita asiaton viesti
Kun peräsin tuolla jossain aiemmassa kommentoinnissa kvantitatiivista ennustetta, niin tässähän on ainakin askel siihen suuntaan. Hyvää tässä on se, että periaatteessa uusi maailmanselitys voitaisiin hylätä jo jouluksi, jos ”odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää” ei havaitakaan. Mutta, mutta…
Onko tuo törmäystapahtumien ylimäärän havaitseminen jakuvasti menossa oleva prosessi (Cernissä tai jossain)? Jos tutkimuslaitoksissa tehdäänkin toisenlaisia havaintoja, niin odottamattomien törmäysten haivaintopuutteelle voitaankin löytää järkevä selitys ja samalla ”pelastaa” hypoteesi.
Toisekseen tuo termi ”odottamatonta törmäystapahtumien ylimäärää” on kaiketi yleistajuiseen esitykseen tehty sanonta. Saattaa olla turhan epäeksakti falsifikaation mahdollistamiseksi. Esimerkiksi jos lapset havaitsevat kolmella tai useammalla paikkakunnalla tonttujen törmäilyä 4.11.2021, niin ovathan nuo tapahtumat odottamattomia ja niitä on ylimäärin, kun odotusarvo on 0. Vaihtehtoinen teoria saattaisi sitten selittää, että kyse olikin jostain opiskelijoiden hyväntekeväisyystempauksesta.
Jäädäänpä odottamaan.
Ilmoita asiaton viesti
Onneksemme Uranuksen toinen napa ei osoita suoraan kohti Aurinkoa.
Laajenevien planeettojen navoilta kun on melko kapeat hiukkassuihkut pois päin avaruudessa laajenevien planeettojen navoilta
Nämä hiukkassuihkut ylläpitävät napa-alueiden pyörteitä 😃
Jupiterilla näitä pyörteitä on useampiakin.
Olikohan toisella navalla viisi ja toisella yksi iso keskellä ja ympärillä sitten oliko kahdeksan pyörrettä.
https://youtu.be/5m3NGmUfS4M
By the way.
Jupiterin punaisen pilkun alueen myrskyä ylläpitää uusi laajeneva aine jota työntyy koko ajan kohti avaruudessa laajenevan Jupiterin pintaa.
Avaruudessa laajenevat planeetat saavat keskustaansa uutta laajenevaa ainetta joka on peräisin galaksin keskustan laajenevasta supermassiivisesta kohteesta laajenevana pimeänä aineena josta pieni osa laajenee planeettojen sisälle työntymisen jälkeen rekisteröitävissä olevaksi laajenevaksi aineeksi.
Laajenevasta Maapallosta työntyy ulos uutta laajenevaa kaasua ja jopa uutta vettä höyrystyneenä vetenä, saaden aikaan hirmunyrskyjä kuten tornadoja ja hurrikaaneja.
Osa uudesta laajenevasta aineesta jää kiinteässä muodossa laajenevan Maapallon keskustaan.
https://youtu.be/3HDb9Ijynfo
Myös laajeneva Aurinko saa sisälleen uutta magneettista laajenevaa ainetta joka pintaan työntyessään saa aikaan Auringonpilkkuja 😃
😃
Ilmoita asiaton viesti
”Laajenevasta Maapallosta työntyy ulos uutta laajenevaa kaasua ja jopa uutta vettä höyrystyneenä vetenä, saaden aikaan hirmunyrskyjä kuten tornadoja ja hurrikaaneja.”
Hurrikaanien ja tornadojen synnylle on jo olemassa jokin tai jokunen kilpaileva teoria. Niiden pohjlata ei kuitenkaan esim. Atlantin hurrikaanikauden myrskymäärää pystytä ennustamaan mitenkään erityisen tarkasti. Antaako Savorisen teoria tuohon parempaa ennustettavuutta?
Ilmoita asiaton viesti
Ennustin esim. syksylle 2020 paljon näitä hurrikaaneja siinä vaiheessa kun luin Aurinkokuntaan työntyneen voimakkaan energiapulssin 2020 huhtikuussakos se oli.
Itseasiassa ennustin koko Aurinkokunnan aktivoitumisen viiveellä.
Sattumoisin koko Aurinkokunta aktivoitui silloin ja viiveellä erinäisiä voimakkaita ilmiöitä lähes kaikilla planeetoilla 😃
https://www.tiede.fi/keskustelu/89276/aurinkokunta-aktivoitui-todistettavasti-2842020
😃
Ilmoita asiaton viesti
En löytänyt linkeistä mitään vuoden 2020 keväällä tehtyä ennustetta. Jutut olivat kirjoitettu vuoden 2021 puolella, mihin törmäsin.
Että olisiko sitä tekemääsi hurrikaaniennustettasi missään luettavissa?
Ilmoita asiaton viesti
Tämä linkki oli tuossa jutussa jonka linkkasin sinulle ensin 😃
https://www.tiede.fi/keskustelu/87999/voimistuuko-jupiterin-punainen-pilkku-vai-saako-taas-kaverikseen-uuden-myrskyn
😃
Ilmoita asiaton viesti
Aurinkokunta aktivoitui todistettavasti 28.4.2020 / The solar system was demonstrably activated on April 28, 2020
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/aurinkokunta-aktivoitui-todistettavasti-28-4-2020/
Syksyllä 2020 hurrikaanien syntymiseen vaikutti myös se että Maapallo oli kaikkien kaasuplaneettojen vaikutuksen alaisena perätysten syksyllä 2020 😃
Ennätysvuosihan se oli nimettyjen hurrikaanien osalta.
😃
Ilmoita asiaton viesti
Linkkisi päiväys on tältä vuodelta, ei vuoden 2020 keväältä.
Ilmoita asiaton viesti
https://fi.wikipedia.org/wiki/Trooppinen_hirmumyrsky
Olen itse seurannut nimenomaan Atlantin hurrikaanikautta, joka ”Hurrikaanikausi kestää kesäkuusta marraskuuhun.”
Lopetan omalta osaltani tämän hurrikaaniennusteen kyselemisen vesiperänä tähän. Blogistilla saattaa olla mielessä jotkut muut pyörremyrskyt, vaikkapa Jupiterissa. Eipähän mene tämän pahemmin jankkaamiseksi.
Ilmoita asiaton viesti
Tämä video kannattaa myös katsoa
https://youtu.be/M2DSuDoVmTg
😃
Ilmoita asiaton viesti