Olen selvittänyt mihin ns. gravitaatiolinssi-ilmiö oikeasti perustuu.

Niin, jännä kun täällä tyypit selittää näkemysteni olevan virheellisiä vaikka eivät ilmiselvästi ole lukeneet mitä minä tänne olen kirjoittanut!!!

”Risto Pärkkä #3416308 21.5.2021 19:35

”Eräs vihje painovoiman syyhyn on se, että painovoima vaatii lepomassan kappaleelta. Lepomassattomat fotonit eivät vedä, eikä työnnä massallisia kappaleita, mutta fotoni kulkee kuitenkin suorinta reittiä, eli painovoiman määräämää rataa.

Jos esimerkiksi Aurinko aiheuttaisi poistovoimaa teoriasi mukaisesti, niin valo taittuisi toiseen suuntaan kuin mittaukset osoittavat, eli teoriasi ei toimi. 😉”

Niin, et sitten Risto sinäkään tämän vertaa ole mallistani hahmottanut ja ymmärtänyt.

Katsos kun se laajeneva valo joka laajenevasta Auringosta työntyy ulos ei ole miljardeja vuosia vanhaa laajenevaa valoa ja näin entropia ei ole ehtinyt vaikuttaa siihen miljardeja vuosia.

Mutta kato kun sitä laajenevaa Aurinkoa kohti työntyy miljardeja vuosia vanhaa laajenevaa valoa johon entropia on ehtinyt vaikuttaa miljardeja vuosia kato!!!

Ja kato sen takia tämä miljardeja vuosia vanha laajeneva valo sisältää työntävää voimaa jota törmää laajenevan Auringon ohi työntyviin laajeneviin fotoneihin kato.

Mitä jos nyt vaan ensin lukisit mitä minä tänne olen kirjoittanut!!!

Etkä sotkisi näkemyksiäni omillasi!!!

😃😃😃

😃

Jukka Petteri Savorinen

Uusi Suomi blogini

Also english in many old text. Just open and rolling down 🙂

Mies joka joutessaan selvitti miten maailmankaikkeus toimii 😃

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa aloittaa ensimmäisestä tekstistä jonka kirjoitin tänne. Aluksi se on englanniksi googlekääntäjällä, mutta rullaa alaspäin, niin löytyy myös suomeksi 😃

31.12.2020 kirjoitin sen ensimmäisen. Paina sormi linkin päälle ja sitten avaa.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Tekstin jälkeen alhaalla onkin suora linkki seuraavaan aiheeseen jne 😃

I am the One who found out how Universe working.

The nuclei of atoms expand and recycle an expanding dark pushing force that has the nature of dark expanding waves of expanding light. Also the nature of expanding electrons and expanding photons. The dark waves of expanding light interact with each other, accelerating the expansion of each other, and thus the expanding lights move faster and faster in the same proportion as substances / matter and lights expand.
Lets start reading my first post here. It was 31.12.2020

Press the link a little longer
and then click open = avaa

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jukka-savorinen/johtiko-albert-einstein-fyysikot-ja-kosmologit-100-vuoden-harharetkelle/

Did Albert Einstein lead physicists and cosmologists on a 100-year delusion?

Juu, myös suomeksi 😃

😃

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu