Olen selvittänyt mihin valon aalto ja hiukkasluonne perustuu.

Tämä mysteeri on pohdituttanut tutkijoita jo satoja vuosia.

Valo

https://fi.wikipedia.org/wiki/Valo

Ok, minähän tämän mysteerin olen nyt sitten selvittänyt.

Fotonit ovat rekisteröitävissä olevia hiukkasia ja näin valolla on hiukkasluonne.

Valolla on myös aaltoluonne, mutta valon aallot koostuvat hiukkasista joita ei meidän laitteilla voida rekisteröidä.

Yhden fotonin syntymiseen tarvitaan ziljoonittain näitä tihentymiä joista valon aallot koostuvat.

Ja näitä tihentymiä joista fotonit syntyvät, työntyy atomien ytimistä koko ajan ulos siten että ne kohtaavat vastaan työntyviä tihentymiä, jotka ovat ryhmittyneet aalloiksi ja näin atomien ytimistä ulos työntyneet tihentymät alkavat itsekin ryhmittyä aalloiksi.

Karkea esimerkki on esim. dyynit. Suomessa talvella lumi pakkautuu autotiellä ikäänkuin aalloiksi.

Ja aalloiksi ne voivat ryhmittyä juuri sen takia että kierrättäessään keskenään sitä mistä ne koostuvat, ne vuorovaikuttavat toistensa kanssa.

Ok, miten fotoni sitten syntyy? Samalla tavalla kuin elektroni, mutta kauempana atomin ytimestä kuin elektroni.

Mitä lähempänä atomin ydintä ydintä kohti työntyvä fotoni tuollaisen valon aallon kohtaa, sitä tiheämmin nämä ziljoonat erilliset tihentymät keskenään ovat ja sitä useamman ydintä kohti työntyvä fotoni silloin voi saada laajenemaan räjähdyksenomaisesti silloin kun niitä kohtaa ja niiden kanssa vuorovaikuttaa.

Eli käytännössä aallon ziljoonat erilliset tihentymät työntyvät vastaan työntyvän fotonin läpi ja sen aikana vuorovaikutus joka kiihdyttää ytimestä pois päin työntyvien tihentymien laajenemisen räjähdyksenomaiseksi.

Toki fotonin omakin laajenemisnopeus kiihtyy ja osa fotonissa olevasta työntävästä voimasta absorboituu ytimestä pois päin työntyvän aallon mukaan. Seuraavaan aaltoon absorboituu jo paljon enemmän sitä mistä fotoni koostuu jne.

Ytimen erillisiin laajeneviin tihentymiin fotoneissa olevaa asiaa ei välttämättä pääse yhtään.

Mutta näitä valon pimeiden aaltojen erillisiä laajenevia tihentymiä ytimiin asti pääsee ja nehän ovat sitä pimeää laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevat atomien ytimet keskenään kierrättävät.

Ok. Näin tää työntyy. Suurin osa avaruudesta laajenevasta valosta on meille pimeinä laajenevina aaltoina ja nämä rekisteröimättömät laajenevat aallot ovat laajenevaa työntävää voimaa jota laajenevat atomien ytimet kaikkien muiden laajenevien atomien ytimien kesken kierrättävät, työntäen näin toisiansa pois päin toisistansa samassa suhteessa kuin laajenevat.

Tämä selittää tämän valon mysteerin liittyen hiukkas ja aaltoluonteeseen.

Valon aaltoluonne on työntynyt esiin rekisteröitävissä olevien fotoneiden avulla.

Eli nämä laajenevat aallot kuljettavat mukanaan näitä rekisteröitävissä olevia fotoneita.

Tämänhän esim. kaksoisrakokoe jo todistaa.

Lähetä kaksoisrakokokeessa liikkeelle yksittäisiä fotoneita ja katso minne laajenevan valon pimeät aallot niitä kuljettavat.

Ps. En tekstin alkuosuudella käyttänyt sanaa laajenee missään muodossa jotta lukijan olisi helpompi seurata ajatuksenjuoksuani, mutta oleellista kokonaisuuden kannalta on se että laajeneva valokin koostuu laajenevaa työntävää voimaa kierrättävistä laajenevista tihentynistä.

Se mahdollistaa sen että nämä laajenevat työntävän voiman aallot voivat vuorovaikuttaa toistensa kanssa ja kiihdyttää toistensa laajenemista, jolloin laajenevien valojen vauhti kiihtyy samassa suhteessa kuin aineet ja valot laajenevat.

😃

Selitys sille minkä fotoneille on hyvin vaikea mitata massaa 😃

🙂

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu